ayy ne komikti..
esma bizi kapıda karşıladı apartmanın kapısında.
sağolsun nihallerinde çok cana yakın bir kedisi var.
herkes korkuyor.
ne sırnaşık şey..
ben girdim önden ama uçukluyom resmen...
itiyom itiyom gitmiyor...
ıyyyy
bende şey oluyorum hani eline alınca kemiklerini hissediyorsun ya böyle eline geliyor ondan huylanıyorum...
ama evet hepsi sonuçta can işte ...
ya evlendim tüm hayatımın eşimden ibaret olduğunu anladım.değiştirmeye çalışmalıyım bunu.tüm bekar arkadaşlardan ayrı kaldım.eşim yokken bunu daha çok anladım.ortak noktalar öyle azalmışki eski arkadaşlarımla.birisiyle konuştum bugün.beni kendime getirdi.eşinden başkasını görmüyoki gözün dedi.ne kadar da haklı.eşimi hayatımın merkezi yapmışım adeta.
haha yalaka
ben hala ısteyıımm
guzel bı haber aldım
faruk ekımde evlenelım dedıgındee
tatıl yapamıcaz sanmıstım ama 6 ay oluyo ozamana sanırım vee ıxın hakkım oluyomus
1 hafta + 3 gunde evlılık ıznı m ıs gıbı 10 gun
bıde karsıdan gelırsenn dedıı
c.tesıde calısmazsın
c.tesı pazar tatıl ohhh
bakalım hayırlısı olsun ıns
Nihalım belki yarın giremem diye simdiden kutlamak istedim,
5. yılınız kutlu olsun canım nice mutlu 55 yıllara insallah bir ömür boyuŞeniz
ay dün iş çıkışı eski eve gittik
kalan eşyaları almaya
anahatarı hafta sonu teslim etcez
ıcım daraldı ya cok kötü oldum
ağladım ağlıycambilmiyorumkismile
cok duygulandım ben gelınlıgımel oraya gelmıstım
ALLAH a havale edıyorum evı satmayı dusundugu halde
bize kıralayan angutu
sonra ev sahıbı boyalı verdıgı ıcın boyalı ıstemıstı bizden
sankı cok kırlettıkte
kocamda elınde kumbejı gıbı bı renk varmış diye ona boyamış
dedım nıye ığrenç yeşilin üstüne guzel renk boyadın
biz yeşili kullandık onlar kum bejını ohh ne ala
ama elınde varmış işte boya
bidaha masraf olmasın diye boyamış...
kızlaaarrrr nasılsınızzzz
nişan pabuçlarımıda aldık olleyyy :))
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15486http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15486
müjjjdeeemmmmmmmm var
"EV" lendik ! :))) opuyorumnanaktan
lepı eskıden olsa bende hep ters yonden tutardım
ama bu topık ve bu ayrılık benı degıstırdı
bak mesela nıhal dedıkı sevgılım hatırlar ama bısı yapmaz
anaa ben eskıden olcam al ayrılık nedenıydı
ama sımdı oyle bakmıyorum mutlu olmak bzıım elımızde...
ııkı bu topık var ıyıkı varsınız
hanı hayatım ve burcu kankalarla nohutcu sıany
burcu sinayla hayatım nerde yawrimu?
hee hatırladım hayatım bugun ıse gıtmıycektı dımı
hayatım adetli olduğundan izinli bu gün. ağrısı vardı kankamın olumunekankayizsmile
sinayında işi var herhalde bir fikrim yok :sm_confused:
vay beaaaaaaaa
hey hatınlar patates ve soganlarınızı neye koyuyosunuz
2 ay 2 haftaya düşmüşüm eyvahedigeldismile
bugun tam 9 oldu:kedi:
bi an önce nişanlımın hediye işini halletmem gerek
kpss kitabı için kupon biriktirdim, gidene kadar almam gerek
müzik cd sini halletmem gerek
vs vs vs
haftasonu k.validemde kaldım
kardeşinin kızının nnişanı vardı
nişan dualıydı, takım elbisemi giydim gittim, hiç özenesim gelmedi nedense :umursamaz:
ama gündüz herkes kot ve gömlekle görüp akşamda takım elbiseyle görünce içime kaçacaklardı:kedi:
k.validemin gelen giden arkdşları bütün gece süzdüler baştan aşağı
ne garip bi adettir ki damadın arkdşları çıkışta gelin arabasının ön 2 tekerini patlatmış
2 aile arasında bi gerginlik,hoşnutsuzluk vardı bütün gece,pek eğlenceli bi nişan değildi
nişandan sora teyzeye geldik,nişan tepsilerine baktık
k.valideme senden yapcan bak böle dedi
oda biz yaptık geçirdik bu günleri, 1hafta içinde oldu bizim,çok bişey yapamadım, düğünde daha çok şey yapıcam ben kızıma dedi sarıldı :kedi:
gece 3e doğru eve geldik yattık
sabahta pişi yaptı k.validem, güsel bi kahvaltı ettikcokacimcoook
esmaaa nice yıllar canım benimm
buket ve betaa nice nice aylar :))
kızlarrrrr 6 Kasım 2010'da düğünüme beklerim :kedi:
Düğündaşımm 9.ayımızz hayırlıı uğurluu olsunn opuyorumnanaktan
kızlar albüm yaptımboshayallersmile
cmrtsi saçımı kestirdim
bide nişandaki halimi ekledim
ıŞte kızlarrr Burcu harikalar diyarında fotolarım huzurlarınızdaaaa
Demiştim ya hafta sonu aşkımın iş erine gidicem orda mini çaplı bir hayvanat bahçesi yaptılar süper bir ortamdıı. bayıldımmm. Aşkım çalışırken bu bu huzurlu ortamda kitap okudum.
Ömerle tanıştım onunla ilgili maceramızıda anlatırım birazdan önce fotolar.
tavşanlar ördekler kuzgunlar hindi tavuskuşu hımm köpek güveercinlik balık havuzu horozlar tavuklar ne ararsanız vardı
ama anca makinamız bunlara yetti....
yavru olanı asker sevmem için çıkartıp elime verdiiiiiii
şunun güzelliğine bakın yaa çok afacandıııı.... karnı acıkınca atladı kucaktann tellerin arasından geçebiliyor henüz küçük diyee hoppp annesinin yanınaa.. ikide bir kaçıyormuş askerler topluyormuş ortamdan
veee tavuskuşu görmeyeli çokk uzun yıllar olmuştu 10 sene olmuştur rahat. En son diyarbakır hayvanat bahçesinde görmüştüm. çok sevmiştim bir kere daha göreceğim aklıma gelmezdi. kızlar bu haldeyken nasıl yalvardımmm lütfenn benim için bir kere açılll. fotografını çekmeliyim lütfen derken tümm ihtişamıylaa açıldııı. aman yarabbim nasıl bir güzellik. En inançsız insan bile bu görüntü karşısında 5 rekat namaz kılası gelir vallahi...
evet bu kadar kızlar iyi seyirler...
hayatım nerde?
bende hıc alamam korkarımburcu ohh hepsi çok güzel...
ay ben hayvanları asla öle elime almama.
ama köpeklere ölürüm biterim...
çok güzel olmuş hepsi..
hıh burcu bende haftasonu foto çektirdim hemde aylardır sizden sakladığım çocuğumla:dilcikar:
haa bu arada kocam saçlarını boyattı cocukta sarı çıkınca uyum sağlayalım dedi :roflol:
kızlar ben birine gidicektim arkadaş ona haber vermeyi unutmş bende şimdi başka arkadaşa gidiom
bebiş sevcem gelcem
bende hıc alamam korkarım
dekoltede guzelmiş
ayyyy evet memişlerim büyüdü artık hava atıyom böle yarı açık gezerek:roflol:
aaaaaa esmam 1 year olmuş maşallahhhhhh
ne çabuk geçio vakit yaaa daha dün gibi
oofff eskiyoruz yaaaa
Ohh misler gibi olmuşturr evin içi şimdi misler gibi kokarr bende Allah nasip ederse haftasonu perdeleri halıları felan halledicem inş..Burcu resimlere bayıldım ne kadar harika bi hayvan bu kuş ya
Bu arada ddiğim gibi hafta sonu perdeleri yıkadım balkonları banyoları yıkadım bütün evi sildim süpürdüm. (yani birliktye yaptık) her domestosu gördüğümde aklıma kim geldi dersin opuyorumnanaktan
Ben haftasonu görüştüm üniden arkilerlee ne güzel geçti yafs eski günleri yadd ettikk boshayallersmileben de aynen böyleyim ve bekarken görüştüğüm hiçbir arkadaşımla Hayati ile çıkmaya başladığımızdan beri doğru dürüst hiç görüşmüyorum. Hala da öyle
bi de beta'ya ayrı ev
hıh burcu bende haftasonu foto çektirdim hemde aylardır sizden sakladığım çocuğumla:dilcikar:
haa bu arada kocam saçlarını boyattı cocukta sarı çıkınca uyum sağlayalım dedi :roflol:
öncelikle hayırlı olsun canımkızlar merhaba...iyi günler herkese..
bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
birkaç da çeyiz resimi ekleyeyym ...
bornoz takımım böyle ama değiştiresim var kararsızım...
[/url]
[/IMG]
]
gunluğede yazdım okudunmu
şöyle saçma şeyler gelirdi hep aklıma.
bu baba evinde yaptığım son büüyk temizlik son börek yapışım atıyorum son banyo yapışım düğün sabahı dedim bunu mesela... Sürekli böyle bir kıyaslama içindeydim.
ömrü hayatımda hiç ayrılmadım onlardan. ilk aylar daha zor oldu tabi. ama eşim çok destek oldu sağolsun. ilk zamnalar sık sık onlar geldi ben gittim. en son yılbaşında bizdeydiler melsela. ama şimdi 3 ay oldu görüşmeyeli. çok özledim evet ama eşimide evimide bırakamıyorum. önümüzde hafta gitme ihtimalim var inanılmaz burnumda tütüyorlar ama gitmeden daha 13 gün kocamsız nasıl dayancam diye düşünüyorum.
O yüzden fazla düşünmemeye çalış. evine konsantre ol. ne bileyim gelinliğini düşün güzel şeyleri düşün. mutlı olmak için gittiğini düşün. ömrü billah ailemizle yaşayamayacağımıza göre kendi ayaklarım üzerinde durma zamanım geldi diye düşün. a.s ben gitmeden her biri için mektup yazıp son sabah gizlice yastıklarının üstüne koydum. her biri okurken ağlamış tabi kız kardeşim babam annem her biri özel ayrı ayrı şeyler ifade ediyorlar benim için.
mesela annemle babama dedimki şimdi artık bana öğrettiğiniz tüm hayat felsefesini uygulama vakti geldi. Kendi ayaklarımın üstünde durucam ve inanın sizi hiç utandırmıycam. Bana öğrettiğiniz vicdan,ahlak, sağduyu hep benimle olacak. her ne kadar uzak düşsekse sizden birer parça var içimde. ve tabi unutulamaz anılarımızda ışık tutacak geleceğimize dedim. anneminkinde şöyle demiştim hatırladıklarımı yazıyorum, annecim sen beni nasıl yetiştirdiysen bende çocuklarımı aynı şekilde yetiştireceğim. :gitme: kızkardeşime ise, canım cucum şimdi artık tuvalaet kapısında birimiz wc de otururken diğeri sohpet etmek için gelemeyecek. opuyorumnanaktan Bensiz bu tuvalet bile çekilmeyecek biliyorum. Ama şimdi gerçek kardeşliği sınamanın, gerçek bağlarımızı pekiştirme zamanı. seni çok seviyorum demiştim mafoldumben ayy hatırladım şimdi yeniden :1rolleyes:
Kızlar dün kocişin arkadaşlarına gittik yaa evleri süpeeer yaaa :1rolleyes:
Öyle kocaman süper lüks anlamında değil. Çok orjinal bir ev bayıldımmmmmmmmmmm
Evi satan adam iç mimarmış her şey orjinal. Banyo lavabosu musluğu ilk kez görüyorum. Salonda 1 metrelik bi alan yerde beyaz taş döşeliydi.
Onlar da güzel döşemişlerdi evi duvar kağıdı çok orjinal stickerlar filan çok tarz bi evdi gerçekten. Modern ve çok orjinal. Keşke ekleme şansım olsaydı. Özellikle burcu sen çok beğenirdim. Yani düşün evdeki en küçük bi detay en küçük bi eşya bile sıradan değildi
senden benim canımı çektirdin
hıh bizde mayısta ankara atatürk orman çiftliğine gidecez
bende o zaman gergedan,zürafa,timsah,kobra çekerim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?