ahahaha :roflol: memikler büyümüş kııızhıh burcu bende haftasonu foto çektirdim hemde aylardır sizden sakladığım çocuğumla:dilcikar:
haa bu arada kocam saçlarını boyattı cocukta sarı çıkınca uyum sağlayalım dedi :roflol:
aysemm hayırlıolsun Allah tamamına erdırsın canımbenımkızlar merhaba...iyi günler herkese..
bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
öncelikle hayırlı olsun canım
zeytinliklerimiz aynıymış bende aynısını kullanıyorum
hepsi çok güzeller güle güle kullan inş.
hayır link yolla
sagol cnm benım
kızarl bide buraya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12619733#post12619733
meraaabaaa tatlılarımmmmmmmmm :kedi:
mandişim bak senin salon aklıma geldi
Burci, ne kaa güzel bi yermiş orası öylee .. Askerlerin aileleri çoçukları ziyaret edebiliyor dimi orayı, yani güzelce küçük bi hayvnt bahçsi yapmışlar bi işe yarasın barim :)
Davşanlar çoook sevimli oluyoooor yaaaa hele mınık yawrusu çok tatlııı
Ay ama iyiki elindeyken çişini yapmamış :)
Tavuskuşu seni görünce dayanamadı heralde kanatlarını açıvermiş bak :) :)
Yalnız nasıl bir ihtişamyaaa acayipppp bişe, durmadan hayran yayran bakıcan öyleceee..
hıh burcu bende haftasonu foto çektirdim hemde aylardır sizden sakladığım çocuğumla:dilcikar:
haa bu arada kocam saçlarını boyattı cocukta sarı çıkınca uyum sağlayalım dedi :roflol:
ben güzel değilim yanialsanaalsanasmileo pizzaların tarifini istiyorum
bi de kek niye o kadar açık renk?
ama geçzmeye gittim cuma günü
Derin'imi görmeye kaydirigubbakcemile3
burcuuuu resimler süperrrrrrr çünkü hayvancıklar varr
tavuskuşu çok güzel yaaaaa
:teselli:Şenizmafoldumben mafoldumben mafoldumben ama yaaa
ooff bugün burası çok duygusal burcudan sonra esmada başladı valla zırladım zırlayacam yapmayın yaaa
GUZEL OLMUSMU?ooff bugün burası çok duygusal burcudan sonra esmada başladı valla zırladım zırlayacam yapmayın yaaa
kızım evınnerde dedın söledım eeeEfenimmmmm alkisalkisalkis
kızlar merhaba...iyi günler herkese..
bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
birkaç da çeyiz resimi ekleyeyym ...
bornoz takımım böyle ama değiştiresim var kararsızım...
tatlım hayırlı olsun da albüm yapsanız cok sevinicem ben yaaa çünkü görem:umursamaz:iyorum
[
aybuercim mutfak eşyaların müthiş bayışldım vallahi güle güle kullan canım hepsini
nikah tarihinizde hayırlı uğurlu olsun
dremcim resimleri görebildi mi acaba
balım yemekteydim şimdi geldim gördüm aman ne güzel ben tavşanları cokseverim ama hiçbir hayvanı bırak elime almayı dokunamıyorum oyasaki içim gidiyor, geçen haftasonu nişanlım gelmişti kuşumuz var yavru daha aldı sevdi uçurttular evde ben tabi o uçarken pııırr odayı terkettim korkumdan... nişsanlımda beni telkin ediyor bak gel dream bişi yapmaz cok şeker .... :dilcikar: bu arada kısa kollularıda giymişsiniz süper biz hala donuyoruzz delikafadulden
valalhi ben açmazdım o konularıda işte birisi sordu sonrada okumadan gitti sanırım.
ay sonrada yenilerle ilgilenmiyorsunuzx derler :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?