Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayşem kız sendemi evleniyonn boshayallersmile
Düğün tarihiniz hayırlı uğurlu olsun sizindee :Saruboceq:

Çeyizlerinide iyi günlerdee kullanın..
Kelebenkli servis setinde gözümden kaçmadıı aklinialirimsmile Hafta sonun bunun pasta servis tabağını ben gördüm ama kocam aldırmadı :umursamaz:

hıh burcu bende haftasonu foto çektirdim hemde aylardır sizden sakladığım çocuğumla:dilcikar:
haa bu arada kocam saçlarını boyattı cocukta sarı çıkınca uyum sağlayalım dedi :roflol:

ahahaha :roflol: memikler büyümüş kııız

kızlar merhaba...iyi günler herkese..

bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
aysemm hayırlıolsun Allah tamamına erdırsın canımbenım
zeytinliklerin çok güzel yaaa.. hepsi çok hoş güle gülekullan canım iyigünlerde inşallah

teşekkür ederim kızlar hepinize tek tek alıntı yapamadım sayfayı doldurmayayım diye..

tatlı telaşlarımız başladı artık bugün nikah günümüz belli oldu,düğün yılbasında belli olmustu..evimizin tadilatı bitti mobilyalar alıanacak daha...çok heyecanlı , çok güzel telaşlarmıs.

ooff bugün burası çok duygusal burcudan sonra esmada başladı valla zırladım zırlayacam yapmayın yaaa

mandilişimmm opuyorumnanaktan
valalhi bilemiyorum izin veriyorlar mı verömiyorlar mı. :sm_confused:
çünkü bu bahsettiğim kısım sosyal tesis içinde değil.
sadece askerler ve işte rütbelilerin girebildiği askeri alan içine yapılmış.
komutan yaptırmış.
biz eşler bile özel izinle girebiliyoruz. kapıda aradı komutanı serhat izin aldı. bana giriş kartı verdiler öyle girdim. vallahi varya millet şikayet ediyor ya şu marmariste askerlik yapanlar müthişş şanslııı a.s
hıh burcu bende haftasonu foto çektirdim hemde aylardır sizden sakladığım çocuğumla:dilcikar:
haa bu arada kocam saçlarını boyattı cocukta sarı çıkınca uyum sağlayalım dedi :roflol:

hahahaha allahın delisiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben güzel değilim yanialsanaalsanasmile
pizza kolay veririm tarifini. kek ise sade vanilyalı ve hindistancevizli ondan olabilir rengi. birde soda var içinde.... a.s
demek bizi satıp hastayım diye derine gittin heeeeklava:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben ama yaaa
:teselli:Şeniz

aybuercim mutfak eşyaların müthiş bayışldım vallahi güle güle kullan canım hepsini
nikah tarihinizde hayırlı uğurlu olsun

dremcim resimleri görebildi mi acaba

ya bısı dıcem ben yumuklu sucurtayı cok sevdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…