ya ben dün evde sıkıntıdan nikah cdsi serettim
bi ağlama krizine girdim evde tek başına
ağla ağla patladım
ama nikahın sonunda gülme krizine girdim
ve bunu ilk kez farkettim
nikah kıyılıyor
defter veriliyor herkes birbirini tebrik edior
ve gelen damat ve şahitler nikah masasında toplu foto
hahahahahahhahahaha
ve hayati gelin çiçeğini eline alıyor
ve bi gelin edasıyla çiçeği böle gelin gibi elinde önünde tutuyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
daha dün farkettim akşam gelince dedim böle böle
sen niye gelin gibi elinde tuttun o çiçeği dedim
orda unutmayalım die heralde ne bilim ben yaa dedi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
[
kuzenimin kınası sohbetliydi tesettürlü gittikkapanmak yakışmış mı bayanlar
senin doğum gününde mi istemeye geldilerrrCADIARZU vay bee opuyorumnanaktanbizde 2006 da başladık :1rolleyes: ama 2005 den beri arkadaştık a.s
ay bende komik bişiy anlatayım şimdi bir gün serhatla alışveirşteyiz. bana bir hırka almak istiyor bende masraf yapmayalım gerek yok diyorum. nişanlıyız. buda tuttu boynumdan hart diye ısırdı :roflol: benimde tenim hassastır nasıl morardııı. ayy diyorum şimdi annemler ne zannedecek bunu :roflol::roflol: kaç gün fondeten sürdüm...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy geçen gün internette regli ağrısıyla ilgili bişi arıodum
bi siteye denk geldim gülecem die öldüm
nerde çoluk çocuk var yazmış
biri şey yazmış ona koptum yaaa
ben 12 yaşındayım hala adet olmadım
bütün arkadaşlarım oldu ben nie olmuom çok utanıom onlara olmuşum gibi yapıom
çok merak ediom nasıl birşey gelio bazı arkadaşlarım küçük bebek gibi parçalar gelio dedi
falan yazmış ahahhaha :roflol::roflol:
aybuer aldık cnm
ben turkuaz kahve dedim
sonra bunda karar kıldık
ben aslında zevkli bi insan değilimdir ama zemuszemus
ayyy geçen gün internette regli ağrısıyla ilgili bişi arıodum
bi siteye denk geldim gülecem die öldüm
nerde çoluk çocuk var yazmış
biri şey yazmış ona koptum yaaa
ben 12 yaşındayım hala adet olmadım
bütün arkadaşlarım oldu ben nie olmuom çok utanıom onlara olmuşum gibi yapıom
çok merak ediom nasıl birşey gelio bazı arkadaşlarım küçük bebek gibi parçalar gelio dedi
falan yazmış ahahhaha :roflol::roflol:
ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor İnsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtıbana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkk DDDDDDDDDDD
şöyle saçma şeyler gelirdi hep aklıma.
bu baba evinde yaptığım son büüyk temizlik son börek yapışım atıyorum son banyo yapışım düğün sabahı dedim bunu mesela... Sürekli böyle bir kıyaslama içindeydim.
ömrü hayatımda hiç ayrılmadım onlardan. ilk aylar daha zor oldu tabi. ama eşim çok destek oldu sağolsun. ilk zamnalar sık sık onlar geldi ben gittim. en son yılbaşında bizdeydiler melsela. ama şimdi 3 ay oldu görüşmeyeli. çok özledim evet ama eşimide evimide bırakamıyorum. önümüzde hafta gitme ihtimalim var inanılmaz burnumda tütüyorlar ama gitmeden daha 13 gün kocamsız nasıl dayancam diye düşünüyorum.
O yüzden fazla düşünmemeye çalış. evine konsantre ol. ne bileyim gelinliğini düşün güzel şeyleri düşün. mutlı olmak için gittiğini düşün. ömrü billah ailemizle yaşayamayacağımıza göre kendi ayaklarım üzerinde durma zamanım geldi diye düşün. a.s ben gitmeden her biri için mektup yazıp son sabah gizlice yastıklarının üstüne koydum. her biri okurken ağlamış tabi kız kardeşim babam annem her biri özel ayrı ayrı şeyler ifade ediyorlar benim için.
mesela annemle babama dedimki şimdi artık bana öğrettiğiniz tüm hayat felsefesini uygulama vakti geldi. Kendi ayaklarımın üstünde durucam ve inanın sizi hiç utandırmıycam. Bana öğrettiğiniz vicdan,ahlak, sağduyu hep benimle olacak. her ne kadar uzak düşsekse sizden birer parça var içimde. ve tabi unutulamaz anılarımızda ışık tutacak geleceğimize dedim. anneminkinde şöyle demiştim hatırladıklarımı yazıyorum, annecim sen beni nasıl yetiştirdiysen bende çocuklarımı aynı şekilde yetiştireceğim. :gitme: kızkardeşime ise, canım cucum şimdi artık tuvalaet kapısında birimiz wc de otururken diğeri sohpet etmek için gelemeyecek. opuyorumnanaktan Bensiz bu tuvalet bile çekilmeyecek biliyorum. Ama şimdi gerçek kardeşliği sınamanın, gerçek bağlarımızı pekiştirme zamanı. seni çok seviyorum demiştim mafoldumben ayy hatırladım şimdi yeniden :1rolleyes:
çok güzel bi buluşma olmuş burcu
serhat'ın dana lafına koptum benimkide çok kullanır o kelimeyi bende her seferinde kızarım
bide derler ya bu benim kullandığım en kibar kelime die uuffff
teşekkürler fibuhe olabilir kabanı çıkarıp şal taktım kollarm gözükmedi pek ama ondan demiştir herhal
aslış biliorm snnde resimlerine baktım hiç yakışmıonuz nan ayrıca oralara gitmenizide hiç kıskanmadım hıh
Burcu maşallah Serhat enişteye sana . Tanışabildiniz he utangaç da bayağı :)
mandi bende aynı
ama ben hiç sıkıntıya girmedim
hatta arkadaşlarım beni kıskanıyolardı
okulla pikniğe gidecektik
herkes aayyy adetliyim yok olcam die üzülüolardı bende hahaha ben sizin yerinizede hoplarım zıplarım diodum hepsi pisslliiikkk die kızıolardı ahahhaha
teşekkür ederim sevgim
mandilin tesettürlü değilim kuzenim hafızlık okuduğu için kınayı ve düğünü kısacası hiçbirini çalgılı istemedi sohbetli ilahili olunca e herkeste kapalı bende öyle tutulan yere gidip kapanmak istemedim el gibi sonuçta kuzenim hazırlandım süslendim kapandım gittim evet bir günlüğüne çünkü düğün camide deil nikahtı
ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor İnsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtıbana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkk DDDDDDDDDDD
evet bu kadar kızlar iyi seyirler...
teşekkürler fibuhe olabilir kabanı çıkarıp şal taktım kollarm gözükmedi pek ama ondan demiştir herhal
aslış biliorm snnde resimlerine baktım hiç yakışmıonuz nan ayrıca oralara gitmenizide hiç kıskanmadım hıh
Burcu maşallah Serhat enişteye sana . Tanışabildiniz he utangaç da bayağı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?