Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor ınsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtı bana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkkDDDDDDDDDDD

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: o gün kimin eli nerde heycandan bilinmiyiki

[
kuzenimin kınası sohbetliydi tesettürlü gittik kapanmak yakışmış mı bayanlar

sankiben seni daha farklı sanıyordum
bigünlüğünemi kapandın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdi olsa peee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy bende lise 2de adet olmuştuuum krize gircektim nerdeyseee ben neden olmuyorum diyee sınıfta 3kız kalmıştık onların arasında da en son ben olmuştum :):):)​

hılal yaksımıs canım
ama bı garıp geldı ben acıkken hıc oyle sohbete gıderken evde kapanıp gıtmezdım orda bısı orterdım
ne bılım utanırdım yolda
afferım sana

bıde esmanın ılk kapandıgında rukus olabılecegıne ınanamıyorum
heh aklıma geldı
PASHMINA
ucuz bısey arıyosan tekzende falan oluyo gecen sene bı arkadasım ordan cok uyguna
herbıseyını almıstı
hee bıde annemınde oyle mozeık ama onunkı mat valla ne yalan soylıyım bız pek sevemedık
mımarla calsııyoduk ozaman onun zevkıysı ama bız ılk fırsatta kırdırıp matları cıkarcaz
bunuda goz onunde bulundur
anneme gıdersem bende cekerım

çok güzel bi buluşma olmuş burcu
serhat'ın dana lafına koptum benimkide çok kullanır o kelimeyi bende her seferinde kızarım
bide derler ya bu benim kullandığım en kibar kelime die uuffff

kaydirigubbakcemile3

teşekkürler fibu he olabilir kabanı çıkarıp şal taktım kollarm gözükmedi pek ama ondan demiştir herhal

aslış biliorm snnde resimlerine baktım hiç yakışmıonuz nan ayrıca oralara gitmenizide hiç kıskanmadım hıh

Burcu maşallah Serhat enişteye sana . Tanışabildiniz he utangaç da bayağı :)

mandi bende aynı
ama ben hiç sıkıntıya girmedim
hatta arkadaşlarım beni kıskanıyolardı
okulla pikniğe gidecektik
herkes aayyy adetliyim yok olcam die üzülüolardı bende hahaha ben sizin yerinizede hoplarım zıplarım diodum hepsi pisslliiikkk die kızıolardı ahahhaha

teşekkür ederim sevgim
mandilin tesettürlü değilim kuzenim hafızlık okuduğu için kınayı ve düğünü kısacası hiçbirini çalgılı istemedi sohbetli ilahili olunca e herkeste kapalı bende öyle tutulan yere gidip kapanmak istemedim el gibi sonuçta kuzenim hazırlandım süslendim kapandım gittim evet bir günlüğüne çünkü düğün camide deil nikahtı

oyy kıyamam ben ya.çok mazlum utangaç oluyolrlar.memleketin heryerinden gelen var.ama benim ilk gittiğimde canım çok sıkılmıştı.subayların küçücük çocukları bile nasıl eziyodu onları.lmaz: sanki babalarının uşağı onlar.sen çok güzel davranmışsın.:1hug:

cnm ya saol ilgilendiğin için inş.herşey güzel olur zaten o evden çıkış anını düşündükçe deli oluyorum,,,Allahım yardımcımız olsun sen ne güzel alışmışsın bende o zamana bir gelsem hayırlısıyla

ayy burcu okurken guldum ozellıkel sana komutanım demesıne ve wc macerana
serhattan korkmalarınada bı garıpsıyorum
hıc bana oyle korkulcak gıbı gelmıyo ya

çok güzel bi buluşma olmuş burcu
serhat'ın dana lafına koptum benimkide çok kullanır o kelimeyi bende her seferinde kızarım
bide derler ya bu benim kullandığım en kibar kelime die uuffff

hahahahhaa :roflol: benimkini hiç küfür ederken duymadım ama dana falan der ama komikliğine. moruk der bide:roflol: askerlerinede dostum diyor. dostum şu çayları bir tazele gibi.... a.s
ayy ama çok komikti yan odada iki asker çalışıyor kısa dönem masa başı bilgisayarda çalışıyor onlar.biri giriyor içeri bağıra bağıra küfürü basıyor ben yandan duyuyuorum tabi. diğeri şiştt diyor pıss pısss herhalde yanda bayan var gibisine :roflol::roflol: pek naziktiler hepsi

ayy hem nasıl utangaç :roflol:

burcu,
değişik bir gün olmuş sana nekadar değişik dimi ömer gidicek yenisi gelecek ehpsi birer insan ve ayrı ayrı hayatlar yaşamlar ...

sinay,
koptum ya nerden buluyorsun böyle şeyleri...

ohh.ilkokul 5 te acelem neyse.:sinifsinif: boyumda kısa kaldı o yüzden.

çok iyi yapmışsın.maşallah yakışmışta.ben beceremiyom hiç.

ay ne hoş ya kaydirigubbakcemile3
allah bizimkilerin başına böle komutan vermemiş

evet bu kadar kızlar iyi seyirler...

hepsi çok güzel
gzel bir gün daha geçirmişsin ne güzel
ama ben son resime vuruldum bu nasıl bir yaradılıştır şunun güzelliğine bak
küçükken bunları görünce "kabaramazsın kel fatma anne güzel sen çirkin" derdik, güya kızıp kabarırdı :)

hahahahahahah :roflol::roflol: kıskanççççç kıskannnççç :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…