fıbulaya bakınnn
cok seker oluyomus
kıs butun bekar kızlar askerıyenın oraya yıgcan beee
ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor İnsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtıbana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkk DDDDDDDDDDD
ne güzel cnm Allah tamamına erdirsin inş.ya konuşalım valla iyi geliyo ozamanda çok iyi gelir eminim.gider gitmez bir iş bulursam belki kafam daha çabuk dağılır ama hayırlısı işte hayat neler çıkarıyo karşımıza
ayyy serhat bızım romantık enıstemız
nasıl bagrırıkız
aslında saırmamk lazım ben ılk babamla calısmaya baslamıstım
aman allahım o benım tonton babamdan eser yoktu
o ınsanların ısıne verdıgı saygı ıste
senı ve serhatı tanımak harıka bısey zaten..
turkbayragisevgi ama
burcu dediya önceden
serhat çok sert işinde diye
evde komutan burcu :roflol:
kız askerlerine nasıl romantik olsun eniştemiz.taş yerinde ağırdır.herkesin işi nasıl gerekitriyorsa öyle olmak zorundalar.disiplini elden bırakırlarsa ordu dağılır gider.bağırıp gürleyen askerler normal hayatta çok şeker oluyolar ama.
evet şekercim benim kardeşim yapmıştı ama nasıl yaptığını tam bilemiyorumburcunun kardeşi yapmıştı galiba.kalpli bişi.
kaydirigubbakcemile3 ayy şimdi odada asker varsa bu bir ciddi böyle bir ağır ciddi ciddi konuşuyor asker gidiyor yaa şebek haline dönüyor camları kontrol ediyor geliyor bir öpücük konduruyor sonra hemen kaçıyor :roflol::roflol::roflol:ay o bağıran bizim bildiğimiz serhat eniştemi bilmiyorumkismile
senin doğum gününde mi istemeye geldilerrrCADIARZU vay bee opuyorumnanaktanbizde 2006 da başladık :1rolleyes: ama 2005 den beri arkadaştık a.s
ay bende komik bişiy anlatayım şimdi bir gün serhatla alışveirşteyiz. bana bir hırka almak istiyor bende masraf yapmayalım gerek yok diyorum. nişanlıyız. buda tuttu boynumdan hart diye ısırdı :roflol: benimde tenim hassastır nasıl morardııı. ayy diyorum şimdi annemler ne zannedecek bunu :roflol::roflol: kaç gün fondeten sürdüm...
ayy çok komikkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay insan o an hiç bir şeyi gözü görmüyor kafası çalışmıyorr elini kolunu nereye koydu bilemiyor yahuu:roflol:
kız hayatim nasıl fiyasko giyim
teşekkür ederim kızçeler
hayır tesettüre girmedim sadece öyle gerekti kınaya giderken bende paylaşiyim sizlerlen dedim
çisil pc donuo ikide bi bana sayfa numarası ver yada tekrardan ekle
ben ozamanlar sevgiliydik ve askerdeydi benimki.:asigim:
ahhahaha
yolarım senı unutmamısta
ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor İnsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtıbana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkk DDDDDDDDDDD
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: o gün kimin eli nerde heycandan bilinmiyiki
hilal maile gel kuzu
aybuer 2050 tl
bazen hayatım dedi ya bana
neden bu kadar geç kaldınız diye
dün kendi kendime düşündüm de bi çok uçmuşuz ya
her şeyin en pahalısı en iyisi
delimiyim neyim yahu ben
canım manisa merkezmi benimde arkadaşlarım var manisada oda mersindne gitti oraya merka etme etletecaksın korkuyuu
sİnoŞŞŞŞ7/7/2010 da konya merkeze gelebİlİrİz
evet cnm manisa merkez inş.atlatıcam bazen abartıyorum biliyorm ama elimde değil napayım
kendini sıkma bak hem manisa güzel bir yermiş yani alışırısn emin ol bizde sana yardımcı oluruz merka etme
kocam öle.burcunun eşide öyle.tanıştığım tüm askerler normal hayatta çok şakacı,sevimli insanlardı.bekar kızlar haydi askeriye ye .:dance:
ama benim dediğim askerler harbiyeli diiller.sonradan askeriye ye geçenler daha toleranslıymış.uzun yıllar askeri okulda okuyanları bilemicem.
canım benim yaa mamalarını yaparken ömeride unutmamışsın
kıyamam ya seni nasıl ağırlayacağını bilememiş:1hug::1hug:
byeee canımm Şenizben kaçtım kızlar hoşçakaln
:roflol::roflol::roflol:fıbulaya bakınnn
cok seker oluyomus
kıs butun bekar kızlar askerıyenın oraya yıgcan beee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrr esmaaaaaaa bak kesinleşince bana kesin haber ver o tarihte burda olayım ayyy çok sevindimmm oleyyy oleeyyyyyy burcuda bu yaz burda esmoşumda geliomuş ayyy temmuzz ayı konyada hareketli geçecekkk
delikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
saol cnm yanlız olmadığımı bilmek güzel aslında çok tanıdığım var şehir dışında yşayan onlar yapıyorda ben niye yapamıyorum diye düşünüyorum yanii nişanlımda üzülüyo ay geçsin artık =)
hee doomgünümde geldiler Hayati öle istedi
hayati de bana doomgünümde 2 tane pantalon alcakmış be alma diom paramız yok diom
yok ben ayırcam onun parasını dio bilmiyorumkismile
ya ama görsen çok komik kaydirigubbakcemile3
esma'nın ilk hali resimlerine bakarsın
yani kötü olmuş
esma ve lahana'yı takip et kapancaksan
ne zamanlar
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
komutana bak hizaya gel
:lepi:
görmemişsin çünkü Cisil sırnaşık şey
ay belkide aynı dönem orda oluruzzzzzzzzzzzdelikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrr esmaaaaaaa bak kesinleşince bana kesin haber ver o tarihte burda olayım ayyy çok sevindimmm oleyyy oleeyyyyyy burcuda bu yaz burda esmoşumda geliomuş ayyy temmuzz ayı konyada hareketli geçecekkk
delikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
burcucum senin evi gördüm çok şirin cic bir evin var mutluluk hiç eksik olmasın evinizden
hayatımmm hakketen görmemişim napayım
ilk kez evim oluyo :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?