Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fıbulaya bakınnn
cok seker oluyomus
kıs butun bekar kızlar askerıyenın oraya yıgcan beee

kocam öle.burcunun eşide öyle.tanıştığım tüm askerler normal hayatta çok şakacı,sevimli insanlardı.bekar kızlar haydi askeriye ye .:dance:

ama benim dediğim askerler harbiyeli diiller.sonradan askeriye ye geçenler daha toleranslıymış.uzun yıllar askeri okulda okuyanları bilemicem.

canım benim yaa mamalarını yaparken ömeride unutmamışsın
kıyamam ya seni nasıl ağırlayacağını bilememiş:1hug::1hug:

canım manisa merkezmi benimde arkadaşlarım var manisada oda mersindne gitti oraya merka etme etletecaksın korkuyuu

canıımm keşke mümkün olsada yakından da tanışsak :1hug:
bak aynı zamanda bir dertleride oldumu ilk serhata gelirler serhat borç verir kimi zaman almaz bile. a.s

sevgi ama
burcu dediya önceden
serhat çok sert işinde diye

evde komutan burcu :roflol:
turkbayragi

aynen canım kaydirigubbakcemile5
şayet gevlerse bunlar daha çocuk gevşemeye yayılmaya müsait hem ciddi ve serti hemde abi sevecenliğini bir arada götürmek zorunda a.s

burcunun kardeşi yapmıştı galiba.kalpli bişi.
evet şekercim benim kardeşim yapmıştı ama nasıl yaptığını tam bilemiyorum

ay o bağıran bizim bildiğimiz serhat eniştemi bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 ayy şimdi odada asker varsa bu bir ciddi böyle bir ağır ciddi ciddi konuşuyor asker gidiyor yaa şebek haline dönüyor camları kontrol ediyor geliyor bir öpücük konduruyor sonra hemen kaçıyor :roflol::roflol::roflol:

hee doomgünümde geldiler Hayati öle istedi

hayati de bana doomgünümde 2 tane pantalon alcakmış be alma diom paramız yok diom
yok ben ayırcam onun parasını dio bilmiyorumkismile

ayy çok komikkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay insan o an hiç bir şeyi gözü görmüyor kafası çalışmıyorr elini kolunu nereye koydu bilemiyor yahuu:roflol:

ya ama görsen çok komik kaydirigubbakcemile3

esma'nın ilk hali resimlerine bakarsın
yani kötü olmuş
esma ve lahana'yı takip et kapancaksan

ben ozamanlar sevgiliydik ve askerdeydi benimki.:asigim:

ne zamanlar

ahhahaha
yolarım senı unutmamısta

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
komutana bak hizaya gel

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: o gün kimin eli nerde heycandan bilinmiyiki

:lepi:

görmemişsin çünkü Cisil sırnaşık şey

sİnoŞŞŞŞ7/7/2010 da konya merkeze gelebİlİrİz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrr esmaaaaaaa bak kesinleşince bana kesin haber ver o tarihte burda olayım ayyy çok sevindimmm oleyyy oleeyyyyyy burcuda bu yaz burda esmoşumda geliomuş ayyy temmuzz ayı konyada hareketli geçecekkk
delikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kendini sıkma bak hem manisa güzel bir yermiş yani alışırısn emin ol bizde sana yardımcı oluruz merka etme

saol cnm yanlız olmadığımı bilmek güzel aslında çok tanıdığım var şehir dışında yşayan onlar yapıyorda ben niye yapamıyorum diye düşünüyorum yanii nişanlımda üzülüyo ay geçsin artık =)

canım serhat 14 yaşında girmiş askeriyeye a.s ortaokuldan beri askeriyenin içinde. ama genede çok şükür işle evi aşkı karıştırmıyor ve iyi dengeliyor.:1rolleyes:
canım benim yaa mamalarını yaparken ömeride unutmamışsın
kıyamam ya seni nasıl ağırlayacağını bilememiş:1hug::1hug:

he valalhi yaa beni nasıl ağırlayacağını şaşırdı ömercik :1rolleyes:

ben kaçtım kızlar hoşçakaln
byeee canımm Şeniz

fıbulaya bakınnn
cok seker oluyomus
kıs butun bekar kızlar askerıyenın oraya yıgcan beee
:roflol::roflol::roflol:
ama doğru söylüyor benim tanıdıklarımda hep espirili evine bağlı sıcak kişiler şimdiye kadarkiler. haa ama tabi askerliği eve taşıyıp evde karısınada askerlik yapanlar varmış duyuyoruz ama her sektörde bu tarz insan var yani...

7/07/2010 da dugun var
bişey cıkmazsa inş
kocişin unıvrsıteden ev arkadası
bende tanıyorum bızı taa 8 sene onceden cıkarkenden tanıyor
sordum ona merkezdeymiş yakınmı sana

burcucum senin evi gördüm çok şirin cic bir evin var mutluluk hiç eksik olmasın evinizden

ay kıyamam sana ya o tatlı canını üzme ama bizde varız senin gibi unutma

neden 2 pantolon bir değilde 2 onu anlamadım :roflol:
ay ben kocama ne alcam bakalım az kaldı tabi sizinkilere artıkkk

ay belkide aynı dönem orda oluruzzzzzzzzzzzdelikafadulden

burcucum senin evi gördüm çok şirin cic bir evin var mutluluk hiç eksik olmasın evinizden

çokkk teşekkür ederim canımmmmmmmm:1hug: çok tatlısın sağolŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…