Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu komutana selam durun
hahahaha dikkkattttttttttt:roflol::roflol::roflol:

çok haklısın serhat anlatıyor. geçen bir yüzbaşıın kızı gelmiş 5 6 yaşlarındaymış. askerlere diyormuş ki benim babam komutan ne istersem yapmak zorundasınızakannehir yuh dedim. ben kimimki ezeyim onları. serhat askerini çok koruyor hep arkalarında kimseye ezdirmiyor. ama verilmesi gereken biz ceza varsada kendi veriyor. a.s
ben hiç sıkılmadım harika bir yerdi opuyorumnanaktan

ay bende az önce dedikodunu yaptım :roflol: sordu gitti okumadı dünya kadar yazdıom diyekaydirigubbakcemile3 Alışırsın alışırsın çok takma kafana canım Şeniz

ayy burcu okurken guldum ozellıkel sana komutanım demesıne ve wc macerana
serhattan korkmalarınada bı garıpsıyorum
hıc bana oyle korkulcak gıbı gelmıyo ya

vallahi korkmaktan öte saygı uyandırmış hepsi müthiş bir saygı duyuyor. onu gözlemledim. hepsi şunun farkına varmış. eğer doğru yapıyorlarsa serhat hep arkallarında ezmeye çalışanada savunur. ama yanlış yaptılarsaaaadelikafadulden bir başka askeri söylüyor. serhat sordu şimdi söyle bakalım yengene erkan nasıl bilirsin serhat astsubayını diyor. oda diyorki kızdığında öyle bir bağırırki kademe inler. herkes kaçacak yer arar :roflol::roflol: hadi canımmm dedimmmm akannehir

ayyy serhat bızım romantık enıstemız
nasıl bagrırıkız
aslında saırmamk lazım ben ılk babamla calısmaya baslamıstım
aman allahım o benım tonton babamdan eser yoktu
o ınsanların ısıne verdıgı saygı ıste
senı ve serhatı tanımak harıka bısey zaten..

hilal maile gel kuzu

aybuer 2050 tl

bazen hayatım dedi ya bana
neden bu kadar geç kaldınız diye
dün kendi kendime düşündüm de bi çok uçmuşuz ya
her şeyin en pahalısı en iyisi
delimiyim neyim yahu ben

hemşerim düzecede misin bende ist gidicem bolu dan ya böyle demeyin bende kimseyi bilmem etmem ist da umarım alışıırm

cnm düzcedeyim ben benimki daha uzak ya düzce - manisa uçakla geleyim desem oda yok mecbur çekeceğim 8 saat otobüs yolculuğunu

kız askerlerine nasıl romantik olsun eniştemiz.taş yerinde ağırdır.herkesin işi nasıl gerekitriyorsa öyle olmak zorundalar.disiplini elden bırakırlarsa ordu dağılır gider.bağırıp gürleyen askerler normal hayatta çok şeker oluyolar ama.

burcu,
değişik bir gün olmuş sana nekadar değişik dimi ömer gidicek yenisi gelecek ehpsi birer insan ve ayrı ayrı hayatlar yaşamlar ...

sinay,
koptum ya nerden buluyorsun böyle şeyleri...

hakikaten öyle canım
serhat diyorki yaşlanıyormuyum neyim. 92 liler askere geliyor resmen çocuk gibi geliyorlar artık gözüme. :1rolleyes:

ay ne hoş ya kaydirigubbakcemile3
allah bizimkilerin başına böle komutan vermemiş

:1hug:

ayy arsim annemde öyle dedi
kabarama kabarmaa kell fatmaaa annen güzel sen çirkinn deseydin yaa.
bende dedimki gerek kalmadı açıldı beni görüncee hahhahhazemuszemus
gerçekten tam bir doğa harikasıııopuyorumnanaktan

fıbulaya bakınnn
cok seker oluyomus
kıs butun bekar kızlar askerıyenın oraya yıgcan beee

ekimde cnm nasipse düğün ekimde olacak valla yaklaştıkça korkuyorum sanki

korkma canım bak benimde ekimde aynı zmaanda bende memleketimen ailemeden uzakalaşacam merak etme herşey olunda olacak konuşuruz bol bol sıkma canını benim meslegimde aynı bak

korkma canım bak benimde ekimde aynı zmaanda bende memleketimen ailemeden uzakalaşacam merak etme herşey olunda olacak konuşuruz bol bol sıkma canını benim meslegimde aynı bak

ne güzel cnm Allah tamamına erdirsin inş.ya konuşalım valla iyi geliyo ozamanda çok iyi gelir eminim.gider gitmez bir iş bulursam belki kafam daha çabuk dağılır ama hayırlısı işte hayat neler çıkarıyo karşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…