hahahaha dikkkattttttttttt:roflol::roflol::roflol:burcu komutana selam durun
oyy kıyamam ben ya.çok mazlum utangaç oluyolrlar.memleketin heryerinden gelen var.ama benim ilk gittiğimde canım çok sıkılmıştı.subayların küçücük çocukları bile nasıl eziyodu onları.lmaz: sanki babalarının uşağı onlar.sen çok güzel davranmışsın.:1hug:
cnm ya saol ilgilendiğin için inş.herşey güzel olur zaten o evden çıkış anını düşündükçe deli oluyorum,,,Allahım yardımcımız olsun sen ne güzel alışmışsın bende o zamana bir gelsem hayırlısıyla
ayy burcu okurken guldum ozellıkel sana komutanım demesıne ve wc macerana
serhattan korkmalarınada bı garıpsıyorum
hıc bana oyle korkulcak gıbı gelmıyo ya
hemşerim düzecede misin bende ist gidicem bolu dan ya böyle demeyin bende kimseyi bilmem etmem ist da umarım alışıırm
ayyy serhat bızım romantık enıstemız
nasıl bagrırıkız
aslında saırmamk lazım ben ılk babamla calısmaya baslamıstım
aman allahım o benım tonton babamdan eser yoktu
o ınsanların ısıne verdıgı saygı ıste
senı ve serhatı tanımak harıka bısey zaten..
burcu,
değişik bir gün olmuş sana nekadar değişik dimi ömer gidicek yenisi gelecek ehpsi birer insan ve ayrı ayrı hayatlar yaşamlar ...
sinay,
koptum ya nerden buluyorsun böyle şeyleri...
ay ne hoş ya kaydirigubbakcemile3
allah bizimkilerin başına böle komutan vermemiş
hepsi çok güzel
gzel bir gün daha geçirmişsin ne güzel
ama ben son resime vuruldum bu nasıl bir yaradılıştır şunun güzelliğine bak
küçükken bunları görünce "kabaramazsın kel fatma anne güzel sen çirkin" derdik, güya kızıp kabarırdı :)
cnm düzcedeyim ben benimki daha uzak ya düzce - manisa uçakla geleyim desem oda yok mecbur çekeceğim 8 saat otobüs yolculuğunu
hahahaha dikkkattttttttttt:roflol::roflol::roflol:
ay bende az önce dedikodunu yaptım :roflol: sordu gitti okumadı dünya kadar yazdıom diyekaydirigubbakcemile3 Alışırsın alışırsın çok takma kafana canım Şeniz
cnm işyerindeyim dışarı çıkmıştım ondan yeni okudum.. saol ilgin için inş.güzel olacak
kızlar aranızda hiç kapı süsü yapan vamı varsa bana bir yardımcı olurmusunuz
canaım benim otobüsler mersin istanbul 12 saat lütfen üzme kendini düğün ne zaman şimdi senin
ekimde cnm nasipse düğün ekimde olacak valla yaklaştıkça korkuyorum sanki
burcunun kardeşi yapmıştı galiba.kalpli bişi.
elçin ben bilmiyom malesef
korkma canım bak benimde ekimde aynı zmaanda bende memleketimen ailemeden uzakalaşacam merak etme herşey olunda olacak konuşuruz bol bol sıkma canını benim meslegimde aynı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?