7/07/2010 da dugun var
bişey cıkmazsa inş
kocişin unıvrsıteden ev arkadası
bende tanıyorum bızı taa 8 sene onceden cıkarkenden tanıyor
sordum ona merkezdeymiş yakınmı sana
kızlar ütü zamanıı:gitme: az var allahtan hemen yapıp geleyim. tango eşofmanlarımızı yıkamıştım akşama giyicez ütüleyim gelicem özleyin beniiiiiiiiiiiii
esma ben zaten merkezdeyim
ama nerede düğün onu öğren sen
çırağan
saltanat
sezerhan
diltaş
öncü
konevi
bera
dündar
yeşil vadi...
ayy bu liste böyle uzar gider
salon düğünümü yemekli mi nikah mı
hahahahayatımdan sonra 2.olarak senın işine hayranım yaniii
çok güzellerkızlar merhaba...iyi günler herkese..
bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
birkaç da çeyiz resimi ekleyeyym ...
bornoz takımım böyle ama değiştiresim var kararsızım...
[/url][/IMG]
erkeği böyle..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url]
[/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
ay evet ne ka salak bişi bu nihal uyuz oluomsalak bide yemeden içmeden bittere yetiştirdiii yahu edepsiiz
hee gerzek zaten bu gidişle babasınada sölerhahahha
bide durmadan dio yaa
aayy babam anlar mı ayy herkes anlıo gibi gelio die
allaam ne meraklıymış yaa
behlülede o yalvardı zaten ne olur ne olur ben istiyorum die :roflol:
ana ne ka hızlısınızama ben de ilk öpüştüğümde öle düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3
21 mayıs 2006 çıkma
10 mayıs 2008 isteme+nişan
12 haziran kına gecesi
13 haziran imam nikahı
14 haziran nikah+2. imam nikahı+düğün
16 haziran balayı :asigim:
ayy hüzünlendim kız:)ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor İnsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtıbana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkk DDDDDDDDDDD
cnm düzcedeyim ben benimki daha uzak ya düzce - manisa uçakla geleyim desem oda yok mecbur çekeceğim 8 saat otobüs yolculuğunu
ay kıyamam sana ya o tatlı canını üzme ama bizde varız senin gibi unutma
manisa bir de ege insanlarıda sıcaktır havasıda ... bol bol gezersiniz alırşırısn canım
aaa kk benim mobilyaları aldığım yerin reklemını veriyor
kızlar daha öncede sormuştum da pek cvp alamadım.epilasyon aletinde öneriniz var mı?hangisi iyi oluyo?
kızım bizim 50. evimiz olmadı heralde sindir azcık sırnaşık şey
Neleri kacirdim bakeeem :)
hiç eşofman ütülememiştim ben.onuda mı ütülüyosun.ben çok mu tembelim ne.kafamçokkarıştı
kızlar daha öncede sormuştum da pek cvp alamadım.epilasyon aletinde öneriniz var mı?hangisi iyi oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?