Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama gerçekten hayatım la pıtırın işine imreniyorum

bu hafta yavaş yavaş evi temizleyelim dedi görümcem
normalde c.tesi çıkışım 3:30 ben 1 de gitmek itiyom
nasıl sölicem diye düşünüyorum

benim bildiğim kurumsal firmalar c.tesi çalışmaz
işlerine gelince kurumsal firma olurlar
c.tesi leri çalışma konusunda biz o kadar zengin firma değiliz derler
klava:klava:

Son düzenleme:
cumartesi günleri işe geç gidiyorum
sabah telefon çalıo eşimi dürtüom kalk ve şu telefonu sustur diom
sonra horul horul uykuya devam bu hafta eşim kalkmış üstünü giyinior
gıcıklığına çekmeceleri açıp kapatıyor gözümü araladım biraz daha yavaş olamaz mısınız dedim
çorabım nerde dedi bi bağırdım senin çorap çekmecende 20 den fazla çorap var çıldırtma beni dedim
oyyy dio ev hanımı olsan sen çekilmezsin aşkım
defol gittttttttt dedim
tabi gitti ama bende de uyku kalmadıı

nane eşin akrabanız mıydı sizin

yok canım akraba değil benim kankamın abisi kaydirigubbakcemile3

10 senedir ondan çok yakındım sürekli girip çıktığım ev işte kendi evim gibiydi kaydirigubbakcemile3

nitekim kendi evimde oldu :roflol: :roflol: :roflol:

oofffff 9 ay işte bitti sonra 1 year yazcak

ben 4 kg 900 gr doğmuşum ahahhahaha

e o bendede yazacak alah ömür versinde 10 yazsın sinaycım daha güzel ne var tamam çalışıyoz yoruluyoz ev hanımı olmak var ama , ben söliim 3 gün 5 gün olmadı 1 ay sonra çıldırırsın evde sıkıntıdan alışkanlık meselesi bu , o nedenle çok takma kuşum nasılsa çocuk yaptığında evde durcan , o zamanda bu günlerini ararsın söliim kaydirigubbakcemile3

bu arada maşallah annen neyle besledi kendini kız vede nasıl doğurdur , amaniiiin 5 kilo tosun oy o oy

ay iyiyim işimde allaha şükür:)

kızlar albüme azcık çeyiz ekledim
bakmak isteyen buyursun

özellikle kurabiyeee aklinialirimsmile

yok yok ben çok zengin olsam hayatta bu eziyete gelemem
bihter gibi mesela ohh çayın kahven gelsin
kredi kartı cebinde o mağaza senin bu mağaza benim
çocuğa bile sen bakmazsın ahahhahhaha

kızım o kaaaa zengin olsak ben de istemem çalışmam
ben mevcut durumdan bahsetediorum
ohh para aldıktan sonra napayım çalışmayı
düşüncek şeyin olmaz ki o zaman
para yetişterme derdin yok
ben bu durumda düşünsene
tek maaş kıtıkıtına ve bipok yapamıyosun ne gezebiliyon nhe bişey alabiliyon ne o evde oturuosun

ee sen eşin işe giderken kalkmıyo musun?

ana nane ilk görüşte aşk mıydı
zamanlamı oldu kızz

hoşgeldin dyyser

yoo aksine biz de kankayla düşünüyoduk abisine kız arıyoduk bizim arkadaşlardan hangisiyle arasını yapsak diye sonra abisi ben evlenmicem dedi öle bıraktık bizde kız aramayı :) sonra kankam evlenmeye karar verdi nişan düğün telaşesi vs atlattık hep berabercene , nikahı oldu nikahtan sonra gençler hep beraber yemeğe gittik , orda beni dansa kaldırdı ve evlene teklif etti , hepsi bu andan ibaret öncesi yoktu sonrası gördüğün üzre hamd olsun evliyiz kaydirigubbakcemile3

:1hug: inşallh canım inşallhhhh
bu gidişle çoçuk doğurunca anca evde kalacaz
anam zengin oluncada bu kez dert başka olur
ay yinemi pırlanta aldın geçen ayda yakut almıştın istemiyorum artık falan

teşekkürler canım :1hug:
bence en iyisi kadının çalışmaması
ohhh ne ala yan gel yat kocanın izni olduğunda da bavulu topla tatile
ben bu konuda sulfatla burcuya imreniyorum :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ismim geçmiş kulaklarım çınladı gene

Kızlar dün gece rüyamda Arsimayı gördüm....kaydirigubbakcemile3
Güya ben onlara geçmiş olsuna oturmaya gitmişim. Annesi var ecoş var oynuyorum onunla.Sohpet muhabbet çok güzel ağırlıyorlar beni. Hele annesi bal şeker... Neyse derken artık hava karardı ben kalkayım diyiyorum. Arsi diyorkii olur muuu önce foto çekinelim Hayatıma hava atarız diyor. Bende tamam diyorum ben bir wc ye gideyim. Oda diyorki bende ablamdan (güya ablası ağaşı katında oturuyor) alıp geleyim diyor. Ben wc den çıkıyorum. Ortalık kararmış evde kimse yokkk. :sm_confused: şimşekler çakıyor ve evi aydınlatıyoreyvahedigeldismile ben ismiyle çağırıyorum. bağırıyorum ses yok. Bir şimşek daha çaktığındaaa kapının porda 17 yaşlarında, yüzü ifadesiz öylece bakan bir delikanlı beliriyor. eyvahedigeldismile tıpkııı korku filmlerinde ki gibiiiiakannehir şimşek sönünce göremiyorum. yine şimşek çaktığında bu defa pemcerenin önünde beliriyor derken bennn 3.5 şeklindeee uyanıyorum allaha çok şükür.kaydirigubbakcemile3 bir bakıyorum kıçım başım açılmış. kocacığı dürtüklüyorum ağlamaklı bir sesle ama yine üstümü açmışsınn yaaa diyorum hemen örtüyor sarılıyor. :roflol: senin yüzünden şahane rüyam kabusa döndü diyorum :roflol::roflol::roflol: herhalde rüyanın başında üstüm kapalıydı hahahahah :roflol:

saol cnm ıns :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…