ya bende bekarken öle derdım evlendıkten sonraya ben de sıkılıyorum bazen çalışmaktan ama 2 haftasonu hayati mesai yaptı cts ve pazar
bütün gün evdeydim ve evde hiç iş bitmiyo ya
kahvaltı et masayı topla bulaşıkları hallet mutfağı topla yatağı toqla süpür sil toz al çamaşır varsa yıka as ütüle offfffffff valla daraldım
hatta dedim ki hayati'ye ulen ben işte bile bu kadar yorulmuyorum evde falan oturamam ben
sıkılırım zaten bi de ya senelerdir çalışıyorum alışmışım yok yapamam ben heralde evde
hani çocuk olursa bilmem belki oturabilirim ama (gerçi oturamam kredi borcu varken de) bilmiyorum
cok sagol cnmSinay Olimpos çook güzeldir. Geçen yaz Antalya ya gitmişken çıralı ve olimpos'a uğramıştıkk...
Nihal Allah annenin mekanı cennet olsun allah kabul etsin..
Burcu resimler harika herzamanki gibi....
Lepi hayırlı uğurlu olsun...
Esma da nice yıllara.....
oy maşallahhh odamı kızmış acaba?
aaa bende hep o otelde kalıyodum gidince , annemler senede 2 defa muhakkak giderler bende yanlarına giderdim hafta sonuna denk gelince 2 günlüğüne değişiklik olsun diyeya bende bekarken öle derdım evlendıkten sonra
hep çalışmamam ozenyıorum
cok sagol cnm
kızlar burasıda benm kaldıgım otel
korkutmeyin len perşembe yalnız gidicem eve
evimde yok kimse :)
bugünde kitledim kapımı okudum duamı çıktım :)
evet aynen öyleekaydirigubbakcemile3burcu dün arsiyle annişi aklında kaldı heralde canm :):):):)
fibu, oylat kaplıcaları güzeldiiir bende gitmek isterim..
ama asıl ben senin masaüstünü inceledim daha çok :)
esma özel klasorunde ne var?
avratlar kulubunde kimlerle konuşuyosun?
kızlar hayırlı günler bol muhabbetlerrr
biz 3 ekimde evlenmeye karar verdk Allahın izniyle saatleride bulursam evlenecem
yawrım 30. haftaya yeni girdik 3 hafta sonasına dr randevu verdi 5 hafta daha çalışabilir raporu alıcam yani 7 hafta daha burdayım anlicaan ama acip pis yorgunummmdoğumada 10 hafta var ve kızım 1473 gram olmuş sinoşş :)
Kızlar dün gece rüyamda Arsimayı gördüm....kaydirigubbakcemile3
nane wuu çok şıkmış :lepi:
mersü canıım , aslında daha cici duruyoda yatak oadamın tülleri gelmediki evimin albümünü yapem , tülleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?