ahahhahahhahha:1hug: inşallh canım inşallhhhh
bu gidişle çoçuk doğurunca anca evde kalacaz
anam zengin oluncada bu kez dert başka olur
ay yinemi pırlanta aldın geçen ayda yakut almıştın istemiyorum artık falan
teşekkürler canım :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ismim geçmiş kulaklarım çınladı gene
hayırlara gitsin burcu , valla bende sabah kocişi yolladım sonra 5 dk uyuyayım dedim bende o ara arsiyi gördüm ben kaybetteim ama bulamıyodum onu sonra aime oldu birden karma karışık sonra uyandım ama tam hatırlamıyorum , hayırlara gitsin inş. :)
nerdesın sen yaaa
allah kavustursun cnmmm
saglıklı gelsın gerısını bosver
ekimde artık havalar güzel oluoo güneye inebilirsiniz
yada nanedemler gibi kapadokyaa
yada safranbolu ervleri falan olabilir
biz ekimde kısmet oolursa arkadaşlarla 2. kez kapadokya yapıcaz
yawrım 30. haftaya yeni girdik 3 hafta sonasına dr randevu verdi 5 hafta daha çalışabilir raporu alıcam yani 7 hafta daha burdayım anlicaan ama acip pis yorgunummmdoğumada 10 hafta var ve kızım 1473 gram olmuş sinoşş :)
yoo aksine biz de kankayla düşünüyoduk abisine kız arıyoduk bizim arkadaşlardan hangisiyle arasını yapsak diye sonra abisi ben evlenmicem dedi öle bıraktık bizde kız aramayı :) sonra kankam evlenmeye karar verdi nişan düğün telaşesi vs atlattık hep berabercene , nikahı oldu nikahtan sonra gençler hep beraber yemeğe gittik , orda beni dansa kaldırdı ve evlene teklif etti , hepsi bu andan ibaret öncesi yoktu sonrası gördüğün üzre hamd olsun evliyiz kaydirigubbakcemile3
Kızlar dün gece rüyamda Arsimayı gördüm....kaydirigubbakcemile3
hayırlara gitsin burcu , valla bende sabah kocişi yolladım sonra 5 dk uyuyayım dedim bende o ara arsiyi gördüm ben kaybetteim ama bulamıyodum onu sonra aime oldu birden karma karışık sonra uyandım ama tam hatırlamıyorum , hayırlara gitsin inş. :)
hoşgeldingünaydın herkese...
günaydın kızlar
rüyaların vazgeçilmez insanı olmuşum
hayır olsun inşallah
Kızlar dün gece rüyamda Arsimayı gördüm....kaydirigubbakcemile3
Güya ben onlara geçmiş olsuna oturmaya gitmişim. Annesi var ecoş var oynuyorum onunla.Sohpet muhabbet çok güzel ağırlıyorlar beni. Hele annesi bal şeker... Neyse derken artık hava karardı ben kalkayım diyiyorum. Arsi diyorkii olur muuu önce foto çekinelim Hayatıma hava atarız diyor. Bende tamam diyorum ben bir wc ye gideyim. Oda diyorki bende ablamdan (güya ablası ağaşı katında oturuyor) alıp geleyim diyor. Ben wc den çıkıyorum. Ortalık kararmış evde kimse yokkk. :sm_confused: şimşekler çakıyor ve evi aydınlatıyoreyvahedigeldismile ben ismiyle çağırıyorum. bağırıyorum ses yok. Bir şimşek daha çaktığındaaa kapının porda 17 yaşlarında, yüzü ifadesiz öylece bakan bir delikanlı beliriyor. eyvahedigeldismile tıpkııı korku filmlerinde ki gibiiiiakannehir şimşek sönünce göremiyorum. yine şimşek çaktığında bu defa pemcerenin önünde beliriyor derken bennn 3.5 şeklindeee uyanıyorum allaha çok şükür.kaydirigubbakcemile3 bir bakıyorum kıçım başım açılmış. kocacığı dürtüklüyorum ağlamaklı bir sesle ama yine üstümü açmışsınn yaaa diyorum hemen örtüyor sarılıyor. :roflol: senin yüzünden şahane rüyam kabusa döndü diyorum :roflol::roflol::roflol: herhalde rüyanın başında üstüm kapalıydı hahahahah :roflol:
evet canım Amin sağlıklı olsun da yeter...:Saruboceq:
ya bence safranboluya gitmeyin balayı için..ben geçen kurban bayramında ordaydım ve tükkanlar saat 5-6 gibi kapanıo hayat duruo..gerçi güzeldi çok otantik yerler var ve ben sakin bi yer istediğim için hoşuma gitti ama balayı için biraz basit kalabilir..
oy maşallah
benim eltimde hamişş 4,5 aylık daa yarım kilo civarıymış..:CüvCüv:
film gibi yanii boshayallersmile
nihal canım sen evlenion mu:Saruboceq:
arkadaşımda beni görmüş rüyasnda akşam
hamileymişim evlilik dışı
bizimkide istemiomş bebeki:)
bende aldırmıomuşum
bende dedim kendi rüyamda evleniodum sorun yok:)
günaydın kızlar
rüyaların vazgeçilmez insanı olmuşum
hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?