Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

karnıyarık vardı canım a.s kusura bakma şimdi gördüm.
baktım kimse yazmıyor gidip süsleneyim azcık dedim kaydirigubbakcemile3

bende yemeğimi yedim geldimm

fink atıom nette burcu

senin kocan gelir şimdiii

yemeklerinde hazırmışş

ohhh yersiniz bi güzelll

he valalhi geldi hemen yedik hava kararmadan çıktık gezdik yürüdük. sonra colezyondan bir atlet tsörtlerden birde kısa kollu aldım biri siyah biri kırmızıı :lepi:

günaydın sositososito
günaydınnnopuyorumnanaktan
nasılsın mulberyy

yahu sen bu gülücükleri tres yöne yapıyorsun ya ben ,ilk bakışta hep üzgün surat sanıyorum onları ne zamandır söyliycem unutuyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kurabiye bende çok istiyorum o tefalden almayı ama baksana nane almayın diyor netces şimdik

burcuu günaydın hahahah yok kızzz çok mutlu olduum zaman böle tebessüm ettiğim zaman böle kaydirigubbakcemile3

bunun iç haznesi çıkıp yıkanıyor mu?
benim king marka minicik bir firitözüm var doğum günümde hediye gelmişti. 50 tl ye almış annem kaydirigubbakcemile3 iç hazneside çıkıyor şahane memnunum. asla 300 400 tl vermem buna. her kızartmadan sonra yağı süzüyorum iç hazneyle sepetinide yallah makinaya. yoksa insan çok üşeniyor tavada sıçrıyor her yere. çok kokuyor. iç haznesi çıkmayanlarda bir süre sonra içi çok kötü oluyor.

gülücğümünde tarzı var yani diyorsun kaydirigubbakcemile3
gülücük böyle olur leynn :) alsanaalsanasmile

gidip yatağımı toplıyım üstümü değiştireyim öyle geleyim karşınıza böyle pijamayla kalpli kalpliii çok utanıyorummm:kedi: kaydirigubbakcemile3

ohh burcuu hiç kıskanmadım seni şuan tamam mı ne kadarda tatlısındır şimdik kalpli pijamalarla hahay

gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar :Saruboceq:

nasılsın mulberyy

iyiyim çok şükür canım... sen nasılsın :lepi:

Günaydın Herkese....opuyorumnanaktan

günaydın kurabiye opuyorumnanaktan

karnıyarık vardı canım a.s kusura bakma şimdi gördüm.
baktım kimse yazmıyor gidip süsleneyim azcık dedim kaydirigubbakcemile3

günaydınnnopuyorumnanaktan

günaydın burcuuu opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar

süper bir haber bu nihallll... inşallah hiç bir aksilik çıkmaz her şey yolunda gider :lepi:

mulbery çok iyiyim saol canım

Nihalcm canım Allah tamamına erdirsin kız oy ne güzel ne heycanlı bi duygudur o yahu çok güzel geçer inş o gün :1hug:

ohh burcuu hiç kıskanmadım seni şuan tamam mı ne kadarda tatlısındır şimdik kalpli pijamalarla hahay

tatlı olmanın ötesinde çok şımarıkk oluyorummmm:kedi: bir şımarıyorum kocamaaa kaydirigubbakcemile3 adamın işe gidesi gelmiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar
,

çokkkk güzel bir tarihhh çünkü kocamın doğum günüüüüüüüüüüüopuyorumnanaktan

saol hemsommmm inş cnmmm yaa Şeniz:Saruboceq:
mulbery çok iyiyim saol canım

Nihalcm canım Allah tamamına erdirsin kız oy ne güzel ne heycanlı bi duygudur o yahu çok güzel geçer inş o gün :1hug:

sorma babama falan dedım ablama dıorum bı aksılık cıkarsa ablam dıo bu saatten sona vermıcez bı gıbı durum olmazz
ıcın rahat olsunn saglık olsun yeterkı dıoo :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çok kötü kasık agrısı çekiyorum dün aniden fenalaştım hastaneye kaldırdılar beni doktor uyduruk bişeydi tahlil yaptı üşütmüşsün dedi 2 tanede uyduruk ilaç yazdı gönderdi beni ben apandistten şüpelendim ama tahlilde bişe çıkmadı hayrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…