karnıyarık vardı canım a.s kusura bakma şimdi gördüm.
baktım kimse yazmıyor gidip süsleneyim azcık dedim kaydirigubbakcemile3
gidip yatağımı toplıyım üstümü değiştireyim öyle geleyim karşınıza böyle pijamayla kalpli kalpliii çok utanıyorummm:kedi: kaydirigubbakcemile3
hahaha çok komik olmuşkaydirigubbakcemile3
boğa burcu başakların en iyi anlaştığı burç grubudur....zemuszemus
bende başakımmmmmmopuyorumnanaktan
kurabiş gündüz burdasın gecede aklındayız öle mi
burcu geçmiş olsun canım neyi var babacının Allah acil şifalar versin kolayca atlatır inş
esmy ev kendimizin
evlenince çıkda tazmınat alırsınhmm ya ben yapamam diye korkuyorum ama bi sorun çıkmaz herhalde yav ev hanımlığına özenmiyo değilim üniversitemi bitirirm mali müşavirlik sınavını kazandım mı çalışırım diyorum ama karar veremiorm teşekkür ederim kurabiye bende çok gezmeyi para harcamayı seviyorum evde ruhum daralır herhalde
hoşgeldiniz kızlar
nihal zaten ne zamandır birliktesiniz e biliyolarda verilmicek gibi bişi olmaz sanırım hiç stres yapma babam gelmesinler kovarım demişti ben çok stresliydim mide ağrısı çekiodum çok fena
burcutabi kocişinin gidesi gelmez yapma kız yazık komutana
drea düşer düşer merak etme 6 ay filan vardı ben bu takvimi yaptığımda sanırım öle hatırlıyorum
şimdi evli ve çalışan çalışmayan bayanlara bi sorum olucak iş yerinde bazı problemlerim var işten ayrılıcam mayısta düğüne kadar işe girmeyi düşünmüyorum gezicem stres atıcam eğlenicemannem çalışma evde otur diyo zaten hiç istemedi benim işe girmemi mobilyayı biz kendi paramızla aldık taksit yaptırdık her ay 500 tl sizce çalışsam zorlanırmıyım ev iş koca 3 lüsü ile baş edebilirmiyim pekim evde dursam sıkılırmıyım ? nişanlımın 1600 net maaşı var zam yapıcakmş patronu öle dio ama ne zaman olur bilmiyorum e extra aldığı paralarlada 2000 filan buluo geçinirmiyiz sizce :S bana bi akıl verin lütfen
esmy sevimli ama 26 tl çok yahu
ben yengeç nişanlım başakburçtan anlıonuzmu kızlar bi yorum yapın bakem
kurabiş gündüz burdasın gecede aklındayız öle mi
burcu çok kötü oluo öle ruyalar bende nedense hep kardeşime bişi oluoken görüorm sürekli onu koruorum ya ondan galiba gözüm üzerinde sürekli.sıçrayarak uyanıyorum bakıorm koynumda mışıl mışıl uyuyo rahatlıyorum.Ömrü uzamıştır öle derler :)
olsun canım
annemler 4te gelmiş
annemin günü vardı,babam onu arkdşına bırakmış
annemle mutfağa girdik,ne pişirelim dedim,baban onuda düşünmüştür dedi kaydirigubbakcemile3
dolabı bi açtık hazır köfte almış(arkdşı kasap,ona yaptırmış) kaydirigubbakcemile3
yanınada patates kızartması,domates sosu,salatayla ayran yaptım
böylelikle yemek işini çabucak çözdük
günaydın herkese opuyorumnanaktan
burcu geçmiş olsun canım neyi var babacının Allah acil şifalar versin kolayca atlatır inş
esmy ev kendimizin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞenizŞeniz:1hug: :1hug: balımmm opuyorumnanaktan
hmm bana kalmışah bi karar verebilsem çok uykucuyum 06.20 de ayaktayım dayanamıorm valla sırf bu yüzden bile işe gidesim gelmio ama bi yanda üretken olmak var çalışıp başarmak para kazanmak güvenmek kafamı karıştırdılar dün yav annem teyzem halam hepsi birden otur evinde otur evinde
evlenince çıkda tazmınat alırsın
sen ben serhat enıste hayatım
baska yokmu bogaa
he bak buna sevıncekler nişan olmamasına
kıyafet derdı olmaz evde senınkı gıbı olsa keşke dıyolardı
ama ablamm benden heveslı yer bakıyorrrrr :):):)
gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar:Saruboceq:
kızlar çok kötü kasık agrısı çekiyorum dün aniden fenalaştım hastaneye kaldırdılar beni doktor uyduruk bişeydi tahlil yaptı üşütmüşsün dedi 2 tanede uyduruk ilaç yazdı gönderdi beni ben apandistten şüpelendim ama tahlilde bişe çıkmadı hayrett
hahaha çok komik olmuşkaydirigubbakcemile3
boğa burcu başakların en iyi anlaştığı burç grubudur....zemuszemus
bende başakımmmmmmopuyorumnanaktan
inşallahh canımm :Saruboceq: allah benim ömrümden alıp onlara versinn :Saruboceq:
haftaya ameliyat olacak büyük ihtimal ondan herhalde etkilendim.
bu gn belli olacak günü bende ona göre gidicem bu hafta sonu...a.s
işte onlar öle ıstesede ablam gun paramla yapalım dıoooabblan için demedım kız o heveslidir tabi
diğer tarf için
canımmmmm çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?