Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

karnıyarık vardı canım a.s kusura bakma şimdi gördüm.
baktım kimse yazmıyor gidip süsleneyim azcık dedim kaydirigubbakcemile3

olsun canım
annemler 4te gelmiş
annemin günü vardı,babam onu arkdşına bırakmış
annemle mutfağa girdik,ne pişirelim dedim,baban onuda düşünmüştür dedi kaydirigubbakcemile3
dolabı bi açtık hazır köfte almış(arkdşı kasap,ona yaptırmış) kaydirigubbakcemile3
yanınada patates kızartması,domates sosu,salatayla ayran yaptım
böylelikle yemek işini çabucak çözdük

günaydın herkese opuyorumnanaktan

burcu geçmiş olsun canım neyi var babacının Allah acil şifalar versin kolayca atlatır inş

esmy ev kendimizin

Hilalcim yani şimdi sana çalış yada çalışma diyemem ki ben
mesela ben şu anda çalışmasamda biz geçiniriz ama bu kadar rahat olmaz
birde hernekadar şikayet etsemde ben çalışmadan yapamam
ev iş koca 3 lüsü
ev koca ikilisinden daha iyi geliyor bana
bilemem bu benim düşüncem
mesela ben çalışmasam her gün gezerim deli gibi para harcarım bunuda unutmamak lazım

hmm ya ben yapamam diye korkuyorum ama bi sorun çıkmaz herhalde yav ev hanımlığına özenmiyo değilim üniversitemi bitirirm mali müşavirlik sınavını kazandım mı çalışırım diyorum ama karar veremiorm teşekkür ederim kurabiye bende çok gezmeyi para harcamayı seviyorum evde ruhum daralır herhalde

hmm bana kalmış ah bi karar verebilsem çok uykucuyum 06.20 de ayaktayım dayanamıorm valla sırf bu yüzden bile işe gidesim gelmio ama bi yanda üretken olmak var çalışıp başarmak para kazanmak güvenmek kafamı karıştırdılar dün yav annem teyzem halam hepsi birden otur evinde otur evinde

evlenince çıkda tazmınat alırsın

canım bundan basit sorumu var
bence 1 2 ay evdse otur hem evinin keyfini çıkart hem dinlen.
sonra baktın olmuyor çalışırsın olur biterr..
şimdi orda kiralar kaçadır bilemiyorum şartları biz 500 tl kirada oturuyoruz. serhat 1.850 alıyor. normalde 2000 ama konut biriktirme fonuna girmiş ona kesiliyor 10 senedir. 7 senesi kaldı işte. neyse işte biz gül gibi geçiniyoruz bir sıkıntı yok. borçsuz harçsız evlenmiş olmamızında etkisi büyük tabi. taksit ödeseydik zor olurdu. haa bende çalışsaydım daha güzel bir gelirimiz olurdu ama iş bulamadım yinede boğazımızdan kesmiyoruz geziyoruz tozuyoruz olan tv ye oluyor bir türlü alamıyoruz hahahahhakaydirigubbakcemile3 ben evimle kocamda ilgilenebiliyorum.. falan filan her iki durumunda bakış açısına göre farklı pozitif yanları var yani. önemli olan sen ne istiyorsun.yerimseniben

ay evet çok korkunç ve gerçekçi oluyor. allah göstermesin.
inşaLLAH ÖMRÜ UZAMIŞTIR.
Şimdi rüya tabirine baktım da yolculuk diyor aynı zamanda bende gidicem ya kısmetse ona yorumlanıyordur belki...

ohhh misss olmuşşşzemuszemus
günaydın canım Şeniz

burcu geçmiş olsun canım neyi var babacının Allah acil şifalar versin kolayca atlatır inş

esmy ev kendimizin

canım çift taraflı kasıklarında fıtık var birde safra kesesinde polipler var. esasen kasıklardaki fıtık alınacaktı. yanında giderken 3 ay önceki safra tahlillerini götürmüştü babam. şu duruma göre hiç gerek yok yeniden ultrason alalım ona göre karar verelim demişti. ultrason sonucuna göre fikir değiştirdi doktor polipler büyümüş başta safrayı halledelim sonra aralıklarla fıtıkları hallederiz demiş. yerimseniben işte ya salı ya perşembe olacak. bende onlara pazar gidicem diycem cumadan gidip süpriz yapıcam. serhatt mesaide olacak çünkü gene iki gün iki gündür evvelden git dedi kocişim opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

:1hug: :1hug: balımmm opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

aa bakk şimdi o kalkışlardan ömrü billah kurtulamayacaksın bunu yaz kafana.
erken kalkmayı yaşam felsefesi haline getir.
ben ççalışmıyorum ama her sabah 6:20 de kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum.
ve çoğu zamanda serhatın arkasından yatmıyorum.
bu gün yatmadım mesela. a.s
genede temizliklerimi bitiriyorum öğlene kadar.
ama çok yorgunsam uzanıyorum onda da zaten hiç bölünmemiş uyku kalitesi olmuyor.

ilerde de çoluk çocuk olacak uyuyyamayacaksın okula başlayacak uyuyamayacaksın ondan onu sil kafandan hahahahah
evlenince çıkda tazmınat alırsın

aa bak bunu göz önünde bulundur hilal

Esmy benim şirket biraz garip evlenince tazminat verirlermi hiç bilmiyorum yav

burcum benimde babamın safra kesesi alındı.çok kolay atlatır inş babacın oh kocişin süper biri yav 2 gün 2 gündür hakkaten

bizde tv alamicas herhalde kaydirigubbakcemile3 2 haftadır alamadık bi türlü kısmet olmadıda alırız kesin bende istiyorum ki kocişle ilgileniyim evimle ilgileniyim kendimle ilgileniyim geçiniriz diyorum sonra bi yandan yokj para yetmez bunun yemesi gezmesi var 500 taksite gittimi bize ne kalıyo filan evlendikten sonra amcam zaten diyo gel bizim şirketin muhasebesini tut o şekilde de bişi yapabilirim çok teşekkür ederim kızlar sizinde bi fikinizi alayım dedim çok saolun

dün annem Menemen'e gitmişti tahliller için ve k.validemde gitmişti
sabah 7buçuktan akşam 4 buçuğa kadar konuşmuşlarda konuşmuşlar
bizden düğünden çeyizden vs vs
vee düğün 2011 şubat yada 2011 nisan-mayıs gibi olacak
malum kardşlerimiz okuyo
yani kısmetse düğüne en geç 1 yıl var sositososito

sen ben serhat enıste hayatım
baska yokmu bogaa

he bak buna sevıncekler nişan olmamasına
kıyafet derdı olmaz evde senınkı gıbı olsa keşke dıyolardı

ama ablamm benden heveslı yer bakıyorrrrr :):):)

gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar :Saruboceq:

canımmmmm çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım:teselli:

canım çoooook geçmiş olsun:teselli:
hayırlısıyla atlatır inşallah
2-3 hafta önce eniştem fıtık ameliyatı oldu
ertesi gün çıktı hemen hastaneden
babanda hemencecik iyileşir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bide aimecim sormuş akşam tefalin fritözünü
ben onu araştırmıştım ama internette hep 1saatte patatesi kızartıyo falan yazılmıştı
1 kaşık yağ ile olduğu içinde diğer kızarmış patatesler gibi güzel olmuyo falan demişler
ayrıca sadece patates kızartmıyo yemek falanda pişirilebiliniyo onda
ama ben pişme süresi çok uzun olduğu için tercih etmedim pratik gelmedi bana
onun yerine felixin küçük bi fritözünü aldım:kedi:

ya tabi çalışmamanın özendiğim yanlarıda yokmu sanıyosuz...
sanki yanımda kronometre tutan antronör varmış gibi hızlı yemek yapmadan yavaş yavaş tüm detaylrıyla yemek yapmayı,
Kocamı geçirdikten sonra güzellikuykularına dalmayı,
Tv izleyerek güzeelce bir kahvaltı yapmayı,
Evimi istediğim gibi düzenleyip arabaya atlayıp annemde rahat rahat bir kahve içmeyi,
Gece sabahlara kadar tv izlemeyi,
Pazar gününü sanki 1 gün 24 saat değilde 96 saatmiş gibi aynı anda evi temizleyip ütü yapıp yemek yapıp e bide gezip ultra hızlı yaşamadan sakin geçirmeyi
Şu anda oturup size yazdığım bilgisayada değilde pijamalarımla sıcacık evimde laptopumdan yazmayı okadar çok isterdim ki...

abblan için demedım kız o heveslidir tabi
diğer tarf için
işte onlar öle ıstesede ablam gun paramla yapalım dıooo
yanı dısardada olabılır demek ıstedıgım
canımmmmm çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

saol cnm benım amınn :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…