haha unutmusummgunaydn herkeze
gözün aydın bellıydı zaten tarıh netleşmiş sanırım hayırlı olsun
tatlı olmanın ötesinde çok şımarıkk oluyorummmm:kedi: bir şımarıyorum kocamaaa kaydirigubbakcemile3 adamın işe gidesi gelmiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,
çokkkk güzel bir tarihhh çünkü kocamın doğum günüüüüüüüüüüüopuyorumnanaktan
senin koçiştemi mayıs ve boğa benım gıbıtatlı olmanın ötesinde çok şımarıkk oluyorummmm:kedi: bir şımarıyorum kocamaaa kaydirigubbakcemile3 adamın işe gidesi gelmiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,
çokkkk güzel bir tarihhh çünkü kocamın doğum günüüüüüüüüüüüopuyorumnanaktan
süpermiş
aslında 16 mayısss dedık ama nısana 2 hadftamız yanı 2 pazarmızı kalsın dedık
16 pazar bıde bıdahakı pazar
yüzük ve elbise bakıcaz nısandan sonada beyaz esya bakarız dedı bakalım
saol cnmgünaydın kızlar nihak hadi hayırlısı olsun
senin koçiştemi mayıs ve boğa benım gıbı
nişanamı karar kıldınız
saol cnm
15 ınde ıstıcekkk
30 unda yuzuk takıcaz kendı aramızdaa
cıkıcak aradan ekıme gun alıcaz ev bıtmezse ılerı atıcaz bakalım orası sonadan karar verılırrr
kızlar çok kötü kasık agrısı çekiyorum dün aniden fenalaştım hastaneye kaldırdılar beni doktor uyduruk bişeydi tahlil yaptı üşütmüşsün dedi 2 tanede uyduruk ilaç yazdı gönderdi beni ben apandistten şüpelendim ama tahlilde bişe çıkmadı hayrett
haha unutmusumm
saoll cnmmm
süpermiş
aslında 16 mayısss dedık ama nısana 2 hadftamız yanı 2 pazarmızı kalsın dedık
16 pazar bıde bıdahakı pazar
yüzük ve elbise bakıcaz nısandan sonada beyaz esya bakarız dedı bakalım
senin koçiştemi mayıs ve boğa benım gıbı
1 ay 2 hafta 5 gün :lepi:
bunun iç haznesi çıkıp yıkanıyor mu?
benim king marka minicik bir firitözüm var doğum günümde hediye gelmişti. 50 tl ye almış annem kaydirigubbakcemile3 iç hazneside çıkıyor şahane memnunum. asla 300 400 tl vermem buna. her kızartmadan sonra yağı süzüyorum iç hazneyle sepetinide yallah makinaya. yoksa insan çok üşeniyor tavada sıçrıyor her yere. çok kokuyor. iç haznesi çıkmayanlarda bir süre sonra içi çok kötü oluyor.
KIZLAR 26.20 TL
ayy sabah sabah koptum yaaa
rüyamda tatildeydim
benimkine diyorumki ya biz niye foto çektirmiyoruz
ben kızlara resim göstermem lazım sempatiksalakcinni
albümün başlığına şu alacak diyorum 'ikinci balayı' :kedi:
otelin içinde kocaman bir akvaryum var
harika bir otel akannehir
neyse sonra siteye giriyorum gamze duruyla tatil resimlerini koymuş gamzenin saçı boyalı (hani demişti ya doğumdan sonra bu renk olucak diye) :lepi:
ayy bi uyandım kıkır kıkır güldümmmmm kaydirigubbakcemile3
ay bende çok beter bir rüya gördüm :gitme:
sabah hayırlarına rüyamda babam ölmüştü mafoldumben
rabbim yokluğunu göstermesin uyandığımda hala etkisinden kurtulamamıştım rüyanın çok etkilendim mafoldumben
ayy sabah sabah koptum yaaa
rüyamda tatildeydim
benimkine diyorumki ya biz niye foto çektirmiyoruz
ben kızlara resim göstermem lazım sempatiksalakcinni
albümün başlığına şu alacak diyorum 'ikinci balayı' :kedi:
otelin içinde kocaman bir akvaryum var
harika bir otel akannehir
neyse sonra siteye giriyorum gamze duruyla tatil resimlerini koymuş gamzenin saçı boyalı (hani demişti ya doğumdan sonra bu renk olucak diye) :lepi:
ayy bi uyandım kıkır kıkır güldümmmmm kaydirigubbakcemile3
sen ben serhat enıste hayatım
anam buna 26 lira veremem hiçççlmaz:
bende boğayım burcu ay yani boğa burcuyum burcu puhahaha :roflol:
ama ben nisan doğumluyum
he bak buna sevıncekler nişan olmamasınaevet oyle olcak cunku ekıme dugun tarıgı alıcaz nısan yaparsak zaten anca agustosa
anam buna 26 lira veremem hiçççlmaz:
bende boğayım burcu ay yani boğa burcuyum burcu puhahaha :roflol:
ama ben nisan doğumluyum
babanın ömrü uzamıştır şeker :1hug:
hoşgeldiniz kızlar
nihal zaten ne zamandır birliktesiniz e biliyolarda verilmicek gibi bişi olmaz sanırım hiç stres yapma babam gelmesinler kovarım demişti ben çok stresliydim mide ağrısı çekiodum çok fena
burcutabi kocişinin gidesi gelmez yapma kız yazık komutana
drea düşer düşer merak etme 6 ay filan vardı ben bu takvimi yaptığımda sanırım öle hatırlıyorum
şimdi evli ve çalışan çalışmayan bayanlara bi sorum olucak iş yerinde bazı problemlerim var işten ayrılıcam mayısta düğüne kadar işe girmeyi düşünmüyorum gezicem stres atıcam eğlenicemannem çalışma evde otur diyo zaten hiç istemedi benim işe girmemi mobilyayı biz kendi paramızla aldık taksit yaptırdık her ay 500 tl sizce çalışsam zorlanırmıyım ev iş koca 3 lüsü ile baş edebilirmiyim pekim evde dursam sıkılırmıyım ? nişanlımın 1600 net maaşı var zam yapıcakmş patronu öle dio ama ne zaman olur bilmiyorum e extra aldığı paralarlada 2000 filan buluo geçinirmiyiz sizce :S bana bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?