Ben daha taçı kullanamadım malum yazın düğünden sonra 1 ay yoktuk yaa ancak iki pike serebildim. İkisi de özdilekti.
Az önce pashi ye de yazdım çok güzel bence de pikeleri kaydirigubbakcemile5 Bir de ben özdilekte pike desenlerini daha çok beğeniyorum taçtan.
Benim biri kalpli biri çiçekli. Ama bakalım sezon açılsın tacı sericem hemen merak ediyorum nasıl diye. Ama benim özel seri pike takımıydı tacın inş. iyi çıkar bi ton para saydım ona :umursamaz:
seninki belki başkadır bilemiyorum canımda benim üstünde böyle yelkenli olan taç modeliydi. hani marmarisin konseptine uyar diye almıştım ama işte o çok sert geldi bana nedense. boshayallersmile vernelle yıkıyorum ediyorum yok.. özdilek pikede tek geçerimm zemuszemus
Burcuözgecim çok sağol.Yoksa ben saftirik gibi tek kişilik nevresim alacaktım gene. En iyisi almayım.
Pike takımımı da Özdilek alayım en iyisi.
Bu arada kısmetse benim evlenmeme bir sene bile yok.Ailemin yanında da değilim ki.Kira öde, faturaları öde.Bana maaşım olduğu gibi kalmıyor. Alabildiğim kadar alıyorum işte. Ooooof of kendime kıyafet almayı bıraktım artık sırf çeyiz alayım diye :)
sevgicimhılalcım ıı gunlerde mutlulukla kullan inş.
bıde ben bısı sorcam hep unutuyorum
SINAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
senın evı yerlestırmen nekadar surdu yanı perdeden tutta o enson yerlestıgın gune kadar
mobılyalar falan dahıl tam olark nekadr surdu
Aaa korkmazdan çoğu kimseler memnun diye duymuştum halbukiiibilmiyorumkismile
eternity yi teflon markasında ilk defa duyuyorum bende
Haaa hatırladım biliyorum o pikeyi. Benim 4 yastıklı olanlardan üst kısmında çiçek işlemesi var serince eklerim yerimseniben
aime sakın alma tefal 1 kaşık denen şeyden , ben denemedim ama benim kociş şahsen denemiş iğrenç oluyomuş patitisler haberin ola
çıktığından beri gözüm onda opuyorumnanaktan
ama çok pahalı geliyor şu andan bana eyvahedigeldismile
onda kızarmış patatesi yedim gayett güzel
biraz fiyatı düşsün almak istiyorum guclubacismile
Günaydın Herkese....opuyorumnanaktan
bunun iç haznesi çıkıp yıkanıyor mu?
benim king marka minicik bir firitözüm var doğum günümde hediye gelmişti. 50 tl ye almış annem kaydirigubbakcemile3 iç hazneside çıkıyor şahane memnunum. asla 300 400 tl vermem buna. her kızartmadan sonra yağı süzüyorum iç hazneyle sepetinide yallah makinaya. yoksa insan çok üşeniyor tavada sıçrıyor her yere. çok kokuyor. iç haznesi çıkmayanlarda bir süre sonra içi çok kötü oluyor.
gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar:Saruboceq:
kızlar çok kötü kasık agrısı çekiyorum dün aniden fenalaştım hastaneye kaldırdılar beni doktor uyduruk bişeydi tahlil yaptı üşütmüşsün dedi 2 tanede uyduruk ilaç yazdı gönderdi beni ben apandistten şüpelendim ama tahlilde bişe çıkmadı hayrett
ayy sabah sabah koptum yaaa
rüyamda tatildeydim
benimkine diyorumki ya biz niye foto çektirmiyoruz
ben kızlara resim göstermem lazım sempatiksalakcinni
albümün başlığına şu alacak diyorum 'ikinci balayı' :kedi:
otelin içinde kocaman bir akvaryum var
harika bir otel akannehir
neyse sonra siteye giriyorum gamze duruyla tatil resimlerini koymuş gamzenin saçı boyalı (hani demişti ya doğumdan sonra bu renk olucak diye) :lepi:
ayy bi uyandım kıkır kıkır güldümmmmm kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bide aimecim sormuş akşam tefalin fritözünü
ben onu araştırmıştım ama internette hep 1saatte patatesi kızartıyo falan yazılmıştı
1 kaşık yağ ile olduğu içinde diğer kızarmış patatesler gibi güzel olmuyo falan demişler
ayrıca sadece patates kızartmıyo yemek falanda pişirilebiliniyo onda
ama ben pişme süresi çok uzun olduğu için tercih etmedim pratik gelmedi bana
onun yerine felixin küçük bi fritözünü aldım:kedi:
bızım evde kızartma pek yenmez yenceksede balkonda kızartır annem
oda 40 yılda bır oldugundan hıc gerek duymadık ama halamlar falan kullanır cok memnunlar fırıtozden
bende ekmek yapma makınasını merak edıyom
babm un bulcak bıze su koydekı degırmenlerrde cekılenden evde yapcaz ekmegımzıı:)
cümleten günaydın
günaydın kıslarrr hala yorgunluğu atamadım üzerimden kızda uyutmuo artık geceleri kaç kere sıçrattı beni sıpam :) ama çokkkkkkk çokkkkkk güsel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahh
burdan bi arkadasım hamile demiştim ya geçenlerde dün kürtaj olmak zorunda kaldı bebeği gelişmemiş malesefoyy oy Allahım sen büyüksün yarabbim
arkadaşımda vardı hiç güzel olmuo patatesler
nasıl diim aynı mısır patlatma makinesinde nasıl oluo mısır tatsız tuzsuz saman gibi
aynı öyle pişmemiş gibi haşlama gibi böle bi tuhaf önce bi çevrende olan birinde ye patatesini sonra al derim eylülde evlenen bi arkadaşıma sinbonun fritözünü aldım kız her görüştüğümüzde dua edio minicik bişiydi tam 2 kişilik yerde kaplamıyor dedi çok sevdim çok kullanışlı dedi
sinay hami misin yoksaaa
haydeee başa sardık
Selam gelinleeeeeer
Ben geldimmmopuyorumnanaktan
ya ben duruyu
duru bebegun annesı olan duru sandım
o degılmı?
ay sınırlerım bozuldu yaaaa
canım işte beklentiye göre değişiyor millet diyorki yıpranınca değiştiririm
ama bence öyle değil.
mesela ben yumurta yapınca hopp diye tabağa düşsün isterim ama mehtap tavada olmuyor aynı çelik tava gibi yapışıyor dibine.
haa ama mesela diasa gibi yerlerde sütlük gibi satılanı var çok uygun oluyor krep tavası uygun oluyor onları öyle al. çok kullanılmayan şeyler. ama esas parçaları iyi al derim ben. uzun süre gider birde asla makinaya atma ömrünü uzatmak istiyorsan. onun dışında zaten yemekleri çelikte yapmak en sağlıklısı...a.s
burcum bee tabıykıde cok sevıyorumm senııı canım benım
benıdme oyle begendıgım seyelrı kopyalıyorum kafamda yemek
takımı belırledım mesela bıtane kırmızılı sıyahlı yapcam hanı kızlarında varya
bıtanede karacanın falan kare yemek takımlarında
kahvaltı takımıymıy falan begendıgım bısı olursa resmını koyuyorum dosyaya
gunu gelıncede gıderım şu şu deyıp alırım dıyorum
hee bıde kızlar arcelıkte ındırım varmıs mıcro dalgalar 79 olmus annem soledı arkadaslarına sole dedı
ben yazayımda sen rahatla
2 baattaıye
3 yorgan
6 yastık
1 ytak ortusu
2 pike
5yada6 nevresım
yıne benmde vaarmış
nıhalcım takma bosver balım benımmm
duru bıraz kendını anlatsana
napıyon ne edıyon dugun falan varmı sevdıcegın varmı
bu kızlar nasıl sormadılar bunları hayret
onedemek kızbugün işle ilgili başka bişey daha olacak mı acaba....?boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?