Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

seninki belki başkadır bilemiyorum canımda benim üstünde böyle yelkenli olan taç modeliydi. hani marmarisin konseptine uyar diye almıştım ama işte o çok sert geldi bana nedense. boshayallersmile vernelle yıkıyorum ediyorum yok.. özdilek pikede tek geçerimm zemuszemus

Burcuözgecim çok sağol.Yoksa ben saftirik gibi tek kişilik nevresim alacaktım gene. En iyisi almayım.
Pike takımımı da Özdilek alayım en iyisi.
Bu arada kısmetse benim evlenmeme bir sene bile yok.Ailemin yanında da değilim ki.Kira öde, faturaları öde.Bana maaşım olduğu gibi kalmıyor. Alabildiğim kadar alıyorum işte. Ooooof of kendime kıyafet almayı bıraktım artık sırf çeyiz alayım diye :)

Haaa hatırladım biliyorum o pikeyi. Benim 4 yastıklı olanlardan üst kısmında çiçek işlemesi var serince eklerim yerimseniben

ah inan bizde geçen sene öyleydik canım yaa elimizde 5 tl kalsa onu bile çeyize yatırıyorduk deliler gibi kaydirigubbakcemile3 ama çok keyifli inan... a.s
sen şimdi başlangıç olarak 2 tane pike takımı al. ben özdileği bir online siteden aldım çok çok da piyasaya göre uyguna almıştım. i,stersen adresini veririm. 60 tl ye mi ne almıştımm yalan olmasım . modelinide eklerim öğle yemeğinden sonra şimdi karnım çok acıktııııııııııı:roflol:

sevgicim
benim mobilyalar cuma günü geldi öğleden sonra akşamda babamla beyaz eşyaları götürdük
cumartesi günü perdeler takıldı onlar takılırken ben gardrobumu yerleştirdim aynı günün akşamı halılarım geldi hemen silip süpürüp halıları serdik mobilyaların tozunu aldık
evi kapatıp çıktık pazar sabahıda ıvır zıvır çeyiz geldi onları yerleştirdik
yani toplam 3 gün sürdü sonraki hafta pazar günüde nikah oldu

Aaa korkmazdan çoğu kimseler memnun diye duymuştum halbukiiibilmiyorumkismile
eternity yi teflon markasında ilk defa duyuyorum bende

asıl eternity teflonla ün yaptı

Haaa hatırladım biliyorum o pikeyi. Benim 4 yastıklı olanlardan üst kısmında çiçek işlemesi var serince eklerim yerimseniben

tamam serince ekle kuzucum merak ettim bende kaydirigubbakcemile5
benimkininde 4 yastığı var 2 si pikeden 2 si pamuklu çarşafın kumağından

Günaydin kizlar. Masallah size bir gecmisi okuyayim dedim, kac saatimi aldi =))))

aime sakın alma tefal 1 kaşık denen şeyden , ben denemedim ama benim kociş şahsen denemiş iğrenç oluyomuş patitisler haberin ola

ciddi misin? tüh... benim kola cok seviyor kizartma patatesi ondan alayim dedim az yagla kizartiyor sonucta

sen nanenin dediginin tam tersini söyliyorsun canisi,
tadi normal bildigin kizartma patates gibi mi? az yagda kizartiliyor sonucta

evet burcucum cikiyor ve yikaniyor ben öyle okudum
alirsam zaten bende minicik alcam, ki ben mecbur alcam benim kola cok sever kizartmayi..... bu arada rüyan hayir olsun, babaciginin ömrünü uzatmissin canim

gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar :Saruboceq:

nihalcim cok sevindim senin adina. hayirli olsun canim

kasik agrin ne taraftaydi canim?
benim her ay bir kere kasiklarim cok feci agrir onuda erva ile cözümledik, yumurtalama döneminde cok fena agriyor, yürüyemiyorum o derecede.
bir de tas dökerken kasik agrisi sanmistim ama meger idrar yollarimmis, buna dikkat et

:lepi:

bir saat mi? hadi ya? sanmiyorum ben pek o kadar sürecegini ama arastirmak lazim canim

benimki cok sever kizartmayi hele yaz aylarinda....

patates, patlican, biber, köfte kizartmasi üstüne domatesli sos hmmmmm yemede yaninda yat :lepi:

cümleten günaydın

sanada günaydin hayatimcim

aminnnnn
bu arada arkadasina gecmis olsun =(

haklisin bi denemek gerek, ama cevremde kimsede yok

sinay hami misin yoksaaa
haydeee başa sardık

:uhm:

Selam gelinleeeeeer
Ben geldimmmopuyorumnanaktan

hosgeldin

ya ben duruyu
duru bebegun annesı olan duru sandım
o degılmı?

:lepi: aynen bastan öyle sandim sonra karar veremedim

ay sınırlerım bozuldu yaaaa

:1hug: bozma kiz sinirlerini bak 15 mayisi düsün =)
yaaa ne güzel faruga tuzlu kahve icireceksin
ben o duyguyu yasamamistim
ama kararliyim bir gün yapacagim

Çooook teşekkür ederim cnmm
Canladırdım az çok kendi kafamda kaydirigubbakcemile5

burcucum eklersen cok sevınırım bızede fıkır olur ben cok begenıyorum senın
yemek takımını
guveclerınede bayılırıyorum

Mikrodalgaya sağlıksız diyorlar
Bende böyle duymuştumCADIARZU

Burcuözgecim sağol.Bende bi siteden alışveriş yapıyorum.U.S Polo çift kişilik battaniyelerde %34 indirim var.Kaptım bi tane. Bi tanede Özdilek pike takımı alacağım.Aynı site mi bilmiyorum ama pike takımları şuan 77 TL.Sitenin ismi onlineevtekstili

nıhalcım takma bosver balım benımmm

duru bıraz kendını anlatsana
napıyon ne edıyon dugun falan varmı sevdıcegın varmı
bu kızlar nasıl sormadılar bunları hayret

Başta burcu sormuştu bende kısaca anlattım esasen :kedi:
Ama tekrar anlatiyim
Düğün ufukta görünmüyor şimdilik ama sevdiceğim var:kedi:boshayallersmile
Bu bölümde takılmayı seviyorum
Daha önce sohbet bölümündeydim bende
Şimdi sizi gördüm buraya transfer oldumkaydirigubbakcemile2
Sizleri gördükçe benim düğünüm yaklaşmış kadar mutlu oluyorum
Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bi ömür nasip etsinopuyorumnanaktan
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…