nıhal ne oldu canım
esma bılıomusun tatlıs yazınca anladım dedım kesın esma bunu durunun annesı sandı
günaydın kıslar...
ayy hayırlı olsun nihalcim...
çok sevindim...
sakın sıkıntı etme ve sabret herşey yoluna bulur...
çok geçmiş olsun...
ömrü uzamış...
geçmiş olsun...
eğer memuriyet gibi bir mesleğim yoksa yada şöyle gerçekten emeklerimin karşılığını alabileceğim bir yerde değilsem evliyken çalışmayı hiç düşünmem...
Rabbim zor durumda bırakmasın ki ölyle bişiy olursa zaten kesinlikle eşime yardımcı olrum ama,helede evliyken istemem sanırım...
belkide şimdiye kadar çalıştığım için o rahatlığı istiyorum bilemem ama şu anda o mantıklı geliyor bana...
ama ikisinide şöyle 15 gün çalış 15 gün tatil şeklince yapsalardı ne iyi olurdu dimi...:)
nıhal ne oldu canım
esma bılıomusun tatlıs yazınca anladım dedım kesın esma bunu durunun annesı sandı
Öylemi dersin tatlışımmCADIARZU
Bende evlenmek üzere olanlardan duymuştum cem al daha iyi didilerdi:umursamaz:
Neyse bakalım şu borçlar bitsinde duruma göre bişiler ayarlanır heralde:hulya:
ay sınırlerım bozuldu yaaaa
evet aynen yanıhal ne oldu canım
sulfatt opuyorumnanaktan
benim hiç pikem yok fazllalıkları gönder banaa aklinialirimsmile
elim gitmemiş demekki pike almaya
kendime alayımda misafirlere sonra alsamda olurr
ayyy şu korna olayıı eskiden ufak yerlerde olurduu
millete reklam etmeye ne gerek var kendimizi
yeni gelin evi sonuçta herkes bilmesinn
biri karaca diğeri eternity
kesinlikle karaca diorum eternity çok çabuk yıprandı kırıldı benimki kare olanlardandı
makineye falan kesinlikle dayanmıo çelik tencere setimide korkmaz aldım düdüklüsü bozuldu bile
kzı sulfat baksana sinay 8 yorgan dıyor
benm 3
duru hoşgeldin
teflonda o kadar para dökmeye gerek yok bence
tefal için sölüyorum bunu
taç marka teflon tencereler harika
herkesede söledim petek tabanlılar ve inanılmaz kaliteliler
mehtap zaten çok dandik
cem yine idare eder
ama taç kesinlikle mükemmel
aaa beni sevmezsen çok üzülürümmmm:kedi:
sev beni sev beniiikaydirigubbakcemile3
aynen bir mağazadan aldım yastık yorgan alez herşeyiii
indirimde yaptılar sağolsunlar. onuda takside bağlamıştım evlenmeden bitecek şekilde oldu bitti. son 6 ay kalamı ne aldık.
hatta biz kk çeyizcileri olarak sistematik çalışıyorduk hahaha.
çeyiz dosyamız vardı. ki hala durur. oraya fotolarını çekip koyuyorduk. karışmasın diye.
aynen bende farklı renkler almaya çalıştım hepsi aynı cins olmasın diye. turuncu gri kırmızı yeşil her renk var. yalnız hiç pembeli almamışım. bir tanede satenim var. diğerlerinin hepside pamuk saten.
sonra kaşık çatal tencere çay seti bunlarında hepsini bir yere taksit yaptım yine aynı zamanda. düğüne kadar bittiler. a.s
ay bende para konusunda çok utanacağımı düşünüyordum.
hatta bir iki kere gündemede getirmiştim. a.s
aşkım olurm u öyle şey senin benim param mı var dedi. kızdı bana.
ama dedim ben babamdan bile şimdidye kadar hiç istemedim o hep düşünür verirdi.
şimdi napıyoruz biliyormusunuz. bu aşkımın fikriydi. ay başında eve masraf yapılıyor ödemeler faturalar yapılıyor. elde ne kaldıysa yarı yarıya bölüştürüyor:1rolleyes: 100 tl bile kalsa 50 50 pay ediyor :kedi: herkes kendikiyle ne yapmak isterse onu yapıyor.a.s
ay aynen ben düğünde bile davul zurna istemedim de işte illa bir atraksiyon olsun diye balon havalandırdık tam ben çıkarken a.s
Sağolun kızlar.Hepiniz çok şekersiniz.
Bende aldıklarımı yazayım hafta sonu :)
2 tane Taç'ın saten-pamuk çift kişilik nevresim takımı
1 tane minimal çift kişilik nevresim takımı
1 tane taç çift kişilik pike takımı
Şimdilik bu kadarcık benim aldıklarım.
Days in colorsun pike takımları çok şirin.Fakat kalitesi nasıldır acaba?
Bu arada Burcuözge ben bu olayı hiç düşünmedim.Yataklar açılınca çift kişilik gibi oluyor cidden.Aslında tek kişilik nevresim almaya gerek yok o zaman gerçekten.
birde taç oike takımımda var özdilekte var. ben özdilekten daha memnun kaldım çünkü pikesi daha yumuşak. taş pikede çok iyi değil bence. 1 tane daha almayı düşünüyorum onuda özdilek alıcam gene...a.s
Ben daha taçı kullanamadım malum yazın düğünden sonra 1 ay yoktuk yaa ancak iki pike serebildim. İkisi de özdilekti.
Az önce pashi ye de yazdım çok güzel bence de pikeleri kaydirigubbakcemile5 Bir de ben özdilekte pike desenlerini daha çok beğeniyorum taçtan.
Benim biri kalpli biri çiçekli. Ama bakalım sezon açılsın tacı sericem hemen merak ediyorum nasıl diye. Ama benim özel seri pike takımıydı tacın inş. iyi çıkar bi ton para saydım ona :umursamaz:
burcum bee tabıykıde cok sevıyorumm senııı canım benım
benıdme oyle begendıgım seyelrı kopyalıyorum kafamda yemek
takımı belırledım mesela bıtane kırmızılı sıyahlı yapcam hanı kızlarında varya
bıtanede karacanın falan kare yemek takımlarında
kahvaltı takımıymıy falan begendıgım bısı olursa resmını koyuyorum dosyaya
gunu gelıncede gıderım şu şu deyıp alırım dıyorum
hee bıde kızlar arcelıkte ındırım varmıs mıcro dalgalar 79 olmus annem soledı arkadaslarına sole dedı
aynen bende özdilek kalpli olanımı çok seviyorummmmopuyorumnanaktanHehe fazla pike yok ki eksiği var hatta kaydirigubbakcemile3
Pike için özdilek'e bak, benim 2 pikem özdilek biri taç. Özdileğin kalpli olanı çok seviyorum özellikle :1rolleyes:
Evet biz düğünden sonra eve gelirken de korna filan çaldırmadık yaaa, mahallede sanırım bilmez kimse gelin geldiğini kaydirigubbakcemile3 Bilmesin de zaten
Olsun senin de var yine, bana her aldığımda laf söylüyordunkaydirigubbakcemile3
Korkudan aldıklarımın bi kısmını ekleyememiştim :roflol:[/B]
burcu musterı cnımı sıktı
bı maıl yanlıslıkla ona yollanmamıs
her defasında soluyomus falan fılann da ben
her defasında duymadın dur daha yenıyım ılk defa boyle olduu
amırım o oyle ben maıl atıcam dedı ama cnm sıkıldı ıste:1no2:
MaşAllah Allah nazarlardan saklasınnn cnm anlaşmaya bayıldımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?