Kızlar ne kadar çok almışsınız.Şok oldum :) Yani bunları almak bi dert, koyacak yer bulmak bi dert.
Birde tabi misafirleri düşünmke gerekiyor.Misafirler için pike takımı almadınız mı tek kişilik?
Size bir soru teflon tencere takımlarınız hangi marka güzel gelinler
Ben tefali almaktan vazgeçtim hem pahalı hemde aynı fiyata alabileceğim altarnatifler var diye
İyi mi düşündüm bilmiyorum:kedi:
ay sultan bizimde öyle hiç korno morno olmadı.
hatta öyle seramoni bile olmadı. serhat kamyonu dayadı yükledik gönderdik marmarise oldu bitti:roflol:lüzumsuz geliyor banada yahu.
benimde 8 yorganım 7 nevresimim var 10 tanede yastığım
2 tane pikem var bide misafir için aldım 2 tane tek kişilik pike bu kadar
teşekkür ederim pashi :) banada eşimden para isteyemezmişim gibi gelio dediğim deneyip görücem çok saol :)
ben yazayımda sen rahatla
2 baattaıye
3 yorgan
6 yastık
1 ytak ortusu
2 pike
5yada6 nevresım
yıne benmde vaarmış
Selamlar herkese opuyorumnanaktan
Benim 9 tane nevresim takımım
3 tane pike takımım
1 pike 1 nevresim olmak üzere 2 tane dantel takımım
yatak örtüsü yerine kullandığım süslü pike-nevresim takımım komple set halinde
Bir de misafir için 1 tek bir de çift kişilik nevresim takımım var
2 çift kişilik, 1 tek kişilik yorganım (2 tane de kayınvalidem verdi 5 oldu)
4 battaniyem ikisi çift, ikisi tek kişilik (yine 2 tane kayınvalidem, 1 tanesini halam bir de annemin kuzeni hediye etti 8 tane oldu akannehirakannehir
6 tane yastığım (4 tane de kayınvalidem verdi, 10 tane)
Bir de annemin yaptırdığı ve kayınvalidemin yaptırdığı saten yorganlar var onları da unutmayım :1ninca:
Ayyy şimdi bayılcam bu kadar çok şey olduğunu bilmiyordım :kedi: Allahtan kiler var ne mok yerdim yoksa
Benimkileri yazdım ama tabii sen bu kadar abartma, yani nevresim bu kadar çok alma sonra aklın kalıyor yeni çıkanlarda
bir de battaniye yorganda da 2-3 tane yeter bence
Biz de hiç öyle bişey olmadı, zaten kayınvalidemler bizde kalıyordu şehirdşından geldikleri için. Hep birlikte çıktık geldik evimize.
Bırak davul zurnayı korna dahi çaldırmadık ben de eşim de hiç sevmeyiz bu tarz şeyleri. Allahtan kimse de zorlamadı zemuszemus
Kızlar ne kadar çok almışsınız.Şok oldum :) Yani bunları almak bi dert, koyacak yer bulmak bi dert.
Birde tabi misafirleri düşünmke gerekiyor.Misafirler için pike takımı almadınız mı tek kişilik?
Size bir soru teflon tencere takımlarınız hangi marka güzel gelinler
Ben tefali almaktan vazgeçtim hem pahalı hemde aynı fiyata alabileceğim altarnatifler var diye
İyi mi düşündüm bilmiyorum:kedi:
hben takım almadım canım. tefalin bir makarna tenceresi var 2 de tavası var bende çok memnunum. yetiyor. hee wok tavasıda şahane...
onun dışında bir tanede cem hediye geldi makarna tenceresi birde mehtap tavalarım var ama inan kalitesi bir değil benden demesi. aynı süredir kullanıyorum mehtap ve cem deforme olurken tefale hiç bişyicik olmadı a.s
su burcuyu sevmıycem dıyorum
yok bısey dıyo yıne sevdııyo kendını beeee
bak gıtmıs 9 unu bırden almıs nevresımın
ohhh ne guzel ıs bend tam bole bısı ıstıyorum
hem en son cıkanları almak hem uyum yakalamak aldıkalrında cunku ben unuturum ne aldıgımı
ne yaptıgımı
hemde toplu alınıca ındırımde olur bence
Biz evlendikten bikaç ay sonra mahalleye çeyiz geldi. Böyle kornalar arabalar filan aşkımın da öğretmen bi arkadaşı bizde. Ayyy balkona çıkıp nasıl güldüler kaydirigubbakcemile3
Arkadaşı diyor siz de böyle yapmadınız inş. kaydirigubbakcemile3 Yok be dedim kornasız törensiz dul karı gibi evlendim :roflol:
8 yorgan mı :1shok::1shok:
Ayyy bi an çok diye düşündüm amabaktım benim de 7 miş :roflol::roflol: Deli miyiz neyiz yahuuu ne etcez onca yorganı
Ben de öyle düşünüyordum ama istemene gerek kalmıyor benim aşkım sürekli cüzdanımı kontrol eder içine bakar ne kadar kalmış hiç bana sormadan parayı yerleştirir :asigim:
Eee zaten kredi kartın da var diyor para olmayınca üstünde ordan al diye de sıkı sıkı tembihler
Bize diyene bak :dilcikar::dilcikar:
biri karaca diğeri eternity
kesinlikle karaca diorum eternity çok çabuk yıprandı kırıldı benimki kare olanlardandı
makineye falan kesinlikle dayanmıo çelik tencere setimide korkmaz aldım düdüklüsü bozuldu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?