Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy yıne yazmıslarda yazmıslarrr

hılal ne kız onlar pes dıyorum hıcde daralmıyonmu be odada onları gordukce ayy sana yer kamamıs
duru hosgeldınnn
bende sevmem oyle ceyız serme yok kaldırma
ıns kendı evım olur aldıkca yerlestırım bız hep oyle tasındık
umarım banada oyle kısmet olur

Kızlar ne kadar çok almışsınız.Şok oldum :) Yani bunları almak bi dert, koyacak yer bulmak bi dert.
Birde tabi misafirleri düşünmke gerekiyor.Misafirler için pike takımı almadınız mı tek kişilik?

ben yazayımda sen rahatla
2 baattaıye
3 yorgan
6 yastık
1 ytak ortusu
2 pike
5yada6 nevresım
yıne benmde vaarmış

yok sevgi daral gelmio aksine çok mutlu oluyorum ne kadar çok çeyizim var diye şükrediyorum alma gücümüz olduu için ve bütün çeyizlerimide çok seviorm ama hepsinin bi yere yığılması morelimi bozuo böle hani artık gidici olduğumu anlıyorum her defasında baktığımda benimde kendi evim var sevgi ama aldığımı götürüp koyamazdım tadilat vardı daha yeni bitti

Size bir soru teflon tencere takımlarınız hangi marka güzel gelinler
Ben tefali almaktan vazgeçtim hem pahalı hemde aynı fiyata alabileceğim altarnatifler var diye
İyi mi düşündüm bilmiyorum:kedi:

hben takım almadım canım. tefalin bir makarna tenceresi var 2 de tavası var bende çok memnunum. yetiyor. hee wok tavasıda şahane...
onun dışında bir tanede cem hediye geldi makarna tenceresi birde mehtap tavalarım var ama inan kalitesi bir değil benden demesi. aynı süredir kullanıyorum mehtap ve cem deforme olurken tefale hiç bişyicik olmadı a.s

su burcuyu sevmıycem dıyorum
yok bısey dıyo yıne sevdııyo kendını beeee
bak gıtmıs 9 unu bırden almıs nevresımın
ohhh ne guzel ıs bend tam bole bısı ıstıyorum
hem en son cıkanları almak hem uyum yakalamak aldıkalrında cunku ben unuturum ne aldıgımı
ne yaptıgımı
hemde toplu alınıca ındırımde olur bence

ay sultan bizimde öyle hiç korno morno olmadı.
hatta öyle seramoni bile olmadı. serhat kamyonu dayadı yükledik gönderdik marmarise oldu bitti:roflol:lüzumsuz geliyor banada yahu.

Biz evlendikten bikaç ay sonra mahalleye çeyiz geldi. Böyle kornalar arabalar filan aşkımın da öğretmen bi arkadaşı bizde. Ayyy balkona çıkıp nasıl güldüler kaydirigubbakcemile3

Arkadaşı diyor siz de böyle yapmadınız inş. kaydirigubbakcemile3 Yok be dedim kornasız törensiz dul karı gibi evlendim :roflol:

benimde 8 yorganım 7 nevresimim var 10 tanede yastığım
2 tane pikem var bide misafir için aldım 2 tane tek kişilik pike bu kadar

8 yorgan mı :1shok::1shok:

Ayyy bi an çok diye düşündüm amabaktım benim de 7 miş :roflol::roflol: Deli miyiz neyiz yahuuu ne etcez onca yorganı

teşekkür ederim pashi :) banada eşimden para isteyemezmişim gibi gelio dediğim deneyip görücem çok saol :)

Ben de öyle düşünüyordum ama istemene gerek kalmıyor benim aşkım sürekli cüzdanımı kontrol eder içine bakar ne kadar kalmış hiç bana sormadan parayı yerleştirir :asigim:

Eee zaten kredi kartın da var diyor para olmayınca üstünde ordan al diye de sıkı sıkı tembihler

ben yazayımda sen rahatla
2 baattaıye
3 yorgan
6 yastık
1 ytak ortusu
2 pike
5yada6 nevresım
yıne benmde vaarmış

Bize diyene bak :dilcikar::dilcikar:

lakito ben tek kişilik pike takımı almadım neden?
çünkü koltuklarım açılınca çift kişilik oluyor. çarşaf tek kişilik küçük geliyor e bu durumda tek kişi,lik mantıksız oluyor. pikeyide çift kişilik veriyorum. zaten annemle babam aynı yerde ysatmak istiyor gelince:)))))

sulfatt opuyorumnanaktan
benim hiç pikem yok fazllalıkları gönder banaa aklinialirimsmile
elim gitmemiş demekki pike almaya

kendime alayımda misafirlere sonra alsamda olurr

ayyy şu korna olayıı eskiden ufak yerlerde olurduu
millete reklam etmeye ne gerek var kendimizi
yeni gelin evi sonuçta herkes bilmesinn

Kızlar ne kadar çok almışsınız.Şok oldum :) Yani bunları almak bi dert, koyacak yer bulmak bi dert.
Birde tabi misafirleri düşünmke gerekiyor.Misafirler için pike takımı almadınız mı tek kişilik?

benimde yok rahat ol

önce kendime alıım da

misafirlere bakarız sonraa

Son düzenleme:
Size bir soru teflon tencere takımlarınız hangi marka güzel gelinler
Ben tefali almaktan vazgeçtim hem pahalı hemde aynı fiyata alabileceğim altarnatifler var diye
İyi mi düşündüm bilmiyorum:kedi:

biri karaca diğeri eternity
kesinlikle karaca diorum eternity çok çabuk yıprandı kırıldı benimki kare olanlardandı
makineye falan kesinlikle dayanmıo çelik tencere setimide korkmaz aldım düdüklüsü bozuldu bile

benim

3 yorgan
2 büyük bannatiye
1 polar küçük battaniye
1 örgü battaniye
5 tane çift kişilik nevresim takımı
2 tane çift kişilik pike takımı
3 tane tek kişilik nevresim takımı
2 tane tek kişilik pike takımı
6 yastık
takımlardan hariç
2 tane tek kişilik lastikli çarşaf
4 tane çift kişilik lastikli çarşaf

hılalcım ıı gunlerde mutlulukla kullan inş.
bıde ben bısı sorcam hep unutuyorum
SINAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
senın evı yerlestırmen nekadar surdu yanı perdeden tutta o enson yerlestıgın gune kadar
mobılyalar falan dahıl tam olark nekadr surdu

Öylemi dersin tatlışımmCADIARZU
Bende evlenmek üzere olanlardan duymuştum cem al daha iyi didilerdi:umursamaz:
Neyse bakalım şu borçlar bitsinde duruma göre bişiler ayarlanır heralde:hulya:

aaa beni sevmezsen çok üzülürümmmm:kedi:
sev beni sev beniiikaydirigubbakcemile3

aynen bir mağazadan aldım yastık yorgan alez herşeyiii
indirimde yaptılar sağolsunlar. onuda takside bağlamıştım evlenmeden bitecek şekilde oldu bitti. son 6 ay kalamı ne aldık.
hatta biz kk çeyizcileri olarak sistematik çalışıyorduk hahaha.
çeyiz dosyamız vardı. ki hala durur. oraya fotolarını çekip koyuyorduk. karışmasın diye.
aynen bende farklı renkler almaya çalıştım hepsi aynı cins olmasın diye. turuncu gri kırmızı yeşil her renk var. yalnız hiç pembeli almamışım. bir tanede satenim var. diğerlerinin hepside pamuk saten.
sonra kaşık çatal tencere çay seti bunlarında hepsini bir yere taksit yaptım yine aynı zamanda. düğüne kadar bittiler. a.s

ay bende para konusunda çok utanacağımı düşünüyordum.
hatta bir iki kere gündemede getirmiştim. a.s
aşkım olurm u öyle şey senin benim param mı var dedi. kızdı bana.
ama dedim ben babamdan bile şimdidye kadar hiç istemedim o hep düşünür verirdi.
şimdi napıyoruz biliyormusunuz. bu aşkımın fikriydi. ay başında eve masraf yapılıyor ödemeler faturalar yapılıyor. elde ne kaldıysa yarı yarıya bölüştürüyor:1rolleyes: 100 tl bile kalsa 50 50 pay ediyor :kedi: herkes kendikiyle ne yapmak isterse onu yapıyor.a.s

ay aynen ben düğünde bile davul zurna istemedim de işte illa bir atraksiyon olsun diye balon havalandırdık tam ben çıkarken a.s

nıhal ne oldu canım
esma bılıomusun tatlıs yazınca anladım dedım kesın esma bunu durunun annesı sandı

Sağolun kızlar.Hepiniz çok şekersiniz.
Bende aldıklarımı yazayım hafta sonu :)
2 tane Taç'ın saten-pamuk çift kişilik nevresim takımı
1 tane minimal çift kişilik nevresim takımı
1 tane taç çift kişilik pike takımı
Şimdilik bu kadarcık benim aldıklarım.
Days in colorsun pike takımları çok şirin.Fakat kalitesi nasıldır acaba?
Bu arada Burcuözge ben bu olayı hiç düşünmedim.Yataklar açılınca çift kişilik gibi oluyor cidden.Aslında tek kişilik nevresim almaya gerek yok o zaman gerçekten.

Aaa korkmazdan çoğu kimseler memnun diye duymuştum halbukiiibilmiyorumkismile
eternity yi teflon markasında ilk defa duyuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…