YOK KIZ BANA İLGİSİ SADECE GÖRSEL...
SENDEN VAZGEÇERMİ O...
sempatiksalakcinni
BAK ESMA DEDİM SANA YİNE BANA PATLADI KABAK...:bbo:
kızlar yani kadınlar ahahha
size bi sorum olcak
mutfak dolaplarınız kaloriferden dolayı is oluyor mu??
bide neyle siliyorsunuz yani is yapışkan olduğu için sildikçe bulamaç oluyor mu?
evettt geçen hafta aldık 23 nisan da da taşınıyoruz kısmetse
darısı basına bitanemm :içelim:
benim olmuyo
silerkende cif mutfak jel+bi sprey var adını unuıttum
aaaa kurabiyee canavarrrı senden alıntı etmemişimmi Şeniz:dilcikar:
aa bak hayatıms abah sordun hayat geldiselam herkese :)
burcu cnm geçmiş olsun babana Allah acil şifalar versina.s.
Sulfat cnm sanada geçmiş olsun a.s.
Kızlar biz koçtaştan balkon için bu takımı beğendik 340 lira gibi bişey tutuyordu.
Sonra aşkım dedi ki mobilyacılara da bakalım izmirde mobilyacıların olduğu bi semt var gittik bahçe mobilyalarına baktık. Bu tarz ahşaplar 4 sandalyeyle 1.000 liradan başlıyor :1shok::1shok::1shok:
Tabii biz şok olduk mutfağın masasını bile cam ve 6 sandalye 550 liraya almıştık.
Gittiğimiz her yer koçtaşta baktıklarınız 3. sınıf sıcağa, yağmura gelmez en fazla bi sezon kullanırsınız dediler. Biz de şimdi plastiklere bakıyoruz ki onlar da 300 civarıydı. Ama aklım bunda kaldı
selam herkese :)
aaaa kurabiyee canavarrrı senden alıntı etmemişimmi Şeniz
halbuki tatile ihtiyacınız var dimiştim lahanayla senin için silindi heral :uhm:
akşama evde bununla yetinin barim
benim mutfak robotum yok derdim yok hahhaah
annemden bildiğimden almadım ben. evde hiç kullanmıyorduk yahu. bazı parçalarına el sürmedik.
ilk heves bazen yapıyorduk sonra oda gitti sadece yağlandıkça silme görevi kaldı buda yareardan çok zafrar veriyordu hahhaha
sulfatım geçmiş olsun canım. kanal tedavisinde diş sonradan kararıyor. teyzeminki karardı. hani kökle bağlantısı kalmadığı için. görünen yerde mi dşin=?
burcu sen perdelerini yıkadınmı hiç?
hani ben dedim ya geçende perdelerimi yıkadım diye düğünden 8 ay sonra yıkadım resmen utandım yaw
baya bi is olmuş üstler
siz ne zaman yıkamıştınız
sinay sen nezaman yıkadın?
ooff len nasıl islenmez siz kalorifer açmadınız mı ???
olmaz öle şey size ev ödevi
akşam gidiyorsunuz benim için mutfak dolabınıza
o meşhur sarı bezlerinizi sürüyorsunuz bakalım siyahlık olcak mı??
yarın hepinize sorcam unutmak yok
çünkü kafayı yiyecem yakında
alla alla bi benim ev mi islenio yaa daha 2 ay önce perde yıkadım bu hafta sonu yine yıkayacam çıldırmak üzereyim her hafta mutfak dolabı silinir mi yaaa
halbuki tatile ihtiyacınız var dimiştim lahanayla senin için silindi heral :uhm:
Kız mutfak robotu değil mutfak dolabını sordu sinay ona mı cevap verdin kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım
yok görünmüyor sol üst taraftaki dişlerden. ancak 32 diş gülersem belki bi parça görünür kaydirigubbakcemile3
Ben daha yıkamadım hiç. Zaten biz düğünden 1 ay sonra yerleştik eve herkes erken diyo.
Sınav yüzünden de kociş izin vermiyor. Sanırım ben temmuz ortası yıkıcam sınavdan sonra bilmiyorumkismile
Canıııım hoşgeldin Şeniz
Teşekkür ederim tatlım, bebiş nasıl
Biz de cevap yazdık herhalde :dilcikar:
Mandiş tatil işini naptınız
hayırlı uğurlu olsun inş.
ooff len nasıl islenmez siz kalorifer açmadınız mı ???
olmaz öle şey size ev ödevi
akşam gidiyorsunuz benim için mutfak dolabınıza
o meşhur sarı bezlerinizi sürüyorsunuz bakalım siyahlık olcak mı??
yarın hepinize sorcam unutmak yok
çünkü kafayı yiyecem yakında
alla alla bi benim ev mi islenio yaa daha 2 ay önce perde yıkadım bu hafta sonu yine yıkayacam çıldırmak üzereyim her hafta mutfak dolabı silinir mi yaaa
aa bak hayatıms abah sordun hayat geldi
ay canım plastikleri hiç önermemm kışın bir pisleniyor aman allahım yaza çıkışta annem bir gün onları çamaşır suyuyla beyazlatmaya uğraşıyordu hahaha. alırsanda koyu renk al. kahve. ama onlarda soluyor güneşte. bilemedim şimdi
sende bana kalırsın olmazmı
hadi ya ben neden mutfaktaki mutfak robotunuz anladım :uhm:
kıçımdan uydurdum herhadle:roflol:
heh diş görünmeyecekse sorun yok .teyzemin en ön dişiydi mor gibi bir renk almıştı çok kötüydü oda porselen yaptırdı sonra...
bebiş çok iyi yaramazlığa başladı daha doğmadan tekme atıp duruyo hiç durmuyo yerinde :CüvCüv:
sizin keyifler nasıl?
canım benim saolsun bi çiçek teyzemiz var dün o geldi epey yerleşti ev saol canım benim demen yeter ŞenizSinay, canım hızır gibi yetişmiş patronun Allah razı olsun .
Patronuada sanada hayırlı kapılar açsın hep.
Akşama bi çoçuk sevindir derler böyle olunca. yerimseniben
Ben mirak ettim ama :kedi:
gillay, yerleşebildinizmii canm gelemmi yardıma, kayınhanımınında kankisi olurum
Arkadaşınada üzüldüüm Allah sabır versin.
çok güsel yawww kaydirigubbakcemile3aaaa kurabiyee canavarrrı senden alıntı etmemişimmi Şeniz
mandi gıçın donmadı mı??
ahahahah
esma neresi zor beee
mandiliş inşş canım hemen kurtulur babikim aa bu arada söylermeyi unuttum babamın ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe kızlar... ben bu cuma kısmetse gidiyorum cumartesi sabah ordsayım...
?
burcu sen perdelerini yıkadınmı hiç?
hani ben dedim ya geçende perdelerimi yıkadım diye düğünden 8 ay sonra yıkadım resmen utandım yaw
baya bi is olmuş üstler
siz ne zaman yıkamıştınız
sinay sen nezaman yıkadın?
Mandişşşhoşgeldin nasılsınnn?
görüşemiyoruz düzenli giremiyorum siteye...
tsk ederim tatlım umarım beğenir babacık, aksam görcez tepkisini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?