iyi akşamlar kıslar bu aradaaaa....
Canım biz ilk başta taşınmadan cam düşündük ama balkondan kimse giremesin diye güvenlik amaçlı kaydirigubbakcemile3
Sonra geldiler baktılar balkonun önünü bombeli çok iyi durmayacağını söylediler bi de inanılmaz yüksek bi rakam söylediler. Ben de açık seviyorum zaten, o nedenle masa şart
Tahmin edebiliyorum ben bi küpe alırken 50 kere düşünen insanım çocuğa nasıl isim bulurum kaydirigubbakcemile3
Aras bence de güzel bi isim
Valla kurbiş netten araştırdım epey en sonunda bi yere karar verdim oraya vercem yıkatmaya.
Ben halı yıkama ile filan uğraşamam valla, bi de sana tembel diyoruz asıl benim tembel :roflol:
Kızlar biz koçtaştan balkon için bu takımı beğendik 340 lira gibi bişey tutuyordu.
Sonra aşkım dedi ki mobilyacılara da bakalım izmirde mobilyacıların olduğu bi semt var gittik bahçe mobilyalarına baktık. Bu tarz ahşaplar 4 sandalyeyle 1.000 liradan başlıyor :1shok::1shok::1shok:
Tabii biz şok olduk mutfağın masasını bile cam ve 6 sandalye 550 liraya almıştık.
Gittiğimiz her yer koçtaşta baktıklarınız 3. sınıf sıcağa, yağmura gelmez en fazla bi sezon kullanırsınız dediler. Biz de şimdi plastiklere bakıyoruz ki onlar da 300 civarıydı. Ama aklım bunda kaldı
Valla kurbiş netten araştırdım epey en sonunda bi yere karar verdim oraya vercem yıkatmaya.
Ben halı yıkama ile filan uğraşamam valla, bi de sana tembel diyoruz asıl benim tembel :roflol:
sınay ben dıycem ama kımse benı cıddıye almıyo
boyle konularda
büşraaaaaa ŞenizŞenizŞeniz
canııımmm nasılsın? oğluşun nasıl?
hala çalışıyon mu?ne zaman izne ayrılcan?
bebeğine isim buldum bile ege yada efe kısa öz ve kulağa hoş gelio ahahha
:roflol:
yok benimde kociş yıkadı zaten
belim ağrıyodu o gün
yada ağrımıyodu
yada başka işim vardı
hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3
sinay bencede bende bayılıyorum a camlara
ama senin eklediğin gibi olacak yanlarında kocaman kalın beyaz pimapenler olmayacak
kaydirigubbakcemile3
Bizde o yüzden kararsız kaldık ya bir yerde yazıyo erzuruma bağlı bir bucak , bir nehir , bulunulmuş sahiplenilmiş olan bide at kılı yazıyo ondan sonra tereddütte kaldım CADIARZU
Hamile kalmaktan daha zormuş bu iş kaydirigubbakcemile3
Doğru diyorsun canım ben de öyle dedim kocama kaydirigubbakcemile3
Olmadı ahşabı alcaz yağmurda filan gerieye çekerim balkon geniş yağmur gelmiyor o tarafa kadar. Kışın da yukarıya çatıya çıkarırız güzelce paketleyip
Bakalım artık birinden birine karar vercez ama hiç bişeyin ahşap gibi şık durmadığı da bi gerçek boshayallersmile
sinay bencede bende bayılıyorum a camlara
ama senin eklediğin gibi olacak yanlarında kocaman kalın beyaz pimapenler olmayacak
Hissettim hemen geldim bende opuyorumnanaktan
Duydum da geldim opuyorumnanaktan
ay ben yıkattım dıyorum
cok guzel oldu
parladı dıyorum
aaaaaaaaaaaaa
annem yaptırdı 2 balkona üstkat olduğumuz için güvercinlerden bıkmıştık en güzel yanı ne biliyormusnuz kışın karda cık balkonuna kar yağışını izle yağmur yağarken al eline kahvenin otur yağmur keyfi yap pek soğukda olmuyor ılıman oluyor.
hoşgeldinn opuyorumnanaktan
ben de ben deeee kaydirigubbakcemile5
bi de misssss gibi kokuyla geldi
işte o yüzden biz başta ismi bulup sonra çocuğu yapcaz kaydirigubbakcemile3
kız olursa Eylül istiyoruz hihihihih:kedi:
Mandiş tatil işini naptınız
Hissettim hemen geldim bende opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?