Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bence ahşap en güzeli. güneşede dayanıklı. annem ona bakarsan plasti,kleride kışın içerde boş odamız vardı oraya alıp muşambalıyordu genede nasıll is çekiyordu ama beyazdı bizimkisi. yeşili iyi düşünmüşsün bence. ama şayet içeri alabileceğin imkanın varsa ahşap düşün derim... birde oturak yerlerine yeşil minder yaptırırsın ama cicili biciliii ohh misss

İyi yıkayıp kurtulmuşsun işte ne güzel.

Ben daha beklicem bikaç ay sonra dip köşe temizliğe girişcem. Halı-perde allah ne verdiyse:)))

bunun çözümü ne biliyor musun sulfat
balkonu cam kaplatmak
acayip rahat edersin ah benim kendi evim olsa hiç düşünmeden kaplattırırım
herşeyini koy yazında camları açarsın oturacağınız zaman

kızlar yani kadınlar ahahha
size bi sorum olcak
mutfak dolaplarınız kaloriferden dolayı is oluyor mu??
bide neyle siliyorsunuz yani is yapışkan olduğu için sildikçe bulamaç oluyor mu?

benim mutfakta petek yok petek o kalorifer deel kaydirigubbakcemile3

:1no2:klava:
ben suçsuzum

:mymeka:

oha dk'sına sattı :mymeka:

sırnaşık şey

:umursamaz:tememmm

kankaa ne olacak bu oyunun sonu psikopata bağladım ben olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

YOK KIZ BANA İLGİSİ SADECE GÖRSEL...
SENDEN VAZGEÇERMİ O...
sempatiksalakcinni

BAK ESMA DEDİM SANA YİNE BANA PATLADI KABAK...:bbo:

:1hug:

ben 2. ayda yıkadım ve evlendim evleneli 3 yada 4 kere

selam herkese :)

burcu cnm geçmiş olsun babana Allah acil şifalar versina.s.
Sulfat cnm sanada geçmiş olsun a.s.

nası yaniiiiiiiiiii
ay şaka gibi daa bugün senden bahsettik :1shok:

keyfimizx yerinde canım işte böyle bebek bekleyenlere hayranlıkla bakaraktan yerimizde sayıyor ve çanak büyütüyoruz hahahhaha

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Adını düşündünüz mü canım

Aras düşünüyoruz şimdilik en beğendiğim isim o bakalım daha araştırıyoruz aklınıza gelirse güzel bi isim söyleyin bana çok zormuş bu isim koymak

bende gölcüğe gidip geleyim yani 15 gün sonra yapcam mayısda gelmiş olurr.. camlarımı kaç kere sildim zatende. kilimlerimi yıkarımmm tüllerimi yıkarım bahar temizliği gibi olur. zaten ev kaloriferli olmadığından is mis yokk allahdan

Evet tatlım ben de bu takıma bakarken koçtaşta yeşil minder bile baktım fiyatı da makul geldi bize. 350 civarı ama mobilyacılar bi sezon dayanmaz filan diyince tedirgin olduk biraz. Kafamız karıştı anlayacağın, iyisini alalım desek o da 1.000 lira çok pahalı boshayallersmile

Amaaaan bilemedim çıkamadım bu işin içinden ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aras düşünüyoruz şimdilik en beğendiğim isim o bakalım daha araştırıyoruz aklınıza gelirse güzel bi isim söyleyin bana çok zormuş bu isim koymak

ay serhatında en sevdiği isim Aras ama nette araştırdık at kılı demekmiş vazgeçtik :roflol:
aras nehrinden çok daha fazla anlamları var sende bak istersen. birde aras kargo diye dalga geçer dediler. ama öyle bir yazmışımki sanki önümüzdeki ay doğuruyorum hahahha

orjinal dokuma kilimim var afyondan bana özel geldi mtfağıma sermeyi çok istiorum ama evdeki köpeğin yaşından dolayı naapcaa pek belli olmuo ondan korkumdan seremiorum güzelim dokuma kilim mahvolur die

sinayım bende yeni taşındım is hakkında bi bilgim yok bitanem...

güzelim tabiki öyle diyecek. tamam elindeki daha kaliteli bile olsa koçtaş gibi yapı marketleri illaki kötülüyorlar çünkü çok düşük fiyatlara ürünler var. bahsettikleri kadarda kötü değildir. kimse yoğurdum ekşi der mi? kendi malını satabilmek için diyor.

Canım biz ilk başta taşınmadan cam düşündük ama balkondan kimse giremesin diye güvenlik amaçlı kaydirigubbakcemile3

Sonra geldiler baktılar balkonun önünü bombeli çok iyi durmayacağını söylediler bi de inanılmaz yüksek bi rakam söylediler. Ben de açık seviyorum zaten, o nedenle masa şart

Tahmin edebiliyorum ben bi küpe alırken 50 kere düşünen insanım çocuğa nasıl isim bulurum kaydirigubbakcemile3

Aras bence de güzel bi isim

halıları napıcaksın sultan?
ben 1,5 ay önce halı yıkama mak.ile yıkadım
1 ay sonra yine yıkarım

Valla kurbiş netten araştırdım epey en sonunda bi yere karar verdim oraya vercem yıkatmaya.

Ben halı yıkama ile filan uğraşamam valla, bi de sana tembel diyoruz asıl benim tembel :roflol:

kaydirigubbakcemile3
Bizde o yüzden kararsız kaldık ya bir yerde yazıyo erzuruma bağlı bir bucak , bir nehir , bulunulmuş sahiplenilmiş olan bide at kılı yazıyo ondan sonra tereddütte kaldım CADIARZU

Hamile kalmaktan daha zormuş bu iş kaydirigubbakcemile3

Doğru diyorsun canım ben de öyle dedim kocama kaydirigubbakcemile3

Olmadı ahşabı alcaz yağmurda filan gerieye çekerim balkon geniş yağmur gelmiyor o tarafa kadar. Kışın da yukarıya çatıya çıkarırız güzelce paketleyip

Bakalım artık birinden birine karar vercez ama hiç bişeyin ahşap gibi şık durmadığı da bi gerçek boshayallersmile

büşraaaaaa ŞenizŞenizŞeniz
canııımmm nasılsın? oğluşun nasıl?
hala çalışıyon mu?ne zaman izne ayrılcan?
bebeğine isim buldum bile ege yada efe kısa öz ve kulağa hoş gelio ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…