Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben böle konuşunca ne duygusuzsun diyolar bana ama diyemedende duramıcam , yapmayın böle kendinizi durup durup üzmeyin ,tamam yaşanmışlıklar var çok güzel düşünceler var gerçi ilişki durmunu bilmiyorum ama anladığım kadarı şu anda ayrı bile sayılmazsınız sadece keçiliğinizden birbirinizi aramıyosunuz anladığım bu ... ama ne olursa olsun ayrı bile olsan kendini bu kadarda üzmene gerek yok , her hatırlayışında sanki sadece o varmış hayatın onun üstüne kurulu gibi yaşamakta zor değilmi , yazık değimi senin hayatına .... ay çok karışmış gibi oldum ama özür dilerim bilmeden kırarsam kusurama bakma ben böle kendine eziyet edenlere çok kızıyorum ...sanada tabi :teselli:a.s.

Son düzenleme:
benimde tüllerim bugün dikilmeye başlamış :kedi: 24 nisanda da mobilyalar gelicek eklediğim mutfak için olan fayanslarda takılmş parıl parıl parlıo kapı kolları değişti lavabolar değişti musluklar herşey yep yeni oldu eklicem pzts size bir sürü resim

eve herkes taşın diyo ama o kadar çok eksiğim varki;
banyo dolabı
klozet
fortmanto
aralara yolluk
perdeler
lambalar
misafir odasına halı
küçük odaya halı
bunlar büyükler ıvır zıvırları eve girincede alırım diyom ama
offfffffffffff napcam bilmiyommmm

kendi irademle bırakmak istiorum
inşallah becerebilirim
zaten kilo almıştım iyice almam umarım

hayatım kıyamm sana
benım sevgılımde cok zorlanmıstı bırakırken sımdı ıcıyomus yıne
ahh ahhh

bilmiyorumkismile

sağol canım nişanlınada Allah yardım etsin

hayatım sakin ol
düşünmemeye çalış...

kötükedihüso

hayatımmm cok sasırdım
tamda zamnında yazdın karman cormandım bu bı ısaretmı acaba
sen ne halde oldugumu mu hıssetın acaba...

bilmem belki de hissetmişimdir opuyorumnanaktan

hayatım bebiş düşüncesimi var yoksa
yada düşüncesi değilde kendisi mi var :kedi:

bebiş düşüncesi var ama hala korunuşoruz
önce bi sigarayı bırakayım da

hAYIrlısı olsun Hayatım
ablam hamilelik süresince günde 2 tane içti (en fazla)
ama ben değil sigara içmek içilen ortamda bile durmasını onaylamıyodum lmaz:

ya bişi dicem
perdeler için ne zaman gitsem uygun olur yani
dikimi nekadar sürer ki acaba?
mesela mayısın 20 sine kadar eşyalar gelse eve yerleşse haziranın ilk haftasıda çeyiz yerleşse
çeyiz yerleştiği gün perdelerinde takılması lazım mı? yoksa perdeler eşya yerleştiği günmü takılıyo?
perdeler için şimdi gitsem anca mı bitirir yoksa ?

hAYIrlısı olsun Hayatım
ablam hamilelik süresince günde 2 tane içti (en fazla)
ama ben değil sigara içmek içilen ortamda bile durmasını onaylamıyodum lmaz:

doktorlar 5'e kadar veriyor ama ben içmek istemiyorum hamileyken

perdeleri önceden takın bence erva
büyük eşyalar yerleşir perdeler takılır
çeyiz günü yatakodası yapılır
yatağı mutlu ve uzun evliliği olan (ve kocası hayatta olan) yaparsa iyi derler evlencek olan için
dolaplar yerleşcek
mutfak yerleşcek
süsler püsler
en son yerler silinir ve halılar serilir

erva bencee evı yerlestır temız oluncaa tak perdelerı esya yerlesınce ıster ıstemez toz olur

Erva benim perdelerimi diktirdiğim yer çok yoğun onun için ben erkenden gittim daha yeni almış ölçüleri bugün sınavdan önce gidip seçmiştim ben mobilyalar yerleştiği zaman taktırmicam perdeleri 24 ünde gelcek mobilya çeyiz 30 mayısta gitcek istemiyorum çeyizin götürüldüğü gün perdeciye taktırırz ama bu sana bağlı canım

nanecım nıye alınayım
emın ol bende aynı senın gıbı dusunuyodum ve ayrılan herkesede aynısını soyluyordum
ama kendı basıma gelınce kaldım oylece
kesınlıkle haklısın yıkılmamlı ınsan
bız ayrı sayılmazmıyız?
orası aslında bellı tam 36 gundur aramyan sormayan özlemeyen adamla beraber olamyız herhalde
gecıcek acısı tabıykı ama ben artık ıstemıyorum nanecım ona aşka ınanmıyorum dedım evlenmeyı dusunmuyorum dedım bana kendını inandırdı sevdaya aşka ınandım sımdı o yok
benım ıcın buyuk yıkım oldu.ama tabıykı alısıcam toparlıycam saol canım benım ıcın yazdıgın ıcın..

QUOTE=_HaYaTiM_;12761832]
perdeleri önceden takın bence erva
büyük eşyalar yerleşir perdeler takılır
çeyiz günü yatakodası yapılır
yatağı mutlu ve uzun evliliği olan (ve kocası hayatta olan) yaparsa iyi derler evlencek olan için
dolaplar yerleşcek
mutfak yerleşcek
süsler püsler
en son yerler silinir ve halılar serilir[/QUOTE]

hmmm ben şimdiden gidip beğensem
gelip ölçü alsa anca bitirir zaten en iyisi gidip bakayım.
yatak odası olayını hiç bilmiyodum ben böyle şeylere inanmayın derler ama ben inanıyorum
acaba kime yaptırsam öyle imrendiğim biride yokki etrafımda bilmiyorumkismile
annem derki kız yapmaz yatagını ayıp :roflol:
ben ne iş görcem dolaplarımı ben yerleştiriyim bariii

erva bencee evı yerlestır temız oluncaa tak perdelerı esya yerlesınce ıster ıstemez toz olur

erva en az 15 gün de bence
aksamalar olabilir

ben en iyisi şimdiden gideyim seçimimi yapatım anca bitirir mayıs sonuna kadar zamanı var

benim evim giriş kat eşyalar geldiğinde ev perdesiz gelen giden içeriyi görcek bilmiyorumkismile

Hayatim o zaman ben yatağımı yengeme yaptırıcam kesin amcam bi dediğini 2 etmio belki nişanlım çeker azcık

hmm ben perdelerimi taktırmicam benimde üzerimde bi kat var 6.kattayım sanırım daha hangi katta olduumu bilmiorm güneşlik takılır olur biter o kadar uzun süre kalmasına kıyamam yepyeni perdelerin :)

Erva perdecin yoğunsa erken ver derim mesela evi temizlemeden 1 hafta önce
ev temizlenincede dikilir ama sakın perdeleri erken diktiripte bi kenarda dursun mantığıyla gitme
benim perdelerin dikildiği hafta cenazemiz oldu perde 2 hafta sonra geldi buruşmuştu ben geri gönderdim ütülettirdim bana bi ton surat yaptılar zamanında almadınız falan die bende o zaman dükkanda buruşmayacak şekilde muhafaza etseydiniz dedim o zamanlar perdeciyle çok tartıştık şimdi salon perdeme boncuk yaptırcam oraya gidemiyorum başka yere gitsem bana mı diktirdin dicek

Hayatim bencede doğru bi karar vermişin her an hamilelik olabilir kendini hazırlamış olursun ama işin zor sanırım ben kullanmadığım için bilmiyorum babam annem eşim kardeşlerim hiç çevremde sigara içen olmadı ama arkadaşlarımda duyuyordum sigara içemeyince onun yerine çikolata şeker yiyip sigarayı unutmaya çalışıyorlarmış bu yüzden de kilo alınıyormuş seninde kilo problemin olmadığına göre isabetli bi karar

Hilal sende yavaş yavaş toparlanıyorsun ama eşyalar için erken değil mi daha mayısın ortasında falan gelseydi özellikle perdelerin mekanizma olacaksa mobilyalara dikkat et döküntü oluyor

Sevgi link verdiğin eve bayıldım özellikle oturma odası çok huzur verici buz mavisi çok tatlı olmuş
bencede tam senlik olmuş :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…