hahahah hayatim süpersinbez bırakmayın istemem ben dedim yengem neeeyyy dedi böle bi kırmızı kuşakta bağlamicam dedim yine böyle bi neeeyy dedi nie böle yapıolar hiç anlamam düğün salonnda çıkarıcam kırmızı kuşağımı
Sinay annemler biraz pirpirikli mobilya konusunda aldığımız yerde bekliyo mobilyalarım içine kurt düşmüş bişi olurmuş evimde beklicekmişo yüzden emir büyük yerden mecburi getirtiyoruz pekte bişi kalmadı yav daha yapılcak bi ton iş var en azından o kalkar ortadan perdelerim mekanizmalı değil telden yükleyemiyorum pcye yoksam göstericektim
ben aldırmadım pıtır kendisi almış ayrıca ev içinde terlik çok hoş oluo ben çok severim
hayatim ben tembihledim arkadaşlara ben unutsam onlar unutmaz
hayatım ne ekmeği ???
heee aman bi tarafa kaybolma
alışmışım seni burda görmeye
kk'nın demirbaşı oldun :roflol::roflol:
sen ortada olcan çünkü herkes seni çaarcak ervaa bu nereye, erva bunu napalım, erva bunu nasıl koyalım ambele olcaksın kaydirigubbakcemile3
benim de yengem ve teyzem yapmıştı
yatağa bi de bepyaz bez sermişlerdi
japon bayrağı yapmamız için :roflol: :roflol:
cnm valla
perdede cok sorun cıkabiliyır
uymuyor felan
eşyayı bekleme derım
benm esyadan once geldi
erva, perdeleri önceden takın canım. yerimseniben 15 güne falan dikiyorlar. Büyük eşyalarla birlikte perdeleride takın. En sonra halı serilip süs kalıyo sadece :)
erva ve hilal sizindi sanırım güle güle kullanın çeyizlerinizii. zemuszemus
erva annemde derdi bana kız yatağını kendi yapmaz die
eskilerden kalan bi gelenek sanrıım
hayatimin dediği gibi bana da serilmişti kare bi örtü
sanırım ondan dolayı diolar sanki bizim bişiden haberimiz yokmuş gibi
bu arada benim evimde girişti evin ön kısmına bakan taraflara annemin teyzemin eski güneşliklerini istedim geçici astım benimkiler gelince geri verdim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay allah iyilini vere hahahah
sağol mandilinim opuyorumnanaktan
hmm geçici perde fikride olabilir.
şöyle şimdi mayıs sonu eşyalar gelecek inşallah
ev temizliğiyle çeyiz yerleşmesi aynı gün olmıcak heralde dimi bilmiyorumkismile
eşyalar geldiği zaman ev temizlenecek sonraki günlerdede çeyiz dizilse düğüne 15 gün kala gibi perdelerde dizildiği gün takılsa
ayy şu rüyayı bi anlat bakıyımolmuycam işte:dilcikar:
ay ruyam geldı yıne aklıma ya cok gercekcıydı
pazar sabahı 11e kadar senı gordum ruyamda
kzı kardesını bile yaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay allah iyilini vere hahahah
sağol mandilinim opuyorumnanaktan
hmm geçici perde fikride olabilir.
şöyle şimdi mayıs sonu eşyalar gelecek inşallah
ev temizliğiyle çeyiz yerleşmesi aynı gün olmıcak heralde dimi bilmiyorumkismile
eşyalar geldiği zaman ev temizlenecek sonraki günlerdede çeyiz dizilse düğüne 15 gün kala gibi perdelerde dizildiği gün takılsa
ay bende annem sersın ısterdım yatagı en mutlu evlı cıft onlar
ama annemm hayatttaaaaaaaaaaa yapmazdıayıp derdı
dayım evlenırken esı utanır dıye ceyızın serıldıgı gun yatakodasıan bıle pek gırmedı
sınaycım ben pek anlatmıyorum ya ondan öyle dedım
canım benım senın evıne bayılıyorum belkıde ordan bıldın zevkımı
hıall çok kokossun kıs
tam gelın olcan sen
yengemlerınde bole terlıklerı faln vardı
amannnn ben hayatat gıyemez yapamzdım al yap valla ııcınden ne gelıosa
ıı yapmsıın anencım dıyerekte
mandalıncımmmm hayatımmmmmmm :1hug:
sevgi, niye öyle diyorsun yaa ben evlenseydim falan, du bakalım gün doğmadan neler doğar :1hug:
hayatim, canım ben sana sigara neyden yapılıyo anlatmışmıydım? Bak şimdi ; Umumi tuvaletlerdeki ernetler toplanıp rondodan geçirilir, üstüne biraz solucan kıyması ve toz haline getirilmiş öbek tezek. Üstünede salçalı sıvı sümük ve vazgeçilmez at kılıyla harmanlanmış gergedan pipisi. Üstünüde beyaz asker tutucuyla kapattın mı al sana cigarettee. .
Hala canım çekti diyosan affiyet ossun.
hayatım sen en iyisi günde 1 tane iç mesela akşam yemekten sonra
yavaş yavaş bırak 1 taneye alışınca yarım içmeye başla sonra tamamen içme falan daha kolay olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?