ohh aferinKızlar ben bugün sigarayı bıraktım :sinifsinif:
sevgi mailine bak
hmmm ben şimdiden gidip beğensem
gelip ölçü alsa anca bitirir zaten en iyisi gidip bakayım.
yatak odası olayını hiç bilmiyodum ben böyle şeylere inanmayın derler ama ben inanıyorum
acaba kime yaptırsam öyle imrendiğim biride yokki etrafımda bilmiyorumkismile
annem derki kız yapmaz yatagını ayıp :roflol:
ben ne iş görcem dolaplarımı ben yerleştiriyim bariii
Hayatim o zaman ben yatağımı yengeme yaptırıcam kesinamcam bi dediğini 2 etmio belki nişanlım çeker azcık
hmm ben perdelerimi taktırmicam benimde üzerimde bi kat var 6.kattayım sanırım daha hangi katta olduumu bilmiormgüneşlik takılır olur biter o kadar uzun süre kalmasına kıyamam yepyeni perdelerin :)
cnm vallaya bişi dicem
perdeler için ne zaman gitsem uygun olur yani
dikimi nekadar sürer ki acaba?
mesela mayısın 20 sine kadar eşyalar gelse eve yerleşse haziranın ilk haftasıda çeyiz yerleşse
çeyiz yerleştiği gün perdelerinde takılması lazım mı? yoksa perdeler eşya yerleştiği günmü takılıyo?
perdeler için şimdi gitsem anca mı bitirir yoksa ?
ecet cok guzel ama ıste hayalımzı olmuyor herzmaanhttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/360811-ask-kokulumla-ask-yuwamiz.html
kızlar bakın eger bıgun evlenebılseydım boyle doserdım evımı
yaptır yaptırkızlar sizde minder yaptirimmi evin köşesine atmak için
Erva Hayatim bencede doğru bi karar vermişin her an hamilelik olabilir kendini hazırlamış olursun ama işin zor sanırım ben kullanmadığım için bilmiyorum babam annem eşim kardeşlerim hiç çevremde sigara içen olmadı ama arkadaşlarımda duyuyordum sigara içemeyince onun yerine çikolata şeker yiyip sigarayı unutmaya çalışıyorlarmış bu yüzden de kilo alınıyormuş seninde kilo problemin olmadığına göre isabetli bi karar
ohh aferin
hayatında verdiğin ikinci en doğru karar:)
ne len hep sevgi hep sevgi:)
hayatımmmmmm kaydirigubbakcemile3
hahahah hayatim süpersinbez bırakmayın istemem ben dedim yengem neeeyyy dedi böle bi kırmızı kuşakta bağlamicam dedim yine böyle bi neeeyy dedi nie böle yapıolar hiç anlamam düğün salonnda çıkarıcam kırmızı kuşağımı
ay ben hiç böle terlik fln aldırmam herhalde
burcu, tango abakabın süpper sexi çok zarif duruyor. yerimseniben Cici bluzun ve gömleiğinide güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5
oktar, canım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin, Mekanı cennet olsun inşallh.. Yokluğuna alışmak eminimki mümkün değildir ama acısını veren Allah sabrınıda verir. :teselli:
sevgi, niye öyle diyorsun yaa ben evlenseydim falan, du bakalım gün doğmadan neler doğar :1hug:
erva, perdeleri önceden takın canım. yerimseniben 15 güne falan dikiyorlar. Büyük eşyalarla birlikte perdeleride takın. En sonra halı serilip süs kalıyo sadece :)
sinay, köylü güzeliiiiiii nasıda ballı ballı anlatmışsın ooooooh
Yarın fotoları unutma opuyorumnanaktan
hayatim, canım ben sana sigara neyden yapılıyo anlatmışmıydım? Bak şimdi ; Umumi tuvaletlerdeki ernetler toplanıp rondodan geçirilir, üstüne biraz solucan kıyması ve toz haline getirilmiş öbek tezek. Üstünede salçalı sıvı sümük ve vazgeçilmez at kılıyla harmanlanmış gergedan pipisi. Üstünüde beyaz asker tutucuyla kapattın mı al sana cigarettee. .
Hala canım çekti diyosan affiyet ossun.
esma ve nisan albümlerinize gidiceem
erva ve hilal sizindi sanırım güle güle kullanın çeyizlerinizii. zemuszemus
ben de altın ekmek kemiyorum canım
birincisi ne CADIARZU
:lepi:
ben de kırmızı kuşak i çin evden çıkar çıkmaz arabada çıkartırım diodum ama bütün gece üstümdeydi
ben biraz görmemişin şeyi olmuşa döndüm evlenirken :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geldım yaEsma nerde bugün??
hayatim, canım ben sana sigara neyden yapılıyo anlatmışmıydım? Bak şimdi ; Umumi tuvaletlerdeki ernetler toplanıp rondodan geçirilir, üstüne biraz solucan kıyması ve toz haline getirilmiş öbek tezek. Üstünede salçalı sıvı sümük ve vazgeçilmez at kılıyla harmanlanmış gergedan pipisi. Üstünüde beyaz asker tutucuyla kapattın mı al sana cigarettee. .
Hala canım çekti diyosan affiyet ossun.
ben aldırmadım pıtır kendisi almış ayrıca ev içinde terlik çok hoş oluo ben çok severim
hayatim ben tembihledim arkadaşlara ben unutsam onlar unutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?