Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benım arkadasımında hazıranda dugun bızde bu hafta sıparıs vercez
haftasonuda temızlık yapcaz
bence yerlesırken okadar tozlanmaz ya
pıs esya gırmıycekkı oraya mobılyadan sonra asılabılır perde bence..

sen ortada olcan çünkü herkes seni çaarcak ervaa bu nereye, erva bunu napalım, erva bunu nasıl koyalım ambele olcaksın kaydirigubbakcemile3

benim de yengem ve teyzem yapmıştı
yatağa bi de bepyaz bez sermişlerdi
japon bayrağı yapmamız için :roflol: :roflol:

hahahah hayatim süpersin bez bırakmayın istemem ben dedim yengem neeeyyy dedi böle bi kırmızı kuşakta bağlamicam dedim yine böyle bi neeeyy dedi nie böle yapıolar hiç anlamam düğün salonnda çıkarıcam kırmızı kuşağımı

Sinay annemler biraz pirpirikli mobilya konusunda aldığımız yerde bekliyo mobilyalarım içine kurt düşmüş bişi olurmuş evimde beklicekmiş o yüzden emir büyük yerden mecburi getirtiyoruz pekte bişi kalmadı yav daha yapılcak bi ton iş var en azından o kalkar ortadan perdelerim mekanizmalı değil telden yükleyemiyorum pcye yoksam göstericektim

bunlarıda dün kayınvalidem verdi annecim ne gerek vrdı ne zahmet ettin diye diye aldım görümcem yine tripliydi kıskandı hey allam ya

cnm valla
perdede cok sorun cıkabiliyır
uymuyor felan
eşyayı bekleme derım
benm esyadan once geldi

ecet cok guzel ama ıste hayalımzı olmuyor herzmaan
kızlar sizde minder yaptirimmi evin köşesine atmak için
yaptır yaptır

burcu, tango abakabın süpper sexi çok zarif duruyor. yerimseniben Cici bluzun ve gömleiğinide güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5

oktar, canım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin, Mekanı cennet olsun inşallh.. Yokluğuna alışmak eminimki mümkün değildir ama acısını veren Allah sabrınıda verir. :teselli:

sevgi, niye öyle diyorsun yaa ben evlenseydim falan, du bakalım gün doğmadan neler doğar :1hug:

erva, perdeleri önceden takın canım. yerimseniben 15 güne falan dikiyorlar. Büyük eşyalarla birlikte perdeleride takın. En sonra halı serilip süs kalıyo sadece :)

sinay, köylü güzeliiiiiii nasıda ballı ballı anlatmışsın ooooooh
Yarın fotoları unutma opuyorumnanaktan

hayatim, canım ben sana sigara neyden yapılıyo anlatmışmıydım? Bak şimdi ; Umumi tuvaletlerdeki ernetler toplanıp rondodan geçirilir, üstüne biraz solucan kıyması ve toz haline getirilmiş öbek tezek. Üstünede salçalı sıvı sümük ve vazgeçilmez at kılıyla harmanlanmış gergedan pipisi. Üstünüde beyaz asker tutucuyla kapattın mı al sana cigarettee. .
Hala canım çekti diyosan affiyet ossun.

esma ve nisan albümlerinize gidiceem

erva ve hilal sizindi sanırım güle güle kullanın çeyizlerinizii. zemuszemus

ben de altın ekmek kemiyorum canım

ohh aferin
hayatında verdiğin ikinci en doğru karar:)

ne len hep sevgi hep sevgi:)

birincisi ne CADIARZU

hayatımmmmmm kaydirigubbakcemile3

:lepi:

ben de kırmızı kuşak i çin evden çıkar çıkmaz arabada çıkartırım diodum ama bütün gece üstümdeydi
ben biraz görmemişin şeyi olmuşa döndüm evlenirken :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bunlarıda dün kayınvalidem verdi annecim ne gerek vrdı ne zahmet ettin diye diye aldım görümcem yine tripliydi kıskandı hey allam ya
ay ben hiç böle terlik fln aldırmam herhalde
sevmiom ben içerde terlik
terlik yerine ayakkabı alsınlar:)

mandalina küsmüyüz kız
artık böle çoklu alıntılarda hiç beni yazmiisin

sevgi bırakta o kadar tanıyalım birbirimizi
burda hergün muhabbet arasında perde koltuk zevklerimizden konuşmuyor muyuz
ben şimdi sana 3 mobilya göstersem hangisi benlik desem şıp die sölersin

erva annemde derdi bana kız yatağını kendi yapmaz die
eskilerden kalan bi gelenek sanrıım
hayatimin dediği gibi bana da serilmişti kare bi örtü
sanırım ondan dolayı diolar sanki bizim bişiden haberimiz yokmuş gibi

bu arada benim evimde girişti evin ön kısmına bakan taraflara annemin teyzemin eski güneşliklerini istedim geçici astım benimkiler gelince geri verdim

bunu sorucanı tahmin etmiştim
tabiki hayatiyle evlenmek:))))

ben aldırmadım pıtır kendisi almış ayrıca ev içinde terlik çok hoş oluo ben çok severim

hayatim ben tembihledim arkadaşlara ben unutsam onlar unutmaz

ayy midem kalktı ekmek yerken

ben aldırmadım pıtır kendisi almış ayrıca ev içinde terlik çok hoş oluo ben çok severim

hayatim ben tembihledim arkadaşlara ben unutsam onlar unutmaz

kırmızı kuşağı mı?
eğer oysa ben unutmadım çıkartmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…