Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sen böyle olamazsın tabii çünkü o kadın Farukunu doğurdu lülülülülülü

ayyyy sınayyyy senın bukadar saf olabılecegıne ınanamıyoummmm
ben bıle yapmadım kıs bukadarını
bız sevgılımle ortak alırdık bısı alcaksak gorumceme yada babsına anensıne
bende bakardım ama haklarını yıyemem annesı koy salcası yapar bana yolalar hemde ozamn yenıydık unv.yollamıstı
gorumcem eşarp falan alsa annesıde bana alırdı mezunıyetlerımde falan hedıyler aldılar
ama bıgun basıma kakrlar dıye ben hıc tek olarak bısı almadım kardesının dogum gunuyse abısıyle beraber aldık hedıyesını

evt hayatım yaaa tebrık ederım senııııı
super gıdıyosun 40.gun tamamen arınmıs olacaksın ıns bu dusunceden
sana guvenıyorum :1hug:

bi örümcek gelin hikayeside burda bitti ohhh beee dedim

Son düzenleme:
off aileye dayandıysa benimde sabrım taşardı şahsen sinayım ne yaptıysan doğru yapmışındır

ben k.valideme d.gününde 10 liralık 2 tişört aldım bide cüzdan toplamda 15 lira ama ona bile çok sewindi :) hediye almamıza kızıo bende ucuzuna kaçıorum :)

sinay inanamıyorum yaaakannehir
bu kadarda olmaz yani sen ne söylersen yeri vallaklava:klava:klava:

gerizekalı salak öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sinay sinirlerimi oynattınnn

mışımın yan çiçeeeeeeeee deseydin sende keşke

Düğündaşıma sonuna kadar katılıyorumm kaydirigubbakcemile5

En basitinden kayınvalideye diyoruzki evini temizleyeceğin zaman bizide çağır zilimize bas hangimiz müsaitsek iner bizde yardım ederiz.Ama o tenezzül etmiyorr bize bide etrafa hiçbiriimizin yardım etmediğinden şikayet ediyor...
Kendimizin inip temizlemesini bekliyorr o söylemeden..
Ama kendi annem temizlik yapacağı zaman telefon açıyor ben şu gün evi temizlicem yardıma gelirmisin diyee bende ona göre planımı yapıp gidiyorum..

durduk yere annemdeyken aa anne evin kirlenmiş dur kalkim temizleyim demiyorum...
:umursamaz:

Anneminde gelini var asla ona demez gel bana yardım et hep bizi çağırır en güzelini yaparr

ayyy sınayyyyy sımdı kırap gırcek karnıma ne cok guldum kıssss
az dıılsın vallaaaa
sızınle takılınca ne ogrendım bılıyomsuunuz sız evlenenler ne cok zorlugu asıp evlenmısısnız
ben cıdden cok boktan bı nedenden vazgectım aşktan
helal olsun sıze beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…