toplu şekilde alıcaz biz beyaz eşyayı daha almadık nihal
hı hımmm deliyim
elcın eskıdenmıs o beyaz gelınlıkk
sımdı kırık beyaz daha cok cekıo sahsenn
kızlar sizde beyaz eşyalardan kız tarafı neyi alır
Yok alsamda zaten 100 tl aylık taksitli alıcaktım ama şimdi ister istemez çok gider olur ufak bişi aliyim nişanlımada söledim oda vazgeçirdi beni bu fikirden bitane gülle bile mutlu edebilirsin bu kadar borç altnda girme evlenince belki zorlanırsın bilemiyorum dedi sen bilirsin ama bence alma dedi. Evlendikten sonrada tavırları hareketleri sağlicak bunu hani zamana bırakıcam yine sölüyorum hiç bi kötülüklerini görmedim ama herkes temkinli davranmak gerektiğini sölüyo evlenince aldıım hediye belki daha çok hoş olucak bilemiyorum bakıcas
teşekkür ederim kızlar
çamaşır bulaşık fırın boshayallersmile
Walla onları düşünürsen işin içinden çıkamazsın onların hepsi düğün zamanı alınıyor yeterki para olsnn kaydirigubbakcemile3
Bence mutfak eşyalarını tamamlamaya bak ama sana tavsiyem asla bir şeyden 2 tane alma inan koyacak yer bulamıyorsunn sonra :sinifsinif:
Anamm juliii senin üstünde kaza bulutları uçuyorr yok et gülüm onlarıı Allahh korumuş senii yaa çok İyiki sen arkadan gitmişsin bide arabanın önüü gidecekti iyice tedirgin olucaktınn :teselli: Çok geçmişş olsunn kuzumm :1hug:
Olarrr kaydirigubbakcemile3
Bence sen herşeyden 1'er takım ör sonra bide hazır takımlardan alırsınn oldu bitti fazla abartmaya gerek yok bencee gözlerine yazık walla boshayallersmile
ama iğrenç duruodu bea o göbekevet bira göbeğiydi
arpa şişirmiş belli
yani baba bizden anası gavur
bu durumda kız melez oluo ama babanın genleri baskın olduğu için bizden oluo
ahahhahaha:roflol::roflol:
kız esma anlamış:roflol:
olaya bak oha :roflol:
bi kaç tane örülmüş şey?
hatta seninkinin anneside mi örmüş
en sonunda seninki sattı mı zorla ahahhaha:roflol:
ayyy akşam yemeğinde ziyafet vardı desene
erik pestilinde geyik eti ahahha:roflol:
ayyy panter emel juliyi yolar vallah ahahhaha:roflol:
çatlak yaaajuli panter emel bu işte en sağda elinde yeşil dosya olan
tam bir fanatik hayvan sever
ayy yeliz bana ilacı sormuşun panadol ismi naapcan seninkinden kaldında düşürmeye mi karar verdin ahahahhahah
haha bize diene bak neler almşben kaynanama ilk daha çıkarken anneler gününde cep telefonu hediye aldım
ondan sonra ertesi gün benim dgünümdü aramadı bile bırak hediyeyi
ondan sonra bi daha hiçççç hediye almadım almayı da düşünmüyorum
çok güzel düşünmüşsünüz canımHeeee bir de hilale yüklenmişsiniz ama bizde kayınvalideme buzdolabı alıcaz :kedi:Kocam ve iki görümcem 3 kişi ortaklaşa alcaklar.
Yani kayınpederim yok, bi emekli maaşı var kadının. Dolabı sorunlu, mutlu ederiz diye düşündük
elcın eskıdenmıs o beyaz gelınlıkk
sımdı kırık beyaz daha cok cekıo sahsenn
slm kızlar yarın benim kınam var eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?