Düğündaşıma sonuna kadar katılıyorumm kaydirigubbakcemile5
En basitinden kayınvalideye diyoruzki evini temizleyeceğin zaman bizide çağır zilimize bas hangimiz müsaitsek iner bizde yardım ederiz.Ama o tenezzül etmiyorr bize bide etrafa hiçbiriimizin yardım etmediğinden şikayet ediyor...
Kendimizin inip temizlemesini bekliyorr o söylemeden..
Ama kendi annem temizlik yapacağı zaman telefon açıyor ben şu gün evi temizlicem yardıma gelirmisin diyee bende ona göre planımı yapıp gidiyorum..
durduk yere annemdeyken aa anne evin kirlenmiş dur kalkim temizleyim demiyorum...
:umursamaz:
Anneminde gelini var asla ona demez gel bana yardım et hep bizi çağırır en güzelini yaparr
hayatim şimdi sen bırakacan ben başlıcam
çok efkarlandım
öküzler
sinay anlatma hırs gelio bna parçalayacam burda birisini alsanaalsanasmile
[B alıntısız ]ikiside doğum yaptılar görümcelerimin 1 gün arayla
çiçek yolladım nişanlıyken ikisinede iş yerinden izin alamadım
akşamda kendim gittim sonra evlerine gittim iç çamaşırından şapkasına kadar bi ton hediye aldım
bide koluna altın isim künyesi taktım bebeklerinin ben evlendim evime bi tane dikiş iğnesi getirmediler
yarın hamile kalsam doğum yapsam kucağımda gördüklerinde aa halamı olduk biz derler
ve hiç birşeyde beklemiyorum emin olun canım annem daha bebek bile düşünmeyen kızına loğusa pikesiyle lizöz yaptırdı [/B]
hayaım hala senın aldıgın tlf.kullanıyodur bıde
ayy her gordugunde ııce sınır olur ınsan
sinayn 2.yazdıını kaçırdım ama zor şeyler yaşamışsınız hakkaten :S
hiç bişiye tutmadığım görümcem bile doğum günlerimi flört dönemindeykn boş çevirmez mutlaka çiçek yaptırır mutlaka kıyafet alır kayınvalidem desen aynı daha dün akşam ordaydım mangal istiyorum ben dedim cts kesin yapıcaz dediler ufak şeyler ama insanın hoşuna gidio ayh ne biliyim hiç bu kadar büyük sorunlar yaşamadım Allah yaşatmasın sevgiyi saygıyı bitirmesin ama onlar bana bi adım geliolarsa ben onlara koşmadım asla bende onlara çeyrek adım attım bu şekilde bizim ilişkimiz Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin
Katiliyorum alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Bende hic sevmem görümcemle kaynanami alsanaalsanasmile
Ah ah damarima bazmayin.
hilal şeytan detaylarda gizlidir...
işte o ufak şeyler çok önemli seni önemsediklerini gösteririr...
benim için bu ayrıntılar çok önemliydi işte...
kurabiyeeeeeeeeeeee çabık gmaile gellllllllllll
kız nohutçu sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?