Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ohh iyi olmuşş ellerine sağlık
benim aileme asla laf edemezler önce dövüp sonra mahkemelerde süründürürüm donlarına kadar ne varsa alırım

ben kaynanama ilk daha çıkarken anneler gününde cep telefonu hediye aldım
ondan sonra ertesi gün benim dgünümdü aramadı bile bırak hediyeyi
ondan sonra bi daha hiçççç hediye almadım almayı da düşünmüyorum

size boşuna demiyorum onlarda görüşmediğim her dk daha bi gençleşip hayat dolu oluyorum ahahhaha

en iisi sinayım bizimkilerde k.peder rahmetli olunca bütün sülale yokolmuş bi anda şimdi bi dayılar var sadece onlarda yetioda artıo bile en güseli bu eşimle bu halamları falan konuştuumda sülalemi silmişim kolay oluo sende dene der hep:)

ben bekarken bile temizlik yapmazdım ki annem hayatta beni çağırmaz temizlik için
hele kaynanama imkanı yok gitmem
akşam yemek yeriz dielim onda
bulaşıkları bile yıkamam
masayı zor kaldırırım :dilcikar:

hayatim şimdi sen bırakacan ben başlıcam
çok efkarlandım

saçmalamaaaaaaaaaa

[B alıntısız ]ikiside doğum yaptılar görümcelerimin 1 gün arayla
çiçek yolladım nişanlıyken ikisinede iş yerinden izin alamadım
akşamda kendim gittim sonra evlerine gittim iç çamaşırından şapkasına kadar bi ton hediye aldım
bide koluna altın isim künyesi taktım bebeklerinin ben evlendim evime bi tane dikiş iğnesi getirmediler
yarın hamile kalsam doğum yapsam kucağımda gördüklerinde aa halamı olduk biz derler
ve hiç birşeyde beklemiyorum emin olun canım annem daha bebek bile düşünmeyen kızına loğusa pikesiyle lizöz yaptırdı [/B]

hayaım hala senın aldıgın tlf.kullanıyodur bıde
ayy her gordugunde ııce sınır olur ınsan

sınay bee anlamıyorum ben
takı torenı olurken neyaptılar bısey asmadılarmı
yada evıne gelınce elı bosmu geldıler nasıl ya

sinayn 2.yazdıını kaçırdım ama zor şeyler yaşamışsınız hakkaten :S

hiç bişiye tutmadığım görümcem bile doğum günlerimi flört dönemindeykn boş çevirmez mutlaka çiçek yaptırır mutlaka kıyafet alır kayınvalidem desen aynı daha dün akşam ordaydım mangal istiyorum ben dedim cts kesin yapıcaz dediler ufak şeyler ama insanın hoşuna gidio ayh ne biliyim hiç bu kadar büyük sorunlar yaşamadım Allah yaşatmasın sevgiyi saygıyı bitirmesin ama onlar bana bi adım geliolarsa ben onlara koşmadım asla bende onlara çeyrek adım attım bu şekilde bizim ilişkimiz Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin

hilal şeytan detaylarda gizlidir...
işte o ufak şeyler çok önemli seni önemsediklerini gösteririr...
benim için bu ayrıntılar çok önemliydi işte...

en kötüsü de ne biliyo musunuz o salak görümcelerimiz bizim gözümüzün beeği evlatlarımızın halası olcaklar kötükedihüso

hayaım hala senın aldıgın tlf.kullanıyodur bıde
ayy her gordugunde ııce sınır olur ınsan

ay evet hala onu kullanıyo sempatiksalakcinni

Selam kızlar

tam olayın ortasına dalcam ama bu kadar genelleme yapmayın yaaa her kaynana kötüdür her görümce kötüdür diye. Buna kesinlike katılmıyorum lmaz: Bizimkilerin şuana kadar bana zarar yerine hep faydaları dokundu.

bi bebeğimiz olsun eminim hepsi delirir ne yapsak diye, her insan aynı değildir. Gelin adayımız var bizim ben görümce adayıyım şuan. Çok iyi aramız onunla da. Annemin de iyi bir kayınvalide olacağı belli. Oğluna kızar ama gelinine laf söyletmez şimdiden.

böyle ufak gönül almalar olunca insanın tabi hediyeler alası gelir.inşallah sonuna kadar kaynananla iyi geçinirsin.

Katiliyorum alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

Bende hic sevmem görümcemle kaynanami alsanaalsanasmile

Ah ah damarima bazmayin.

hilal şeytan detaylarda gizlidir...
işte o ufak şeyler çok önemli seni önemsediklerini gösteririr...
benim için bu ayrıntılar çok önemliydi işte...

katılıorum size.

kurabiyeeeeeeeeeeee çabık gmaile gellllllllllll

kız nohutçu sen de

yine gidiyiiler gmaileee. boshayallersmile

hayatım kptum yaa neresini düşünüon :roflol:
ama bişi diim mi ben halamları hiö sevmem düğünüme de gelmediler zaten
yokluklarınıda aramadım boşver onlarda sevmez zaten hele benim bebeğim görecek mi bakalım
resimlerini gösterip bak bu ayı yanındakide dana derim öyle alışır
ama dur ya bebğime doğa ve hayvan sevgisi aşılamam lazım :roflol:iyice soğumasın yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…