Selam kızlar
tam olayın ortasına dalcam ama bu kadar genelleme yapmayın yaaa her kaynana kötüdür her görümce kötüdür diye. Buna kesinlike katılmıyorumlmaz: Bizimkilerin şuana kadar bana zarar yerine hep faydaları dokundu.
bi bebeğimiz olsun eminim hepsi delirir ne yapsak diye, her insan aynı değildir. Gelin adayımız var bizim ben görümce adayıyım şuan. Çok iyi aramız onunla da. Annemin de iyi bir kayınvalide olacağı belli. Oğluna kızar ama gelinine laf söyletmez şimdiden.
:1hug: Sulfat
Helal olsun sana kız içimiz açıldıooo buzdolabı süper bi hediye görümcem geçen ay çamaşır makinesi aldı kayınvalideme aslında birlikte alalım derdim bulaşık makinesini ama o çamaşır makinesinin taksitlerini ödüo azcık beklicek bulaşık makinesi
ama sen evlısınHeeee bir de hilale yüklenmişsiniz ama bizde kayınvalideme buzdolabı alıcaz :kedi:Kocam ve iki görümcem 3 kişi ortaklaşa alcaklar.
Yani kayınpederim yok, bi emekli maaşı var kadının. Dolabı sorunlu, mutlu ederiz diye düşündük
Heee bir de sinay bence ne olursa olsun çocuklarına asla halalarını kötüleme
valla benim annem halamlarla çok kavga etti babaannemle de eskiden ama bize hep "bizim aramızdaki sorun sizi ilgilendirmesin halınızdır sevin sayın" derdi. Gerçekten de halamlar zamanında annemle kavga da etmiş olsalar her zaman bizi çok severler. Ben de onları severim
Ben annemden öyle gördüm görümcelerim kötü de olsaydı çocuklarıma asla yansıtmazdım ki çok şükür öyle değiller :Saruboceq:
bana bi adım gelseler ben koşa koşa giderim onlara.ama freni basmanın zamanı geldi.iyilik eden iyilik bulurmuş.herşey karşılıklı valla.
yok anacım bu bizde böle deil:)
ama sen evlısın
o dugun arıfesınde para lazm olru dıye dedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?