Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ohhh içimiz rahatladı opuyorumnanaktan

kızlarr ya içim karardı gözümün önüne getirdim hemen kim ne yaptı acaba bana diye
tamam kötü olan mutlaka vardır ama iyileri de unutmamak gerekiyor bence
şimdi bu önyargı oluştu ya kaynanam ne dese bana batar bugün çünkü art niyet arıcam ki art niyetli bi insan değil
ondan sonra da kaynana kötü görümce kötü diye adı çıkıyor
sonuçta adı büyük kaynananın görümcenin
nasıl gelinin her söylediği batıyorsa onlara onlarında söyledikleri bize batıyor
önemli olan karşılıklı saygı hiç sevmeyebiliriz ama saygı şart
sonuçta kocamıızn yanında onlara bişey söylesek bu sefer sen benim anneme ne diyorsun diyecek onunla da aramız açılacak

Heeee bir de hilale yüklenmişsiniz ama bizde kayınvalideme buzdolabı alıcaz :kedi:Kocam ve iki görümcem 3 kişi ortaklaşa alcaklar.

Yani kayınpederim yok, bi emekli maaşı var kadının. Dolabı sorunlu, mutlu ederiz diye düşündük

:1hug: Sulfat
Helal olsun sana kız içimiz açıldı ooo buzdolabı süper bi hediye görümcem geçen ay çamaşır makinesi aldı kayınvalideme aslında birlikte alalım derdim bulaşık makinesini ama o çamaşır makinesinin taksitlerini ödüo azcık beklicek bulaşık makinesi

fibu :1hug:

Heee bir de sinay bence ne olursa olsun çocuklarına asla halalarını kötüleme

valla benim annem halamlarla çok kavga etti babaannemle de eskiden ama bize hep "bizim aramızdaki sorun sizi ilgilendirmesin halınızdır sevin sayın" derdi. Gerçekten de halamlar zamanında annemle kavga da etmiş olsalar her zaman bizi çok severler. Ben de onları severim

Ben annemden öyle gördüm görümcelerim kötü de olsaydı çocuklarıma asla yansıtmazdım ki çok şükür öyle değiller :Saruboceq:

kızlar bendede 2 tane görümce var ama bilmiyom nasıl olurlar birtanesi evli iyi ama küçük olan fena daha çözemedim onu ama çok samimi olmayıda düşünmüyorum inanın walla

Açılsın tabii içiniz, herkes bir değil ben buna inanıyorum yerimseniben

bana bi adım gelseler ben koşa koşa giderim onlara.ama freni basmanın zamanı geldi.iyilik eden iyilik bulurmuş.herşey karşılıklı valla.

ama sen evlısın
o dugun arıfesınde para lazm olru dıye dedık

evet bnm annemde öle
bırıyle halamla kus olsun babam
sen gıt der bana sen babana bakma der
bu konuca dok dogru bende annemden ogrendım

ama sen evlısın
o dugun arıfesınde para lazm olru dıye dedık

Düğün arifesinde bence de gereksiz ama

aynı zamanda düğün olmasa da sanırım hani ne gerek var niye alıyosun filan da denmiş yaa ondan dedim.

kızlar gelinlik için çogunuz kırık beyaz demişsiniz teşekkür ederim bende öle istiyom ama bide şöle düşünüyom gelinlik beyaz olur yaa o açıdan kafam karışık yawww

hilalciğim bulaşık makinasını alacaksanda çok istiyorsan düğünün yap.borçlarınızı hallet seneye anneler gününde alırsın inşallah.şimdi kayınvalidene bi bluz bile alsan yeter.önemli olan hatırlaman değil mi.daha bohçası var şunu var bunu var.o kadar açılma derim.

aynen benim annemde bugün aynı şeyi dedi ben ailemden beni aramayanları aramicam çaarmıcam bebeğimi görmeye dedimde Allah rızası için yapıcas sen benim kızımsın die başladı

ben yolun daha basındayımmm belkı ama herkes oyle deıll
annem gıbı olamaz zaten annemın 2 katını yapsa bıle benım gozumde hıc bısey annemın yerını tutamaz ben sadece annemle yapamayacagım seylerı onla yapabılırım
anne gel caya dıebılırım belkıı onu kastetdımm

Yok alsamda zaten 100 tl aylık taksitli alıcaktım ama şimdi ister istemez çok gider olur ufak bişi aliyim nişanlımada söledim oda vazgeçirdi beni bu fikirden bitane gülle bile mutlu edebilirsin bu kadar borç altnda girme evlenince belki zorlanırsın bilemiyorum dedi sen bilirsin ama bence alma dedi. Evlendikten sonrada tavırları hareketleri sağlicak bunu hani zamana bırakıcam yine sölüyorum hiç bi kötülüklerini görmedim ama herkes temkinli davranmak gerektiğini sölüyo evlenince aldıım hediye belki daha çok hoş olucak bilemiyorum bakıcas

teşekkür ederim kızlar

elcın eskıdenmıs o beyaz gelınlıkk
sımdı kırık beyaz daha cok cekıo sahsenn

annemin el işi yastıkları var.süs yastıkları.sana ve gelinlerime saklıyorum diyodu.duvarlarım boş diye çerçeveleteyim anne onları ver de dedim.annem sadece 1ini veririm diyo.diğer ikisini gelinleri olunca onlara verecekmiş.bende onlara kıymet verecek gözü gibi bakacak ancak kızın olur dedim.gerçektende öyle.o kadar emek veriliyo.kaynana gelinine bişi verse o emeğin çoğunu görmüyo bile.
.en yakınların kıymet biliyor sadece.

Son düzenleme:
hilal sen beyaz esyalarını aldın demıı
kızım delımısın kendı eksıklerını tamamla once sennn varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…