Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy toptan pvc yi mi değiştirmek lazımmm diosunnn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

oldu olacak tüm mutfağı yenileyim

zaten tezgah fayanslar değişceklerr

ama dolap ve pvc ler sıfır onları değiştirmeyelim dedikk

4-5 sene idare eder bizi die düşündük sonra toptan değiştircez çünkü tamamen orda oturmaya karar verirsek evi satmazsak ve benimki müdür olur bursaya gitmezsek tabiii

aslında öle dedi kadın daha doğrusu gelinlikçiye gittim öğğ dedim kadın fiyatı 1400 dedi ben baktı beğenmedim atmış işte sonra giyipte ok bu oldu deyince fiyatı birden 2200 oldu e tabi dedi bikere 1400 diye hahahahahah ölede oldu zaten , söz verdirtti bide soran olursa 2000 den aşağı fiyat demiceksin diye , yapmazmış 2000 den daha azına ..

valla pashim en rahatı son 2-3 hafta kala hallet dicemde benim zamanımda sezon değildi yani çok düğün yoktu hatta düşün kadıköy evlendirme dairesindeki tek gelin bendim yani o gün , sizinki tam sezonda olcak sen birazdaha erken bakmaya başlasan daha iyi olur canım , ne olur ne olmaz sezon mezon derler sallama iş yaparlar , sen eşşeği sağlam kazığa bağla en iyisi

cisilim az kaldı sabret , hayırlısıyla yerleşcen inş. evine ,,

pashim o zaman iyi düşünmek lazım pvc ler iyi durumdaysa boşver başka sistemler araştır sen ..gerçi diğer çözümler aynı fiyata geliyosa bu daha kullanışlı onu sölimde aklında olsun içten olduğu için kirlenme olasılığıda yok yani ondan :)

hee bursa dedi cisilll ,

anlamıştım zaten nanecim
belli oluyo yani malzemesinden çok ağır bi gelinlik resmen bittim

sağol canım benim , ben mankende gördüğümde hiç beğenmemiştim ama ukalalık olmasında giyince pek bi güzel oldu üstüme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim , ben mankende gördüğümde hiç beğenmemiştim ama ukalalık olmasında giyince pek bi güzel oldu üstüme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eee kızda gozel olunca
ortaya böle bişey çıktı demi

lan kocam boşucak beni
laptopuda al öle gel bari diyo yatağa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yerleşcemde demi nane delikafadulden
bunca yıl sabretmemin mükafatı olucak demi bu nanekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet canım az kalmış zaten sık dişini toparlıyosun yavaştan yavaştan bi bakmışsın hooop evindesin

biri bursamı dediiii eyvahedigeldismile

ayy ben dedimm bir sene yanlız yaşadım orda ben iş için hiç sevemedimm

şimdi müdür sırası da benimkine gelioo

müdürleri de bursaya yolluyolar

anlamadım neden onların bursadaki genel merkezde herkes müdür

o da dioki müdüre çarpmadan yürüyemiosunn katlarda dioo

nasıl bir sistemse

ben t.dağı çok seviorum gitmekte istemem hiççç

işte bir ay kala bakarımm

gerçi diktirmiycem

askıdan alcamm

ya benim gelinliğe hevesimm yok neden se zor gelioo denemek giy çıkar giyy çıkarr

nasıl bir psikolojideyim anlayamadım yaaa bende

şu ara mobilyaya konsantre olduğum için gelinil düşenemiom heralde ona göre plan yaptım beynimde

yaa nane ev sıfır işte mütehatin koydğu dolaplar var eskitelim dioz güzelcee

bide yaşayınca fikirler değişioo evde

o taraf geldiğimde haberleşiriz cisilim :) arada geliyorum o tarafa

heee öle oldu gelinlik çirkin ben güzel , gelinliğide parlattım

valla bende aynen şaşırdım 1 ay 2 gün oooo çok çabuk çoook , ömür akıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…