tavsiye ederim canım hem aydınlık hem de dışardan görünmüyo biz sitede oturuyoruz evler birbirine çok yakın ondan jaluzi istedim yarım açtığım zaman dışardan görünmüyorum ve aydınlık oluyo mutfağım , tam kapatsam da beyaz renk olduğundan boğucu olmuyo ,, bencede araştır sen bi gerçi biraz pahalıdır belkim ama araştır belkim uyguna denk gelir yada sana uygun gelir yerimseniben
ben mutfağın camını 600 e yaptırdım , çift camlara takılmıyo yani mecburen var olan pvc yi değiştirmek gerekiyo tamemen yeni cam ve çerçeve yani
cisilim az kaldı sabret , hayırlısıyla yerleşcen inş. evine ,,
hee bursa dedi cisilll ,
anlamıştım zaten nanecim
belli oluyo yani malzemesinden çok ağır bi gelinlik resmen bittim
sağol canım benim , ben mankende gördüğümde hiç beğenmemiştim ama ukalalık olmasında giyince pek bi güzel oldu üstüme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yerleşcemde demi nane delikafadulden
bunca yıl sabretmemin mükafatı olucak demi bu nanekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
evet canım az kalmış zaten sık dişini toparlıyosun yavaştan yavaştan bi bakmışsın hooop evindesin
yaş 23,5
aklım biraz ucuk
ben yemem sucuk
öptüm sizi mucukssssssssssss
çatlak seni , hadi koş yatağa kocan bekliyo seni ,,,
iyi geceler , tatlı rüyalar
biri bursamı dediiii eyvahedigeldismile
aslında öle dedi kadın daha doğrusu gelinlikçiye gittim öğğ dedim kadın fiyatı 1400 dedi ben baktı beğenmedim atmış işte sonra giyipte ok bu oldu deyince fiyatı birden 2200 oldu e tabi dedi bikere 1400 diye hahahahahah ölede oldu zaten , söz verdirtti bide soran olursa 2000 den aşağı fiyat demiceksin diye , yapmazmış 2000 den daha azına ..
valla pashim en rahatı son 2-3 hafta kala hallet dicemde benim zamanımda sezon değildi yani çok düğün yoktu hatta düşün kadıköy evlendirme dairesindeki tek gelin bendim yani o gün , sizinki tam sezonda olcak sen birazdaha erken bakmaya başlasan daha iyi olur canım , ne olur ne olmaz sezon mezon derler sallama iş yaparlar , sen eşşeği sağlam kazığa bağla en iyisi
cisilim az kaldı sabret , hayırlısıyla yerleşcen inş. evine ,,
pashim o zaman iyi düşünmek lazım pvc ler iyi durumdaysa boşver başka sistemler araştır sen ..gerçi diğer çözümler aynı fiyata geliyosa bu daha kullanışlı onu sölimde aklında olsun içten olduğu için kirlenme olasılığıda yok yani ondan :)
hee bursa dedi cisilll ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?