Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy olduğu kadar valla kasamam

sende yıpratma eşin doğru söylüoo sana zararı gerçektenn

bak ben bu akşam tarihte atatürk ilke ve inkılaplarını bitirp test çzcektimm

olmadıı sinir oldum kendimeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yarın da kurs varrr amannn

hangi birine yetişeyimmm

olduğu kadar dioz ailecekkckaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Burcunun babası ameliyat olcaktı bugün, haber geldi mi buraya acaba yaaa

geçmişi okuma şansım yok malesef

sinay aramışş

bi alet bozukmuş sanırım

narkozu vermişler boşuna gitmesin diye fıtıklarını almışlarr

safra kesesini alamamışlar dedii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ahhh hele o ders çalışmayla ilgili ben hiç konuşmayım

hergün sabahtan şunları yapcam diyorum akşam aptal saptal dizilere gündüz de buraya takılıyorum :kedi:

bir de kitap fuarı vardı aşkımla gittik bana deneme sınavı aldı bi sürü. Ne ara çözülcek onca soru bilmiyorum eyvahedigeldismile

burayı kendime yasaklamam lazım yaaa en azından 2-3 günde bir takılsam bi saat daha sıkı çalışırım

sinay aramışş

bi alet bozukmuş sanırım

narkozu vermişler boşuna gitmesin diye fıtıklarını almışlarr

safra kesesini alamamışlar dedii

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Ohaaaaa, nasıl bi memleket burası yaaa haberlere çıkacak cinsten. Adamın bi rahatsızlığı olmasaydı ne yapcaklardı acaba boş yere narkoz verilmiş olcaktı

töbe töbe alet önceden kontrol edilmezmi

neyse atlatmış birini en azından geçmiş olsun

Ben de kaçtım pashim iyi geceler

Ben de bikaç gün giremem herhalde. Yarın aşkım evde, akşam kurs var

ctesi kuaföre gidicem saçlarımı kestirip boyatmaya karar verdim

pazar burda kimse olmuyor zaten ben de gündüz kuzenlerle güne akşam da anneme gidicem

ancak ptesi görüşürüz kısmetse

amma yoğunmuşum:roflol:

Kendinize cici bakın kızçeler öpüyorum

ben geldimmmm :)) kınam oldu kızlar elime yaktım kınamı
anlatıyım:
kınam yakılmadan önce oynayasım hiç gelmedi bi tuhaf oldum sonra oturuyoduk kuzenim arkadaslarımıza bahar cok duygusal dedi ben başladım ağlamaya içeri kaçtm hemen.neyse sonra makyajım bozulmadan sustum.
kına yakılacağı sırada bindallımı giydim içerden bi cıktımki herkes ayağa kalkmış karşılıklı ellerini üçgen yapmışlardı cok hoşuma gitti oturdum etrafımda baya dönen oldu
yüksek yüksek tepeler caldı ağlamadım şarkı bitti 2 kere herkes söyledi ben hala ağlamadım :)
sonra nişanlımın tarafı kınayı getir aney türküsü söylemeye başaldı ağlasam diye kendimi sıktım neyse sonra annemi gördüm azcık ağladım :))

öyle işte tuhaf bişeymiş:) geldi geçti valla şaka gibi...

Günaydın Herkeseeee

Baharcımmm ne güzel hemen gelip yazmışsın ama bizz foto isterizzz artık oda düğünden sonra
mutluluklar dilerim cnm

Burcucum babacığın umarım iyidir...

Günaydın bayanlar
Cumamız hayır olsun
Allah ım sen Burcu nun babasına acil şifalar ver amiinnn
Bahar okurken gözlerim doldu yahu Allah ım bizede kısmet et yarabbim
geçmişi okuyamıorm gözlerim çok ağrıo napıcam bugün bilmiyorum
23 nisan kutlu mutlu olsun arkadaşlar hihoyyyt bugün tatil yapanları hiçmi hiç kıskanmıyorum işe gelirken yolların bomboş olmasına hiç sinirlenmedim erken kalktığım için hiç mi hiç morelim bozuk deil en önemlisi mobilyalarım evime ben olmadan yerleştirilio bu durumada hiç canım sıkılmadı patronu boğazlayasım var neysem ayrılıyorum zaten işten önümüzdeki cuma son

GÜNAYDIIIIN VE HAYIRLI CUMALAR KIZLARR

Ya Rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!

ımanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!

Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

--------------------------------------------------------------------------------
.

kızımıza bak gelın olmuş gidiyormuşta
bize veda edıyormusta
ben senı dugun gunu gorcem
:umursamaz: bi allahın kuluda bu nisan naptı nerde bugün demez mi ya :sinifsinif:
:teselli:
mutfağı göstercem sana
ee nıye sıldın peki

ay uzu oluyorum bugun calsıyoruz bide badana var burayada yazamıycam bi ara
niye alsıyorsak

günaydınnnnnnnnnn herkese
nanemmmmmmmmmm kocaman bi amin diyorummmm

hilalimmm
benimde 8 mayısda geliyo kuşum olsun
kısmet böleymiş
işden neden ayrılıyonnnnn

email attım tanıdıklaraa

saol canım benimm kaydirigubbakcemile3

Şeniz

mutfağı göstercem sana

:umursamaz:

canımmmm hadi hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın bundan sonra. Kademli, hayırlı, uğurlu, mutlu ve huzurlu bi evliliğin olsun Şeniz

Cuma hayrına Amin
23 Nisan kutlu olsun
gözlerin niye ağrıyo
işten niye ayrılıyon?

Amin

he bi de :dilcikar:

bugün sınav sonuçları açıklanabilir kalbim heycandan çok fena gümlüyo

ne sınavı?

cümleten günaydın

bugün sigarasız 5. günümdeyim :dance:

canım valla kısmet böyleymiş
işten ayrılıyorum canım ya sevmiyorum bulunduğum iş yerimi çalışma arkadaşlarımı durum böyle olunca insan çalışmaktan da soğuyo onun için demiştim evde duruyim çalışmiyim şimdi bi iş buldum şükürler olsun gerçekten çok güzel kısmet olursa 10 mayısta işe başlıyorum orada çok yoğun bi firma bu kadar rahat olamicam internete giremiceğim msn açamayacağım telefonla mesaj atamayacağım biraz zorlanıcağım ama oradaki bayan işten çıkıyor tamamen ben sorumlu olacağım muhasebeden işi kapmam gerekiyo

hoşgeldin hayatim
ohh maşallah bıraktın bıraktın kurtuldun o illetten ohh

hayatim huzurlu değilim burada
geç yattım ondan gözlerim ağrıo
açıköğretim sınav sonuçları açıklanacak bugün kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…