o taraf geldiğimde haberleşiriz cisilim :) arada geliyorum o tarafa
heee öle oldu gelinlik çirkin ben güzel , gelinliğide parlattım
valla bende aynen şaşırdım 1 ay 2 gün oooo çok çabuk çoook , ömür akıp gidiyo
:umursamaz: bi allahın kuluda bu nisan naptı nerde bugün demez mi ya :sinifsinif:
pashi sende benim gibi olmuşsun evle ilgilenmekten gelinliği boşlamışsın , bende aynen öyleydim amaaan beyaz elbise işte diyodum , böle oldu gördüğün üzre seninde işin yaver giderde çok güzel şeyler denk gelir sanda inş.
her zaman beklerim gülümmmmmmmkaydirigubbakcemile5
kızlar kızlar nisan gözükmedi bugün
nerelerdeydii acaba lülülülülülülülülülülülü
Pashi canım, rahat olmak en güzeli ama ben başaramadım hiç. Evime aldığım bi çöpe bile kır yer dolaşıp karar verdim.
Mobilayalarda da haftalarca dolaşmıştık. Veee yine dönüp dolaşıp ilk beğendiklerimi aldım. Zaten çok bakmak kafaları karıştıyor ama bu huyumdan vazgeçemiyorumeyvahedigeldismile
Bak şimdi balkona masa arıyoruz koçtaş, metro, tepe home, burdaki mobilyacılar hepsine baktım. En son istikbalde beğendik ohaoldumsmile
Hoşbuldum nanem, iyi geceler tatlım sana Şeniz
Haaa bu arada mutfağına bayıldımmmmmmmm çok şık harika görünüyor. Evin geri kalanını da merakla bekliyorum. Bi an önce ekle, belli ki zevkli bi ev daha görcez
ne olduki kii nisan hayırdırr
Pashi canım, rahat olmak en güzeli ama ben başaramadım hiç. Evime aldığım bi çöpe bile kır yer dolaşıp karar verdim.
Mobilayalarda da haftalarca dolaşmıştık. Veee yine dönüp dolaşıp ilk beğendiklerimi aldım. Zaten çok bakmak kafaları karıştıyor ama bu huyumdan vazgeçemiyorumeyvahedigeldismile
Bak şimdi balkona masa arıyoruz koçtaş, metro, tepe home, burdaki mobilyacılar hepsine baktım. En son istikbalde beğendik ohaoldumsmile
ay dur gitmeden yazam sulfatım , geçen mudoda gördüm 475 tl teak mobilya ahşap 4 sandalye 1 masa takımı ,, oraya da bi bak istersen canım
hiçç
akılda olmayan işler işteboshayallersmile
bi 15 gün yokum sanırsam giremicem :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?