Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashi sende benim gibi olmuşsun evle ilgilenmekten gelinliği boşlamışsın , bende aynen öyleydim amaaan beyaz elbise işte diyodum , böle oldu gördüğün üzre seninde işin yaver giderde çok güzel şeyler denk gelir sanda inş.

her zaman beklerim gülümmmmmmmkaydirigubbakcemile5

:umursamaz: bi allahın kuluda bu nisan naptı nerde bugün demez mi ya :sinifsinif:

kızlar kızlar nisan gözükmedi bugün
nerelerdeydii acaba lülülülülülülülülülülülü

oy kızlar ben kaçar , bekleyen var :)

öptüm sizi iyi geceler tatlı rüyalar görüşürüz yarın inş.

Pashi canım, rahat olmak en güzeli ama ben başaramadım hiç. Evime aldığım bi çöpe bile kır yer dolaşıp karar verdim.

Mobilayalarda da haftalarca dolaşmıştık. Veee yine dönüp dolaşıp ilk beğendiklerimi aldım. Zaten çok bakmak kafaları karıştıyor ama bu huyumdan vazgeçemiyorumeyvahedigeldismile

Bak şimdi balkona masa arıyoruz koçtaş, metro, tepe home, burdaki mobilyacılar hepsine baktım. En son istikbalde beğendik ohaoldumsmile

cisssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil sen hala burdamıısn koş kızım kocan küscek sana bekletme , hadi hadi hadi ... iyi gecler tekrardan ..

inş bakalım kısmette ne varsa onu giyip onu yicez artık gerisii yalann nanidoşş

her zaman beklerim gülümmmmmmmkaydirigubbakcemile5

kızlar kızlar nisan gözükmedi bugün
nerelerdeydii acaba lülülülülülülülülülülülü

:dilcikar:
geç kaldınız

herkesler iyi gördüğüm kadarıyla hadi ben kaçar
iyi gecelermirmirmirmir

ay dur gitmeden yazam sulfatım , geçen mudoda gördüm 475 tl teak mobilya ahşap 4 sandalye 1 masa takımı ,, oraya da bi bak istersen canım

Hoşbuldum nanem, iyi geceler tatlım sana Şeniz

Haaa bu arada mutfağına bayıldımmmmmmmm çok şık harika görünüyor. Evin geri kalanını da merakla bekliyorum. Bi an önce ekle, belli ki zevkli bi ev daha görcez

sağol canım , eksikleim azalsın eklicem inş. kaydirigubbakcemile5

ay bu son iyi gecelerim , gidiyom kocacığıma kaydirigubbakcemile3

allah seni var yaaa

bende gezmeden fikir almadan yapamam hemen alamam içim içimi yer daha güzeli varsa falan diee

ben şu açıdan rahatımm olduğu kadar herşeyin dör dörtlük olmasına gerek yok diom

varsın 2 halı 2 lamaba eksik olsun düğünden sonrada tamamlanır

düğün gecesi herkes bize gelip denetleme yapmıycak ya sınavda olmıycaz şu eksik bu eksik diee

acele etmememin nedeni senin gibi içime sinen iyi bişeyler güzel şeyle çıksın istiom orttaya :Saruboceq:

almış olmak için alamam ben yaa hiç olmasınn daha iyii a.s

sulfattt

sende kararsızsın bide galiba?? fisfisfis

ay dur gitmeden yazam sulfatım , geçen mudoda gördüm 475 tl teak mobilya ahşap 4 sandalye 1 masa takımı ,, oraya da bi bak istersen canım

Ayyy tatlım çok teşekkür ederim.

Yarın mudo tarafına gidiyoruz zaten bi bakalım oraya da.Çok şık ahşaplar

sağol tekrar Şeniz

Haklısın pashi bak ne güzel en azından sen dört dörtlük olmasa da olur diyosun

ben çok mükemmelliyetçiyim kocam çok sevmez bu yönümü, kendini yıpratırsın böyle diyor.

herşey eksiksiz kusursuz olcak illa ama yok öyle bişey aslında illa bişey eksik kalıyor

evet tam üstüne bastın bazen çok kararsızım :kedi:

Burcunun babası ameliyat olcaktı bugün, haber geldi mi buraya acaba yaaa

geçmişi okuma şansım yok malesef

Hayırdır nisan ne oldu

ben de bugün giremedim daha yeni girdim topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…