Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

birde fincana dudağını deydirdide yandı yaa :roflol:

dün izleyemedim misafir vardı çok şey kaçırmışım belli yahuu göken demesi hoşuma gidio bide gülücekleri zaman ellerini ısırıolar ya tam dengeszler ya yatak odası maceraları acaip komik kapıyı iki kere tıklatmalar filan çisil senin yazını okurken müşteriyle teldeydim bi kahkaha attım kadın dioki hilal hanım iyimisiniz ordamısınız rezil oldum sizin yüzünüzden

hayatimm süpersin oh artık günleri sayamicaksın o kadar çok olucakki sigara içmediğin günler

Kelebek opuyorumnanaktan bak şimdi canım tavuk çekti evlenince yaparım kocişime

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: gözlerim yanıoo alerjimde coştuuu

hayatımmm gel bitane daha öpim seniiiii ŞenizŞeniz

hilallll ne kadan mikemmelsinnnn lülülülülülü

BETOŞreklamda benmde hoşuma gitmişti denemk lazı demsıtım
Denemelisinn aklinialirimsmile
hehe sevindim valla ne yalan sölim:)

haha evet evet tam olarak böleydi:)
aaa sizde bide ekspiresko makinası var
sanki böle atla gezintiye çıkıcakmş gibi bi his veriomş
hahahahahah
fincanlar nasıldı
Fincanlardaa koptumm benn benimki diyorkii ilerdee sende böyle olursann şaşmam kaydirigubbakcemile3
birde fincana dudağını deydirdide yandı yaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çay bardağında tuttuyaa dudaklarınıı kaydirigubbakcemile3
hayatimm süpersin oh artık günleri sayamicaksın o kadar çok olucakki sigara içmediğin günler

Kelebek opuyorumnanaktan bak şimdi canım tavuk çekti evlenince yaparım kocişime

Yapp canıımm süper oluyoo aklinialirimsmile

günaydın kıslar

lahana, haftasonu lokumun sofrasını çekmedinmiii yoksa ziyafet varmıştır kesin. cokacimcoook
Buarada lokumada süüle gelsiin artıkın alsanaalsanasmile

kalabalıktık baya.
uzak diye erken gittik .
herşey hazırdı ama büyükler erkekler falan olunca o karışıklıkta hiç aklıma gelmedi...
ama herkes çok memnun kaldı...
lokumu bilmezmisin yine donatmıştı:)

aybuer evini çok beğendim.bazı evler boşken bile al beni der ,aynen öle çok şık ve ferah...
güle güle otur canım,kırmızı kolktuklarında ayrıva yakıyor...

erva sende kınalığını iyi günlerde giy...oda çok güzeldi canım...ikinizde iyi ve güzel günlerde oturun inş ağız tadıyla

Bende haftasonu bahar temizliğimi bitirdimm halılarım yıkandı perdelerim yıkandı ev temizlendii mislerr gibinn olduuu opuyorumnanaktan Eşim sen temizlik manyağı oldun çıktı diyorr kaydirigubbakcemile3
aaaa 2 günde bitti mi ???
ben bi kalksam 1 hafta yaparım sanırım
duvarlarımı domestosla sildircem 1 gün sadece duvar silinir eminim
perdelerim halılarım koltuklarım oooo benim işim işşşlmaz:eyvahedigeldismile

türk mali süper ya
çok mikemmel bir dizi
insanın libidosunu yükseltiyo :roflol:

:roflol::roflol:

Sinoşş ben çoğunu hafta içi halletmiştim zaten banyo,wc hepsini haftaiçi çifledim,domestosladım porçözledim..Halıları cuma koçişle yıkadık cumartesi perdeleri yıkadım o astı pazardaa mutfağın fayansları dolaplarını halletim halıları serdimm bitti bende bittim eşimdee bittii akannehir

Bizim duvarlar silinmiyor saten değill ondan duvalarım zaten temiz bi yatak odası bide çocuk odası boyancak oda soba yaktığım için tavan aktığıı içinn oda daha sonra inş..

kokarsa koksun valla napıyım
onca is neyle çıkacak
kimi omo matikle sil dio
ama bence isi en iyi domestos çıkarır

kokarsa koksun valla napıyım
onca is neyle çıkacak
kimi omo matikle sil dio
ama bence isi en iyi domestos çıkarır

canım bizimkiler bunu kullanıyo ilk sıradaki her temizlik için işe yarıyo , bi kova suya 2 damla koyuyolar sonra mis gibi temizliyo , özelliği kimasal madde içermemiymiş temizlik bittikten sonra bi bakıyon suyun dimine çökmüş bütün tozlar suyun üstü temiz kalıyo o suyuda çiçekleri sulamak için kullanıyolar ....he bide bunu fırın temizleyicisi var o da süper yengemler her ürünün kullanıyo , diş macunundan fırçasına vs her haltı var yani .. gerçekten iyi temizliyomuş duvar vs yi.

Eklentiler

• $loc.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…