Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

annemde loc kullanıyor halıda koltukda duvar silerken gerçekden etkili

nanesimmmmmmmmmmmmm gıttınmı ıse sekerım

gittim kuzum gittim karta bakınıyorum ama kart mart yok ,adınıda hatırlamıyorum ...

sen tarif ettiğim yeri anladınmı şekercim , olmadı akşam iş çıkışı ben onun önünden geçer numarasını alırım senin için çok uzakta değil yada işyerinden gün içinde o taraf giden biri olursa aldırım numarasını senin için , o taşın markası goccia canım dur sitesini veriim sana ordan bütün ürünlerine bakarsın ,

http://www.gocciamosaico.com/Kolleksiyon-detay.asp?KolleksiyonId=35

domestoslamıı
kız bütün ev çamaşır suyuna kokmazmıı

Ben domestostsuz çifsizz temizlik yapamam o çifleri pimapenleri silerken kullanıyorumm süper temizliyor bembeyaz yapıyor domestosu her yerde kullanıyorum bahar kokulu alıyorum pıtırr ondan pek klorak kokusu olmuyorr

ERVA kınalıgın çok hoş canım evinde çok ferah inş. evliliğinzde hep ferah ve güzel mutlu olur

cnm benım cok saoll

Nanedemm canım ben mutfağını göremedim çokta mirakk ettimm tekrar eklermisinn :kedi:

kodunu buldum cnm alt kaynarcadaydı dımı mınıbus yolunun oralarda ssk ya yakın mı

Ben domestostsuz çifsizz temizlik yapamam o çifleri pimapenleri silerken kullanıyorumm süper temizliyor bembeyaz yapıyor domestosu her yerde kullanıyorum bahar kokulu alıyorum pıtırr ondan pek klorak kokusu olmuyorr

hehe aferin
ben çok kullanmıom çamaşır suyu malum evde temizlik yapmadığım içni
burda yerleri silerkende ne varsa temizlik malzemesi hepsinden döküom karıştırıom
wcyi fln yıkarkende öle yapıom

kodunu buldum cnm alt kaynarcadaydı dımı mınıbus yolunun oralarda ssk ya yakın mı

yok canım şaşkın aşık ne ssk sı , e-5 yanyolda canımcım , ssk olan yolun sonunda e-5 e çıkarken sağda kalıyo hemen ,,

aynı benimkkiden mi alıcaksın ona göre başka marka vercem bu markanın ki pahalı yani kırmızılı siyahlımı olcan onu de bana bide kaç m2 onu de

bikaçtane yaptır.hatıra kalıyor.burcu özgeydi galiba.lolipop dağıtmıştı nikah şekeri olarak.yazıcıdan isimlerinizin ve nikah tarihininzin yazılı olduğu kağıtlar al.onlarıda lolipoplara zımbala onu ver arkadaşlarına.

Günaydınnnnnnnn KK nınn en şirinnn en tatlııı en güzelll en ciciii bayanlarııı opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

kızlar bugün sigarasız 9. günümdeyimmmmmmmmmm

maşallah.

ben ezel manyagıyımm

bende.alkisalkisalkis ama iyice saçmaladı sanki.tam film konusu ama dizi olunca çok sıkıcı oluyo.

nisanyağmuru nişanlının yanına gitmişsin.ne güzel hasret gidermişsiniz.tez zamanda kavuşursunuz inşallah.:teselli:

kocacıkıma kavuştum.fotoğraf çekmiş bolbol.fotoğraf makinasına sığmayanları flasha atmış.onları bugün gördüm.bi baktım.sahile ikimizin adını yazmış.opuyorumnanaktan hiç sölemiyoda bana.sabah sabah çok mutlu oldum ben.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…