canım bizimkiler bunu kullanıyo ilk sıradaki her temizlik için işe yarıyo , bi kova suya 2 damla koyuyolar sonra mis gibi temizliyo , özelliği kimasal madde içermemiymiş temizlik bittikten sonra bi bakıyon suyun dimine çökmüş bütün tozlar suyun üstü temiz kalıyo o suyuda çiçekleri sulamak için kullanıyolar ....he bide bunu fırın temizleyicisi var o da süper yengemler her ürünün kullanıyo , diş macunundan fırçasına vs her haltı var yani .. gerçekten iyi temizliyomuş duvar vs yi.
nanesimmmmmmmmmmmmm gıttınmı ıse sekerım
domestoslamıı
kız bütün ev çamaşır suyuna kokmazmıı
gittim kuzum gittim karta bakınıyorum ama kart mart yok ,adınıda hatırlamıyorum ...
sen tarif ettiğim yeri anladınmı şekercim , olmadı akşam iş çıkışı ben onun önünden geçer numarasını alırım senin için çok uzakta değil yada işyerinden gün içinde o taraf giden biri olursa aldırım numarasını senin için , o taşın markası goccia canım dur sitesini veriim sana ordan bütün ürünlerine bakarsın ,
http://www.gocciamosaico.com/Kolleksiyon-detay.asp?KolleksiyonId=35
cnm benım cok saoll
Pekii :kedi: Profiline eklee ama akşama bakamayabilirimm boshayallersmilebetacım evde var resim , işyerinde yok malesef .. akşama evden eklerim
Ben domestostsuz çifsizz temizlik yapamam o çifleri pimapenleri silerken kullanıyorumm süper temizliyor bembeyaz yapıyor domestosu her yerde kullanıyorum bahar kokulu alıyorum pıtırr ondan pek klorak kokusu olmuyorr
kodunu buldum cnm alt kaynarcadaydı dımı mınıbus yolunun oralarda ssk ya yakın mı
kurabiye noluo kız
kızlar şimdi benim nikahım haftaiçi ya kimseyi çağırmıyoruz düğün var diye ama ben yakın arkadaşlarıma nikah şekeri yaptırmayı istiyorum kuzenlerime filan sizce gerek varmıdır yokmudur
Günaydınnnnnnnn KK nınn en şirinnn en tatlııı en güzelll en ciciii bayanlarııı opuyorumnanaktan
kızlar bugün sigarasız 9. günümdeyimmmmmmmmmm
ben ezel manyagıyımm
canım sana kaç m2 lazım bana bi sölersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?