arkadaşım olurmusun betaa
yok canım şaşkın aşık ne ssk sı , e-5 yanyolda canımcım , ssk olan yolun sonunda e-5 e çıkarken sağda kalıyo hemen ,,
aynı benimkkiden mi alıcaksın ona göre başka marka vercem bu markanın ki pahalı yani kırmızılı siyahlımı olcan onu de bana bide kaç m2 onu de
nane ben senle konuşmuyom
evet senınkınden alıcammm cnmm 3 m2 alırız dedı babam
goccianın fiyatı m2 si 180 civarıydı en son artmış da olabilir azalmışta olabilir ama kopyfirmalr var tabi ordada var canım gittiğinizde sorarsınız daha uygun oluyo fiyatları gerçi kutusu evde akşam sölerim ben sana kutuya bakıp kodunu , hatta istersen aynısından alcaksan bendeki kutuyuda sana verebilirim duruyo evde boş boş fuzuli yer kaplıyo kaydirigubbakcemile3 vermeye adam arıyorumda :kedi: :kedi: işine yararsa kullan dicektim ondan soruyom sana aynısımı diye
işte markayı hatırlamıyorum akşam kutuya bakar sölerim , goccia biraz sosoyete firma olduğundan pahalı canım , kopy dediklerim piyasadaki normal firmalar ondan daha uygun fiyatları he gerçi uygun uygunda en fazla 40 -50 tl farklı oda az değil yani ... he bide renk tonları farklı canım kırmızı borda farkı vs yani her firma aynı renk değil benimkine yan ürün uymuştu goccia uymamıştı ondan aldım ama gayet güzel ürünsenın aldıgın ne marka ama cnm copy mıkaydirigubbakcemile3
yanı kpyası ıımı bısı olmaz dımı dokulme falan
kodunu solesene bana aksam cnm msn acarım
kız kutusunu napım ben onun neye lazım olur :)
facede deiliz betaçiftlikte oynuomuşsun ne kaa güsel
Teşekkür ederim fibu bi sen gördün he
lolipopta çok sevimli bi fikir tam burculuk bi fikir yani:1hug: gelinle damatlı süsler var ondan yaptriym ben bi tane beyendim
hilal bizimde nikah hafta içi oldu.düğün 20 gün sonra fllan oldu.sadece yakın arkadaşlarımız ve ailemiz vardı.
böle bi nikah şekeri hazırlamıştık.eski topiklerden buldum.
işte markayı hatırlamıyorum akşam kutuya bakar sölerim , goccia biraz sosoyete firma olduğundan pahalı canım , kopy dediklerim piyasadaki normal firmalar ondan daha uygun fiyatları he gerçi uygun uygunda en fazla 40 -50 tl farklı oda az değil yani ... he bide renk tonları farklı canım kırmızı borda farkı vs yani her firma aynı renk değil benimkine yan ürün uymuştu goccia uymamıştı ondan aldım ama gayet güzel ürün
yok kız cam ürün dökülmez merak etme , hem dökülmesi malzemeden değil onu yapştıran ustanın beceriksiliğinden olur kız kaydirigubbakcemile3
kız dolu kutu be bende kalan kutu yani adamlar geri almıyo e 1,5 kutu işimede yaramıyo e sen yapcan bari al cen kullan işini görürüsün bende yer açarım diye ddim :roflol: aşıkmısın nesin boş kutuyu niye veriim sana delüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay allah iyiliğini versin senin emi ay karım ağrıdı gülmekten
merhaba kızlar nasılsınız?
mrb hoşgeldinn
canım lolippların yanında sarılı olan nee
fibuu çok güzell
merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?