Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pardon canım ya bazen sayfalar atlıyoya ondan atlıyoruz herhal , banada oluyo öle ben yazıyo yazıyom kimsede tık yok arada oluyo öle boşver ,
ok şekercim akaşam eklerim herkes görmüş olur bölelikle

valla ben zaten fazla masraf olmasın diye düşündüm bide evde nasıl yaptınız

ilgilendiğiniz için teşekkürler bakıyım vardır belki ya benim internet kotalı burya msj gönderince etkilermi bilgisi olan varmı

valla hergün 2 mesaj atar 3 saat nette gezersen dolar kotan

merhaba
superisi ben de nikah şekerimi evde yaptım :) benimki piyasa fiyatının 4te1ine mal ettik, üstüne üstlük de en iyi malzemeleri kullandık diyebilirim.

baya uygun oluyor sanırım kendimiz yaparsak ya kotam dolmaz hemen ama buranın ek bi ücreti olurmu diye sordum yeni girdim daha önceden üye olmadan takip ediyordum

biz 500 tane yaptık canım ama valla fiyat hatırlamıyorum
tek hatırladığım şekercilerden aldığımız fiyatlardan bayağı bi aşağıda malolduğu

evet hayatim yeniyim
esasında evliyim ama çeyiz sevdam bitmez :)) bir de kullanıcı panelini kontrol eder misin

biz 500 tane yaptık canım ama valla fiyat hatırlamıyorum
tek hatırladığım şekercilerden aldığımız fiyatlardan bayağı bi aşağıda malolduğu

biz 200adet yaptırıcaz bu kadar için uğraşmayım dimi hiç el becerim yoktur becerememki onları yapmayı

ya size bişiy sorcam

dreamlife benimkinin piyasa fiyatı şeker başına 6 - 9 lira arası değişiyordu. biz tam 314 tane yaptık ve tanesi 1,5-2 lira gibi bişeye geldi - ki dediğim gibi biz mesela bademini pelitin çikolatalı badmeinden falan kullandık. onlara girmeseydik herhalde 0,50-1 tl gibi bişeye gelirdi

kızlar düğünde giriş parçası ilk dans müziği cok alakasız olmamalı dimi yani giriyorsun sonra hemen dans ediliyor dimi(yanlış bilmiyorum) ee arada şarkı geçişi nasıl oluyor

bana giriş ve dans şarkılarınızı yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…