Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaç kişiye ekledin biliyom ben :dilcikar:

Heee sandalye minderlerindenn evet bende onların mavisini beğenmiştim ama pahalıydı bende 4 tanesini 6 TL ye pazardan aldımm mutfağıma uygunn kaydirigubbakcemile3

beta ne yalan diyiyim banada pahalı geldii masayla beraber alamadıkk ozaman

onların üzerlerine de beğenemedim başka bişeyy

kıydım paraya aldımm bende ama içime de oturduu

izmir kızlarıı dikkat edin kendinizee

seri katil doşalıomuşş, gazetede okudum şimdiiii

manyak insanlar dolu memelekette yaa

Evet yaa öyleymişş sabah haberlerde gördümm Allahtan pek akşamları dışarı çıkmıyoruzz eyvahedigeldismile pek değil hiç çıkmıyoruzz kaydirigubbakcemile3 ama bu akşam foruma gidicez koçişlee eyvahedigeldismile

beta ne yalan diyiyim banada pahalı geldii masayla beraber alamadıkk ozaman

onların üzerlerine de beğenemedim başka bişeyy

kıydım paraya aldımm bende ama içime de oturduu

Allahtan çok sandalyesi yok kaydirigubbakcemile3 Olsun içine sindiyse iyi yapmışınn kuzumm iyi günlerdee kullann yerimseniben Üstüne perdenle uyumlu bide runner yaptırr oldu bittti ama bişi diyim üstüne naylon türü örtü örtmek şart çünkü çabuk çizilir tipten masalar :sinifsinif:

ay öğlen olmuş bende diyorumki niye acıktım , hadi çalışanlar bayanlar yemek vakti geldi doğruuu yemeğe cokacimcoook

evet yaa bu sert cam gibi naylonlar çıkmışş

onlardan kestircemm üzerine

dediğin gibi bi runner bi de stor

bide avize aldık mı mutfak tamam zaten

ıyykkk yaprak dökümü seneye de deavam ediomuşş

bu sene bıraktım izlemeyii

iyice sılkını çıkardılar işinn

[
Güle güle kullan köşe tk cok güzel benimde boogie cok beğenerek aldık umarım rahat ederiz

evet yaa bu sert cam gibi naylonlar çıkmışş

onlardan kestircemm üzerine

dediğin gibi bi runner bi de stor

bide avize aldık mı mutfak tamam zaten

Evett onlar yeni çıkmış ben simli şeffaf örtülerden aldım bende onlardan kestiricem ama sarksın istemiyorum çünkü bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…