Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben magnet düşünüyorum onarda 0,80 den 2-3 tl kadar değişiyır uygun bişiyler seçersem

evet dreamlife herhalde 200 tane için uğraşmaya değmez. tabi beğendiğin magnet 3 liraysa ve yapınca 1 liraya gelecekse arada 400 tl bi fark var. değer mi değmez mi senin bütçene bağlı sonuç olarak :)))

balayında deniz konusuna gelince... ben girmiştim bana bişi olmadı.

ya balayında denize girersen mikrop kaparsın diyolar ben ilk gecedende korkuyorum zaten tatile gidecez diye sevinirken oda olıcak heralde siz evlendikten hemen sonramı tatile gittiniz

dreamlife nikahın salonda kıyılacaksa salona giriş oluyor sonra nikah oluyor sonra ilk dans. ama eğer arada nikah yoksa yine giriş çalar sonra bi telaşe geçer birisi gelin ve damatı ilk dansa davet eder ve ilk dans şarkınız çalar. esasında tnaıdık biri yapabiliyosa peşpeşe iki şarkıyı koyup güzel bi geçiş yapabilir. ama o da epeyi bi emek ister heralde.

ya balayında denize girersen mikrop kaparsın diyolar ben ilk gecedende korkuyorum zaten tatile gidecez diye sevinirken oda olıcak heralde siz evlendikten hemen sonramı tatile gittiniz

ya mikrop kapılırmı şu bu olurmu bilemiorum ama

biz zaten 4 gün sonra yola çıkıcaz

hem duş aldığımız suyun çok ta hijyenik olduğuna inanmıorum ben

onda bile risk var bencecsengözlerimebaksanab

superisi parlak kağıtlar var ya, ismimizi onun üzerine güzel bi yazı karakterinde küçük bi fontta yazdım sonra onları ufak ufak kestik sonra da şekerin tülünü bağladığımız organzeye zımbaladık biz :)))

hayatim pek ilgilenmedim çünkü bilgi kısmıyla, sorun olacaksa değiştireyim :s

bence de havuza dikkat etmek gerek yoksa sanırım bi sakınca olmaz, hele arada 4 gün varsa hiçbişi kalmaz herhalde

üzerine isim veya tarihi evde yaparken nasıl yazdınız

istersen bilgisayarda yapabilirsin

biz kerdeleya isim tarih yazdırdık davetiyeciye

hayatım avatar süper

aman deiştim alışamam ben ona en iyisi bu kaydirigubbakcemile3

yok bence sorun
devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…