Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya nişanlım çok anlayışlıdır ama ben ilk gecen korkuyorum nesıl bi his bilmediğimden belki bide düğünden önce hazırlık yapılıyormuş vücudunla ilgili nler bilmiyorum düğünüm köyde olacak ve ilk gecede evde bizle beraber çok insan olacak ev büyük sesim çıkar diye yada sabah uyanınca o insanların yüzündeki ifadeleri şimdiden görüyo gbyim sinirim bozuluyor( bide çarşafa bakıyolarmış ne kadar saçma nişanlım izin vermezsede bizi yanlış anlıcaklar

haziranın sonunda ama strese girdim nişanlımda askerde herşyi kendim yapmak zorundayım gelinliği ben tek beğendim davetiyeye eşyalara tek bakıyorum çok üzgünüm

sizd kaplıcaya gidin kuzum , esmoşların gittiği yer çok sakin sessiz ve güzeldir kışında süperdir , :lepi:

:sinifsinif:

:sinifsinif:
ben aralıkta evlendim ayıptır söylemesi

öylemi selinselincim aralıkta evlendin demek
peki tatile nereye gittinde denize girdin ben anlayamadım?
türkiyede o mevsimde denize girilmez yurtdışımı ?

ya arkadaşlar bana net bilgi vermediniz buraya msj yazınca ek bi ücreti olurmu lütfen önemliii!!!!

ne alaka ya msn gibi düşün

:asigim::1hug::teselli:buyrunnnnnnnnn

:sinifsinif: neresiymiş orası :sinifsinif:

işte sizde sorularıma cevap veremediniz bende utanıyorm kimseye soramıyorum ofofof(

dans müziği çeliğin dilberim şarkısı nasıl sizce?

superisi şarkı güzel bence yaşında küçükmüş daha ama hayırlısıs cnaım bohça işine filan evde yardım eden yokmu sen mersinin neresindesin canım inş. nişanlında tez zamanda geliri işin zor

aklinialirimsmilelmaz::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…