Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

neyse ilginiz için tşklr yaşamadan öğrenemeyiz onu biliyorum zaten ama genede insan tedbirli olmak istiyor yada bilinçli

superisi biz küçükkene bubam şöyle bir şey söylerdi bize çok eğlenirdik

tel sarar kızım tel sararrrrr tel saramazsa kell sararrrrrrr

sen de bizi mi sarıyon kızzz

bu arada selin selin , akşam gelsin sorarım, hangi kursmuş diye , yarına da sölerim inş.

superisi biz küçükkene bubam şöyle bir şey söylerdi bize çok eğlenirdik

tel sarar kızım tel sararrrrr tel saramazsa kell sararrrrrrr

sen de bizi mi sarıyon kızzz

heeh evet bende oynardım onu
kcuucken herkez tel sar esmy derdısarardım bende hhahaopuyorumnanaktan

neden sarıyım sizi sadece sizi kendime yakın gördüm genelde hepiniz benden büyüksünüz ondan dolayı kötü bi niyetim yok eğer sizi kıracak bişey yaptıysam çok özür dilerimsenağlama

ben gidiyom kızlaaar , trafik allak bullak olmadıysa saat 5,30 da evde olucam , şekerler , öptüm sizi görüşürüz akşama

henüz okuyorum biz proğramla ilgileniyoruz internet bilişim birlikte diye onu işaretlemek zorunda kaldım

benden çok yaşıcan hayatım ha şimdi bende onu diyecektim ,,,

kaydirigubbakcemile5

heeh evet bende oynardım onu
kcuucken herkez tel sar esmy derdısarardım bende hhahaopuyorumnanaktan

ayy bubam derin'e yapıyo şimdi

hehe saol dinliyordum şimdi

a.s.

neden sarıyım sizi sadece sizi kendime yakın gördüm genelde hepiniz benden büyüksünüz ondan dolayı kötü bi niyetim yok eğer sizi kıracak bişey yaptıysam çok özür dilerimsenağlama

senden büyük olduğumuzu ne biliyo2

21'de çok küçük deel yani belki ben 19 yaşındayım ne biliyosun yani

su perisi bişi dicem
meslek bilişim internet dio
bu bize sordukların internette sayfa sayfa yazıo
hiç mi araştırmıosun nette?

hay ağzını öpem
bilişim internetle uğraşan kimse para yazıp yazmatığını, kotanın azıp azmadığını anlamaz mı hiç

onu anlıyorum ama bazı siteler ek yazıyor neden yalan söyleme ihtiyacı duyuyumki evet okuyorum aynı zmanda evlenecem çünki böyle olması lazım herşey istediğimiz gb olmaz hayatda

kızlar ya geçmişi okuyım yetişeyim diyorum ama 1 hafta doğru düzgün giremedim geride kaldım
artık yazıcam olmuyo böyle

deniz abanta gidin bence balayında çok güzel bi yer yaa boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…