Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben uzun zamandır takipcisiyim ama üye olmadan yorumları okuyordum bu siteyi kullanan tanıdıklarda vardı güvenilir olduğunu biliyorum

kızlar ya bende ilk dans şarkısı arıyorum ama türkçe olsun ve farklı bişi olsun istiyorum ya daha varda ama olsun bulmak istiyorummm kii mesela nilüferin ta uzak yollardan geldim diye bir şarkısı var

kızlar ya bende ilk dans şarkısı arıyorum ama türkçe olsun ve farklı bişi olsun istiyorum ya daha varda ama olsun bulmak istiyorummm kii mesela nilüferin ta uzak yollardan geldim diye bir şarkısı var

kız çok eski o şarkı bu yıllara gelll bencee

özel bi anlamı varsa o ayrı tabiii

elçin bende türkçe istiyorum aslında
ama birisinde duyduğum anda soğuyorum şarkıdan
mesela cumartesi arkadaşımın kınası vardı orda hastalığımda sağlığımda çaldı ilk dansları için
anında sildim onu

DREAM bak yukarda editledim

ya benim aklımda 3 şarkı var

düğün yerini görmem lazım havay girmem lazım

ona göre seçiçemm canımmm

sana geçiçem onları bi ara özeldenn

düğündaşım valla cok sevinirim ben biraz kararsız kaldım bu şarkuıların müzikleri güzel ama sözleri saçma sapan hiç ruh yok

bu arada tr olarak göktan- gözbebeğim cok güzel düğünüm ilerleyen saatlerinde mutlaka çalıdıracağım ben :asigim:

bende bu büyük sorumluluktan korkuyorum evlilik okul yakında bide çocuk diye tuturullar bilmiyorum

sen çemişkezek'de falan mı yaşıcan

DREAMMMM bAK SÖZLERİ AŞAĞIDAA

HERKESİN TARZI DEĞİL TABİİ AMA BİZE UYGUNDUU

Nothing Else Matters (Türkçe Çeviri)
Metallica

ben çok severim bu şarkıyı

hahaha
içipte sarhoş olanlar gibi
önüne geleni öpme bee

ikiyüzlü diilim ayrıca
olayı kavramaya çalışıom

ben içmeden sarhoş olurum böle arada sırada sempatiksalakcinni

nerde güzel şarkılar varr

valla ben nedense hiç korkmuom:))))

gelcem birazdan çok yazmayın

ay neden korkmuyon acıba :1ninca:

Ben saglık taramasına gıdıorum pufff

niye

kız çok eski o şarkı bu yıllara gelll bencee

özel bi anlamı varsa o ayrı tabiii

aa ben eski şarkıları daha çok seviyorum

:teselli:

zerin özer
o yaz

yuh

alsanaalsanasmile o benim şarkım taaaaammı lmaz: naniknanik

benim nişanımda kutsinin ilanı aşk parçası ilk dans şarkımızdı düet olunca çok hoş ve anlamlı olmuştu . şimdi de düğün için dans parçası arıyorum ama düet olacak bu konuda fikirleri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim...

evet canım bende onu seviyodum duydum bende soğudum meselea kimse duymamaış olsun istiyom farklı olsun yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…