Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bugünlerde değişik rüyalar görüyoruz mandilinim hayır olsun :) seninki benimkinden de ilginçmiş zemuszemus

bilmiyorumkismile sinayı biri çok fena sinirlendirmiş,^" haddini bildirme modu"nda olduğuna göre olumunekankayizsmile

kızlar sice gelinliği diktirimmi yoksa hazırmı alim diktirirsim mersinde diktirmek gerekecek ist. diktitremem gidip gelemem ama burda diktirmekte istemiyorum napacam bilmiyorum ya of kafam karışık yaaa

aşı oldum
kan aldırdım
akcıger fılmı
sonaaaaaaaaacıma odimetri bıde nefes al tut bırak testı hehehe
göz kontrolude oldumm bu arada:)

Superisi gittimi çok güldüm ona yafss kaydirigubbakcemile3
programlama okuyan nete girip bişeyler yazıp okumakla kotanın bitmeyeceğini bilmezmii yafuuu ayy sen çok yaşa superisi kaydirigubbakcemile3

Hem üni oku hemde çarşaf isterler ne dicezz modlarındasınn yemişimm çarşafını alalemin sözlerini felan fistann ben olsam köyde yapar düğünü basar evime gelirdimm :umursamaz:

Pıtır sende az fena değilsinn çakallll aklinialirimsmile

ilk geceden korkan kızlarr korkmayınn hiçbişii olmuyorr bakınn biz yaşıyoruzz halaa aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel işte kontrolden geçtin

evet ama odımetre de bole cok derınden ınce ses gelıoooooooo
dugme var ona basıosun
ses duydukca basıorum ama kadın dıokı basmıosun buton bozuk az kalsın sagır raporu yıyıodum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…