Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıslar ben gidiorum kocem gelip bana çorba yapıcakmış hadi hayırlısı :) dua edin yarına bişiyim kalmasın böle iş yerinde zaman geçmio walla

hayatım bukito , beta , mandilin,sinay,fibu ay başka kim soruyodu hadi albüme kızlaaar

kıslar ben gidiorum kocem gelip bana çorba yapıcakmış hadi hayırlısı :) dua edin yarına bişiyim kalmasın böle iş yerinde zaman geçmio walla
Gülomm git yat uzak ayaklarını dinlenn bacımm geçmiş olsunn şimdidenn :teselli:
hayatım bukito , beta , mandilin,sinay,fibu ay başka kim soruyodu hadi albüme kızlaaar
Ne çabukk evdesinnn akannehir
Hemenn vınlıyorummm

fayans aralarını neyle siliyosunuz piki yaa?benimkiler sapsarıydı.taşındığımızda.cifledim çamaşır suyu yaptım.yok hala aynı.derz kapatıcı tozlar var onlamı kapatsak?derz kalemi alacağım en sonunda.

nanısssssssssssssssssss bende beyaz yaptırcamm mutfagımı cok kıskandımm soluyum sana hahaha

fibu dediğin gibi derzlerle yapılıyo sanırım

sanırım.
fayanslarım içler acısı çünkü.evi ilk kiraladığımızda kaynanam ev sahibide pek pismiş.şu fayanslara bak die söylendi.sonra kendisi ovaladı bişiler yaptı çıkmadı.:roflol:
özel bi formül biliyomusunuz die şeettirmiştim. :1ninca:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bu zamanda kimse kolay kolay köy evinde gitmez bencede lmaz:

kızını ünv. de okutucak bi ailenin bunu kabul etmemesi gerekioo

hele damadın aslaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…