nihal 5 ile 9 mayıs arası yapı fuarı var.orda bu cam mozaiklerin standı vardı.hatırlayamadım markasını.birsürü alternatif var yapılar için.bir gez orayı.
sanırım.
fayanslarım içler acısı çünkü.evi ilk kiraladığımızda kaynanam ev sahibide pek pismiş.şu fayanslara bak die söylendi.sonra kendisi ovaladı bişiler yaptı çıkmadı.:roflol:
özel bi formül biliyomusunuz die şeettirmiştim. :1ninca:
napanız boshayallersmile
nanısssssssssssssssssss bende beyaz yaptırcamm mutfagımı cok kıskandımm soluyum sana hahaha
Nanemmm mutfağınaaa bayıldımm harikaaa olmuşş wallaa akannehir :lepi:
ne aşısı kızaşı oldum
kan aldırdım
akcıger fılmı
sonaaaaaaaaacıma odimetri bıde nefes al tut bırak testı hehehe
göz kontrolude oldumm bu arada:)
hahaha ne korkucam beaaSuperisi gittimi çok güldüm ona yafss kaydirigubbakcemile3
programlama okuyan nete girip bişeyler yazıp okumakla kotanın bitmeyeceğini bilmezmii yafuuu ayy sen çok yaşa superisi kaydirigubbakcemile3
Hem üni oku hemde çarşaf isterler ne dicezz modlarındasınn yemişimm çarşafını alalemin sözlerini felan fistann ben olsam köyde yapar düğünü basar evime gelirdimm :umursamaz:
Pıtır sende az fena değilsinn çakallll aklinialirimsmile
ilk geceden korkan kızlarr korkmayınn hiçbişii olmuyorr bakınn biz yaşıyoruzz halaa aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
waşş kirlen içine mi sinmişş ben olsam porçözlee bi güzel temizlerdim ama zamanla aşınma olur aralarda olsunn oralarıda eşin dolduru versin böyleliklee temizlenmiş olurr kaydirigubbakcemile3fayans aralarını neyle siliyosunuz piki yaa?benimkiler sapsarıydı.taşındığımızda.cifledim çamaşır suyu yaptım.yok hala aynı.derz kapatıcı tozlar var onlamı kapatsak?derz kalemi alacağım en sonunda.
Maşallahh ama dikkatli ol kuzumm bizim acelemizz yokk eyvahedigeldismilehızlı şöförüm ben hemncik gelirim , trafik olmasa 10 dk da uçacamda malesef trafik var
Bencedee çok saçma geldi söylediklerii :umursamaz:Bi kerem benim ailem böyle birşeyi asla kabul etmezdiikaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bu zamanda kimse kolay kolay köy evinde gitmez bencedelmaz:
kızını ünv. de okutucak bi ailenin bunu kabul etmemesi gerekioo
hele damadın aslaaaaaaaaaaaaaa
nerde pekı cnm
:roflol: :roflol: ay kaynanan nolmuştur suratını merak ettim hahahahahha
valla ben anlamaz burcu bi de beta bilir onlar temizlik manyağı
benim evimi kocam temizlemese bok götürür hahahahahahhaha
oojjjgeldinnnn kaydirigubbakcemile5
iyi erva sen napan
ay cnm beım yaa saolll olumunekankayizsmileopuyorumnanaktankıskanç nihal kıskanç nihal hahahahahah
yap canım yap dedimya yardım ederim sana istediğin gibi cici bi mutfak olur seninki hatta benimkindende güzel olur canımcım , kaydirigubbakcemile5
ne aşısı kız
kuduzmu
hahaha ne korkucam beaa
O kadarda manyakmıyızz be yaa :umursamaz::roflol: :roflol: ay kaynanan nolmuştur suratını merak ettim hahahahahha
valla ben anlamaz burcu bi de beta bilir onlar temizlik manyağı
benim evimi kocam temizlemese bok götürür hahahahahahhaha
sağol canımcım ::))))))çok yordu beni ama değdi :)
ne aşısı kız
kuduzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?