Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol canım sen nasılsın

ee söz nişan varmı sende ?

> Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri
.
ece çok güzeldi.teşekkürler.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.nerelerdeydin ?kaç gündür uğramıyordun.sevdiğceğinin gelmesinemi 20 gün kaldı.hadi gözün aydın az kalmış.:1hug:

kızlar bi kısa video önereceğim CARL AND ELIIE die google aratın.love story die bi animasyon.çok güzel,romantik.:asigim::asigim::asigim: yukarı bak adlı animasyon filminin başlangıç bölümü.

tşkr ederim ecem seninde Allah tamamını erdirsin.. Daha yolun başında sayılırsın çok zor işler ya...

sevgicim evinin resimlerini eklemişmiydin bir bakalım fikrimiz olsun canm

ece senin ne zaman gelinliğim hazır bugün son provaya gidicem diktirdim netten buldum gelinliği canım.

benim düğün inş seneye olucak
daha çokk var yani
resmini ekler misin gelinliğinin merak ettim de

hoşgeldin canım a.s.

beğenmene sevindim benimde çokk hoşuma gitti

tşkr ederim ecem seninde Allah tamamını erdirsin.. Daha yolun başında sayılırsın çok zor işler ya...

sevgicim evinin resimlerini eklemişmiydin bir bakalım fikrimiz olsun canm

sorma ya çokk başındayım hemde yolun
ama zor işler umarım sağ salim atlatıcaz

evet canım hiç eksik bitmiyor alıyoruz diyoruz bakıyoruz hala eksik var zormuş gerçekten işin içine girmeden bilinmiyor

evet canım hiç eksik bitmiyor alıyoruz diyoruz bakıyoruz hala eksik var zormuş gerçekten işin içine girmeden bilinmiyor

aynen canm ilk başlarda anneme kızıyordum alma modası geçiyor hepsini birlikte alırız felan diye ama öyle değilmiş şimdi dua ediyorum iyiki almış diye yoksa çok zor gerçekten sen çoğunluğu atlatmışın düğün heyecanı vardır şimdi canm

sorma ya çokk başındayım hemde yolun
ama zor işler umarım sağ salim atlatıcaz
[/QUOTE]

atlatırsın merak etme başladınmı çeyiz olayına aldınmı bakalım bişeyler

aldım şekerim ama yalnızca büyük parçaları yemek takımı falan aldım
ıvır zıvır hiçbirşeyim yok daha
nişandan sonra başlıcam tam anlamıyla almaya

aldım şekerim ama yalnızca büyük parçaları yemek takımı falan aldım
ıvır zıvır hiçbirşeyim yok daha
nişandan sonra başlıcam tam anlamıyla almaya

Olsun büyükler önemli zaten küçükler nasılsa alınıyor bir şekilde canm yemek takımı felan almadıysan bernardo da indirim var şuan alabilirsin uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…