Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben yemek takımı tencereler kaşık çatal takımlarımı aldım
beyaz eşyaları beraber alıcaz aşkımla
mobilya yok
dediğim gibi alacağım en çok ıvır zıvırlar var ki onlar hem el hemde para tutuyo
günlük bardaklar yemek takımları falan :S
senin vardır bayağı bi çeyizin resim varsa eklesene

elisaa a.s. nerelerdesin sen canım ya nasılsın evlilik nasıl gidiyor?
Alışabildin mi yeni ortama?

Ay ne çok sordum kaydirigubbakcemile3

elissam yaa
geçen geldin gittin
evliliğin iyi gitmmesine çok sevindim
artık bebiş haberi ile daha güzel haberler getircen bize
canım arkadaşım benim yaaolumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlara.s.
evlilik çok güzel güzel de.. ailenden uzak bir şehirde gelin olmak çok zor..
aslında bu durumada alıştım , çünkü bulunduğum şehri yani Adapazarı'nı seviyorum..:1hug:
Fakat her nedense annem bir türlü hazmedemiyor bu durumu. açıkça söylemiyor ama ben anlıyorum davranışlarından
evet tabikide haklı bir anne olarak tek kızının yakınında olmasını istiyor..
ama yapılabilecek bir şey yok ki.. ben çok mutluyum desemde kısa bir süre düzeliyor ardından yine soğuk davranmaya başlıyor.. Oysa herşey baştanda ailemin izni ile oldu.. zoraki gelişmedi hiç birşey..ekimin 11'inde evlendim altı ayı geçti artık ama bir kez bile gelmedi bende kalmaya. işte bu durumlar çok üzüyor beni.. arada birde bizi bırakıpta gittin uzaklara demesi yokmu.. en sonunda geçen gün ne yapayım anne kocamı seviyorken ondan ayrılayım mı dedim.. öyle deyince delimisin ne ayrılığı dedi ama bu psikolojik baskılar içimi çok acıtıyor kızlar..:teselli:

sevgi inanmıyorum ya
bu model benim en çok beğendiklerimden bi tanesi
bitmiş halini merakla beklicem
eminim çok güzel olucaksın çok yakışacak sana

evet al al bitmez Allah yardımcın olsun canm bende baya bişey aldım ben ufak tefek şeylerim kaldı ama maalesef ekleyemiyorum yeni üyeyim 100 msj olmadı henüz

anladım canım
az kalmış 100 olmana ondan sonra boll boll eklersin sende

kızlar bişey sorcam size ya
evinize aksesuarları evlenmeden önce mi aldınız mobilyaları aldıktan sonra mı aldınız yoksa evlendikten sonra mı aldınız ya da alıcaksınız

ayy süper bende netten bakmıştım ama hoşuma giden bişey bulamamıştım bunu çok beyendim istediğime çok yakın bir model bu site çok işime yarayacak hem yakında sayılırım süper oldu :)) eminim senin değişikliğinde daha hoş olucaktır canm

ben hoşuma giden şeyleri alıyorum canm tablo çiçek vazo gibi uygun yer bulurum renkleri kafamda canlandırdığım için ona uygun şeyler seçiyorum tabi çok fazla alma evlenince herşey yerleşince alsan daha güzel olur bence birkaç tane alabilirsin..

çok hoş canım bittikten sonra koyarım resmini duaım falan bitti senin nişanın olucaktı dimi unuttum kusura bakma

daha 5,5 ay var zaten mobilyalar için acele etme
hergün yeni modeller çıkıyo

evt sevgi nişanım olucak
öenmli değil bende karıştırıyorum bazen :)
nişanlığım dikiliyo şimdi mayıs 15 te teslim alıcam inşş
kabarık bi model seçtim :lepi: lila rengi

evt sevgi nişanım olucak
öenmli değil bende karıştırıyorum bazen :)
nişanlığım dikiliyo şimdi mayıs 15 te teslim alıcam inşş
kabarık bi model seçtim :lepi: lila rengi

oo süper lilayı çok severim Hadi hayırlısı En mutlu günlerinden bir tanesi olur inş. sorunsuz bir gün geçirirsiniz canm..

oo süper lilayı çok severim Hadi hayırlısı En mutlu günlerinden bir tanesi olur inş. sorunsuz bir gün geçirirsiniz canm..

inşş
aslında aklımdakiyle hiçç alakası olmayan renk ve modelde bişey aldım umarım güzel olur

evet canım kira olucak ama özel dikim oldugu için bu fiyat orda olanlardan begenseydim gelinlik 600 700 fiyat veriyolardı

nişanlığım bu ama net değil resimde rengi falan acayip çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…