teşekkür ederim kızlara.s.
evlilik çok güzel güzel de.. ailenden uzak bir şehirde gelin olmak çok zor..
aslında bu durumada alıştım , çünkü bulunduğum şehri yani Adapazarı'nı seviyorum..:1hug:
Fakat her nedense annem bir türlü hazmedemiyor bu durumu. açıkça söylemiyor ama ben anlıyorum davranışlarından
evet tabikide haklı bir anne olarak tek kızının yakınında olmasını istiyor..
ama yapılabilecek bir şey yok ki.. ben çok mutluyum desemde kısa bir süre düzeliyor ardından yine soğuk davranmaya başlıyor.. Oysa herşey baştanda ailemin izni ile oldu.. zoraki gelişmedi hiç birşey..ekimin 11'inde evlendim altı ayı geçti artık ama bir kez bile gelmedi bende kalmaya. işte bu durumlar çok üzüyor beni.. arada birde bizi bırakıpta gittin uzaklara demesi yokmu.. en sonunda geçen gün ne yapayım anne kocamı seviyorken ondan ayrılayım mı dedim.. öyle deyince delimisin ne ayrılığı dedi ama bu psikolojik baskılar içimi çok acıtıyor kızlar..:teselli:
anladım canım
az kalmış 100 olmana ondan sonra boll boll eklersin sende
kızlar bişey sorcam size ya
evinize aksesuarları evlenmeden önce mi aldınız mobilyaları aldıktan sonra mı aldınız yoksa evlendikten sonra mı aldınız ya da alıcaksınız
ilkini beğendim ama kesin hüküm verme giy dene derim[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
kızlar bi yaardımcı olurmusunuz hangisi daha güzel, bugün gelinlikçiye gitmem lazım da mafoldumben bir türlü karar veremedim
kızlar hepsi toplam 26 tl tuttu
daha oklava merdane alacaktım ama taşıyamam die almadım
bidahaki aya inş :roflol:
resimler büyük çıkabilir düzeltirseniz çok memnun olurum ben yapamıyorum.banyo takımlarımı hatta çeyizime alınanları eklemek istedim ama nasip olmadı.kaldırdık paketli hepsi.
beyazını aldım.birde çöp kovası var.
bununda aynı rengi ama yuvarlak olanını aldım.
bununda krem simli olanını aldım.deterjan şişelerimi koymak için almıştım havluda koyabilirim rulo yapıp..
birde siyah beyaz deri şeritleri olan simli zebra desenli klozet takımımda var çok şık.bulamadım int.de
:lepi:
iyidir cnm sen nasılsın
çarşıdan geldim
birsürü ıvır zıvır ne varsa topladım lazım olacak kaydirigubbakcemile2
şimdi resim eklicem size canınız sıkılmasın kaydirigubbakcemile3
tüh ya kaçırdım ben göremedim
KIZLARR
ablam dedıkı
babasının babamı arayıp c.tesı hayırlı bır ıs ıcın gelıcez demesı gerekıyor dedı
sızde ole dedılermı
hım ben bılmıyodumm ablam ole sey olmaz araması lazım senın demenle olurmu dedı
elissam yaa anne yüreği ne yardan ne serden diyor sanırım
ha evet baskı yapmamalılar
ama söz geçmiyorki
bi söyleyince düzeliyorlar sonra gene aynı şekle dönüyor
sen şehir değiştin bi nevze hadi derim ama
benimki ilçe değişmeme bile tepkili oluo bazen:)
20 dk trenle dürüo sorana uzak dio:
anne olmadan anlayamicaz sanırım tepkilerini
lepi ciğim h.sonu evle ilgili yorumunu gördüm ama cvp yazamamıştım bizde öyle dedik ordan vacgeçtik sonuçta annemler destek vericek bize ve görmüş geçirmiş insanlar vardır bi bildikleri dedik erteledik şimdilik düşüncemi ama nişanlım hala ev bakıyor ona göre kira ödemektense banka kredisi öderim evim olur diyo kiraya verilen paraya boş gözüyle bakıyor :1ninca:
elisa cığım bende şehirdışına gelin gidicen ailemden ayrılıp, annemde nezaman bu konuyu açsa gözleri doluyor cok üzülüyoruz ama alışacağız bana sürekli burda olsaydın şöyle olurdu böyle olurdu eivnizide alırdık diyor ama oofff zor işler gerçekden
kızlar pike takımı kaçtane var sizin
elcin ben 1 tk hazır almıştık , annem 1tk diktiriyor, teyzem 1 tk kendi yaptı, 2 tane nişanlım almış = 5 tane ama bana cok geliyor gerçi ist da kullanılır ama soğuk bir şehirde olsaydık cok kullnaılmazdı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?