pıtırcım siz öğlen gelmişsiniz işe biz sabahtan belli burdayızzsenağlama
aaa bugün 1905 zemuszemus
bu gün tatildi ama ne yazıkki hava güzel değildi bütün gün evdeydim boş boş durmayım dedim pizza yaptım arkasında cok sevdiğim tahinli kurabiye sonra annemin doğum günü olduğu aklıma geldi birde süpriz tiramisu hazırladım ona :asigim:
canım annem benim 2ay sonra gelin olucam kimle pastalar yapıcam ben , annecimin kucağına oturup mıncıklayamıcam koklaya koklaya öpemicem :gitme:
ay bende yeni mercimek köftesi çıktı ya hazır.
onu çok merak ediyorum.
nasıl olur acaba...
bi bakam nasımışEvlenecek olan kizlara:
http://hayatiminrenkleri.blogspot.com/2010/03/objektifimden-ozel-anlar.html
Kizin sacina bayildim, hatta evlenmemis olsaydim, böyle yapardim sacimi :)
:teselli:ay bunca zamandır ilk kez yalnız kalıyorum burda
aa ikimiz tek varız Burcuözge, _HaYaTiM_+
ayy bu ne böyle hayatiim yalnız kalma bidaa senimdattttttttttttttttttttttttttttttttttt
bu gün tatildi ama ne yazıkki hava güzel değildi bütün gün evdeydim boş boş durmayım dedim pizza yaptım arkasında cok sevdiğim tahinli kurabiye sonra annemin doğum günü olduğu aklıma geldi birde süpriz tiramisu hazırladım ona :asigim:
canım annem benim 2ay sonra gelin olucam kimle pastalar yapıcam ben , annecimin kucağına oturup mıncıklayamıcam koklaya koklaya öpemicem :gitme:
of yaaa sussanaaa :sinifsinif:
bu akşam noldu biliyomusun bi komşumuz kapıya geldı
benı cok sever aile dostumuz kadar yakınımızdır
oğlunun evi var kuşadasında yarın oraya gidecek ve ramazana kadar gelemeyecekmiş
çünkü 4 temmuzda kuşadasında bilmemkkiminin düğünü olacak
neyse kapıya geldı benımle vedalaştı :gitme:
kameraya alın dedi döndüğümde ordan izlerim.. ay vedalaşırken bi kötü oldumm :gitme:
başladım ağlamaya
kapıdan cıkacağım an geldı önüme herkese sarılıcam böyle diye içimden düşünüyorum
hele anneme sarılınca kımse tutamaz benı heralde resmen ağladım zennure teyzeme sarıldımda:sinifsinif:
evlilik modu boshayallersmile
[
kendım hazırladım
nısana cagıracaklara maıl attım bunu yolladım
hayatımdan aldım sözlerikaydirigubbakcemile5
kendım hazırladım
nısana cagıracaklara maıl attım bunu yolladım
hayatımdan aldım sözlerikaydirigubbakcemile5
aaaa güzel tespit eveettt :asigim:
of yaaa sussanaaa :sinifsinif:
bu akşam noldu biliyomusun bi komşumuz kapıya geldı
benı cok sever aile dostumuz kadar yakınımızdır
oğlunun evi var kuşadasında yarın oraya gidecek ve ramazana kadar gelemeyecekmiş
çünkü 4 temmuzda kuşadasında bilmemkkiminin düğünü olacak
neyse kapıya geldı benımle vedalaştı :gitme:
kameraya alın dedi döndüğümde ordan izlerim.. ay vedalaşırken bi kötü oldumm :gitme:
başladım ağlamaya
kapıdan cıkacağım an geldı önüme herkese sarılıcam böyle diye içimden düşünüyorum
hele anneme sarılınca kımse tutamaz benı heralde resmen ağladım zennure teyzeme sarıldımda:sinifsinif:
evlilik modu boshayallersmile
:gitme::gitme::gitme:
off offf benim evden cıkmam nasıl olur hiç bilmiyorum gelin alma yapmıcaz sanırım fotograf ceçkiminde dışarda oalcağından saat 5-6 cıvari yapılacak belki de direk fotocudan düğün yerine giderim hiç ağlamak istemiyorum vedalaşmakda istemiyorummmm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?