cücel olmuş..kaydirigubbakcemile5
asıl davetiyen hangisi peki?
kendım hazırladım
nısana cagıracaklara maıl attım bunu yolladım
hayatımdan aldım sözlerikaydirigubbakcemile5
Etiketler
çılgın çeyizciler, çeyiz delülerüüü, çeyiz dolu hurçlar:), çeyiz isteriz!!!, çeyiz krizi, çeyiz olmadan asla:), çeyiz sergisi, çeyiz severler topiki, çeyiz uzmanları, çeyizci güzelleri, çeyizci kzlar cumhuryeti, çeyizciler vadisi, çeyizde yaparım kariyerde, çeyizlenemdm doya doya, çeyizlik kek kalıbı:), çeyizsiz kız mı olur hıh, ömür biter çeyiz bitmez:), ömür biter ceyiz bitmez, önüm arkam çeyiiiz, şafakçı nisan, al al bitmiyo, asker tutan burcu:), asker tutmak istiyom, bizde çene hıc bıtmez, bolumu, ceyiz, ceyiz delisi böcük, ceyizciler buraya, clipso hayatim, düdükçü sinay, dantelimi seveyim, dantelli donum bilem vaaa, devrik esmy, eda düdüklüyü bozdu, elalem nederse desin:), en güzel benim, erva erva jeyar erva, etiketim çeyizim:), evlilik öncesi hazırlıklar burdaaa, evlilik oncesi hazirliklar burdaaa, fikir, haydi çeyizciye, hazirligi, herşey boş çeyizle coş, jeyar böcük, kazen bizi çeyzciye götür, koca değil çeyiz istiyoz, koca değil ceyiz istiyoz, koli koli çeyiz, komşum buketım, lepik kafaaa, manyak erva, musmutlu, nişanlım askerde ben çeyizcide, nihalle faruk, paylasimlarimiz, sağım solumda çeyiz:), sag eller havaya, sohbet, ya ceyizciye, ya hocaya, ya kocaya[/COLOR]
ne kadar komik bu etiketlerımız yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:sinifsinif: ecnmkızlarında dedıgı gıbı uzulcek bişey yok yakınsın hemde cokaaaa güzel tespit eveettt :asigim:
of yaaa sussanaaa :sinifsinif:
bu akşam noldu biliyomusun bi komşumuz kapıya geldı
benı cok sever aile dostumuz kadar yakınımızdır
oğlunun evi var kuşadasında yarın oraya gidecek ve ramazana kadar gelemeyecekmiş
çünkü 4 temmuzda kuşadasında bilmemkkiminin düğünü olacak
neyse kapıya geldı benımle vedalaştı :gitme:
kameraya alın dedi döndüğümde ordan izlerim.. ay vedalaşırken bi kötü oldumm :gitme:
başladım ağlamaya
kapıdan cıkacağım an geldı önüme herkese sarılıcam böyle diye içimden düşünüyorum
hele anneme sarılınca kımse tutamaz benı heralde resmen ağladım zennure teyzeme sarıldımda:sinifsinif:
evlilik modu boshayallersmile
aa valal benzıyr kzzz...
aaaa güzel tespit eveettt :asigim:
of yaaa sussanaaa :sinifsinif:
bu akşam noldu biliyomusun bi komşumuz kapıya geldı
benı cok sever aile dostumuz kadar yakınımızdır
oğlunun evi var kuşadasında yarın oraya gidecek ve ramazana kadar gelemeyecekmiş
çünkü 4 temmuzda kuşadasında bilmemkkiminin düğünü olacak
neyse kapıya geldı benımle vedalaştı :gitme:
kameraya alın dedi döndüğümde ordan izlerim.. ay vedalaşırken bi kötü oldumm :gitme:
başladım ağlamaya
kapıdan cıkacağım an geldı önüme herkese sarılıcam böyle diye içimden düşünüyorum
hele anneme sarılınca kımse tutamaz benı heralde resmen ağladım zennure teyzeme sarıldımda:sinifsinif:
evlilik modu boshayallersmile
ben aldım denedim canım 6-7 tane yumruk ancak çıktı
bide iyi hoş ama bi eksiklik var sanki yani bizim yaptıklarımızdan farklı
soğanı mı eksik bişeyi ya eksik ya fazla anlamadım
hemde çok az o ka paraya
yani kısacası biz pek sevmedik :1ninca:
bi bakam nasımış
:teselli:
kankigiller :)
ayy bu ne böyle hayatiim yalnız kalma bidaa sen
aman taze gelincik adaylarıı ayrıllığın kokusu yaklaşmış
annişlerinden nası ayrılcaklarını düşünürlermiş :1hug: :1hug:
hayatım sen yanlız kalma amannnn ne bunalım yapmısın kısss
bız napalım sız hanım efendı cuma dedımı yoksunuz hele pazarları kımse yok bı benburdayım huh
ve tekrardan aranızdayım :))
:sinifsinif: ecnmkızlarında dedıgı gıbı uzulcek bişey yok yakınsın hemde cok
aa valal benzıyr kzzz...
Şeniz kız harika olmuştunn prenses gibiydin
canım ailen istanbuldaki düğüne gelecekmi eger gelecekse işte ondan sonra onları göndermek daha zor olacak
İst nikah oalcak caım düğünümden 1 hafta önce benim yaşadığım yerde düğün olacak yani ben yine evimden gidicem ,
aynı şehire gelin gidenler siz cok ağlamayın nezaman isterseniz anneciğinizn babacığınızın yanına gidiverisniz bizim gibi uzakta olanlar napsın :çok üzgünüm:
annem birde hafta sonu çeyizlerimi cıakrdı dantelleri yıkamak için uff içim gidiyor valla yakında büyük olanlarıda cıkartıp salona dizicek ordan alıp götürmesi daha kolay olur diye yavaş yavaş hazırlıklar başlıyor alıştırma turları :a015:
günaydın millet
ervoşum kıyamam sana ben yaaaa
offf dicek söz bulmadımmm
vallaa
ve tekrardan aranızdayım :))
valla geçen yıl biz evlenmek üzereyken aynen böle duygusala bağlamıştık ve henüz o zaman evlenmesine çok olanlar anlamamıştı ve ayy amma duygusala bağlamışsın demişti.
şimdi bu yıl evlenecek olanlar anladınız mı niye duygusala bağlanıyomuş, hala anlamadıysanız kınada ve kuşak bağlanırken Hakkını helal et baba diyince anlarsınız boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?