Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar sanırım aranızda kuaföre en çok para vercek olan benim.sadece saç ve makyaj 350 tl dedi ve zorla manikür pedikürü dahil ettirdim..mafoldumben

hakketten cokmus canim
nerde yaptiriyorsun?

Yaa Şİmdİ bohÇa yapmıcazmı

canim ben cvp verdim ama okumadin herhalde
biz yapicaz
zaten nisanim filan olmadi benim
biz direkt evleniyoruz
bohca yeriende sandik yapiyorlar
yani erkek tarafi bana sandik yapiyor

ben sac makyaj(krylon) manıkur pedkur kas bıyık 140 verdım ve herseyımıde cok begendım ıcıme sındı

aaa uygunmus
evet güzel olmustun

bana biraz moral verin haftaya salı ameliyat günüm
korkuyorum bilmiyorumkismile

gecmis olsun canim
korkma eminim hersey sorunsuz gecer

bugun x bey var ısle ılgılı konustugum bırı
geldı hayırlı olsun allah tamamını erdırsınn
falan baya konustukk dıorum amınnnnnnnnnnnnn
gıdıcenmı evlenınce burdan dedı bılmıyorum dedım ıstemıyorum ama kısmet

nişand yaptıysn geerek yok

saolun kızlar aslında bizim nşan olmadı çok hızlı oldu öle söz taktık sonra biz gittik onlar geldi bohçalarla ama yine yapacaz galiba ya bilmiyom offf

bana biraz moral verin haftaya salı ameliyat günüm
korkuyorum bilmiyorumkismile
canım hiç korkma sağlık bu Allahım daha kötüsünden korusun şimdiden acil şifalar
ben sac makyaj(krylon) manıkur pedkur kas bıyık 140 verdım ve herseyımıde cok begendım ıcıme sındı
krylon cok iyi bir marka burda bulabilirmiyim acaba benbilmiyorumkismile
kızlar sanırım aranızda kuaföre en çok para vercek olan benim.sadece saç ve makyaj 350 tl dedi ve zorla manikür pedikürü dahil ettirdim..mafoldumben
neden pahalı diye düşünüyorsunki içine sindiyse değer bence... cok güzel bir gelin olacaksın takma parayı kafana keyfini cıkar canım
kızlar düğündede bohça yapıyoz dimi
bana nişanda yapılmıştı bizde şimdi düğünde yapıcaz damata onuda zaten annem benim evime gidip yatağımın üstüne koyacak gözüksün şöyle bir diye belki eve bakmaya gelir yakın akrabaları

hiç korkma gülçin

çok iyi geçeceğini düşün kötü hiç bir şey düşünme
çünkü ameliyat sonrası gelip çok iyi geçtiğini müjdeliceksin bize
ben eminim opuyorumnanaktan

gülçin Allah yardımcın olsun canım
inşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek ve sen çok istediğin şeye kavuşacaksın

neden pahalı diye düşünüyorsunki içine sindiyse değer bence... cok güzel bir gelin olacaksın takma parayı kafana keyfini cıkar canım

yani öle tabiii.çok içime sindi.gittim tanıştım saçımı kestirdim fön falan denedim yani.kendimi rahat hissettim beni baya motive etti kullandığı ürünler falan her yönden süper.evet değer ama 100tl falan duyunca aptal yerine konmayalım diyorum:çok üzgünüm:

gülçin canım hayırlısıyla çoook güzel geçecek inşallah ameliyatın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi haberlerini bekliyoruz canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun:1hug:

ikra naber
rüyamda ikrayı gördüm hastaydı
iyisiniz dimi

tanımadıgımzı ksııy ruyamızda bi biz görüyoruz dımı gürrüken, mesela senı gorsem
avvatarını gorup ruyamda senmı sanarımopuyorumnanaktan
ay nededım ben sacma oldu anladınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…