kızlar sanırım aranızda kuaföre en çok para vercek olan benim.sadece saç ve makyaj 350 tl dedi ve zorla manikür pedikürü dahil ettirdim..mafoldumben
Yaa Şİmdİ bohÇa yapmıcazmı
ben sac makyaj(krylon) manıkur pedkur kas bıyık 140 verdım ve herseyımıde cok begendım ıcıme sındı
bana biraz moral verin haftaya salı ameliyat günüm
korkuyorum bilmiyorumkismile
ben sac makyaj(krylon) manıkur pedkur kas bıyık 140 verdım ve herseyımıde cok begendım ıcıme sındı
Yaa Şİmdİ bohÇa yapmıcazmı
hakketten cokmus canim
nerde yaptiriyorsun?
kafamçokkarıştı
hakketten cokmus canim
nerde yaptiriyorsun?
Canim ben cvp verdim ama okumadin herhalde
biz yapicaz
zaten nisanim filan olmadi benim
biz direkt evleniyoruz
bohca yeriende sandik yapiyorlar
yani erkek tarafi bana sandik yapiyor
aaa uygunmus
evet güzel olmustun
gecmis olsun canim
korkma eminim hersey sorunsuz gecer
nişand yaptıysn geerek yok
gölcükte canım yaaa...senağlama
canım hiç korkma sağlık bu Allahım daha kötüsünden korusun şimdiden acil şifalarbana biraz moral verin haftaya salı ameliyat günüm
korkuyorum bilmiyorumkismile
krylon cok iyi bir marka burda bulabilirmiyim acaba benbilmiyorumkismileben sac makyaj(krylon) manıkur pedkur kas bıyık 140 verdım ve herseyımıde cok begendım ıcıme sındı
neden pahalı diye düşünüyorsunki içine sindiyse değer bence... cok güzel bir gelin olacaksın takma parayı kafana keyfini cıkar canımkızlar sanırım aranızda kuaföre en çok para vercek olan benim.sadece saç ve makyaj 350 tl dedi ve zorla manikür pedikürü dahil ettirdim..mafoldumben
bana nişanda yapılmıştı bizde şimdi düğünde yapıcaz damata onuda zaten annem benim evime gidip yatağımın üstüne koyacak gözüksün şöyle bir diye belki eve bakmaya gelir yakın akrabalarıkızlar düğündede bohça yapıyoz dimi
aiime siz damada da mı sandık yapıcaksını peki
yoksa bohça mı*?
neden pahalı diye düşünüyorsunki içine sindiyse değer bence... cok güzel bir gelin olacaksın takma parayı kafana keyfini cıkar canım
ikra naber
rüyamda ikrayı gördüm hastaydı
iyisiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?