burcuuu selam götür yeni memleketime hihoyyyt gez toz eğlen tadını çıkar..11 inde geliyorum bendeee...12sinde perdelerim takılıyooo...:teytey:
yani öle tabiii.çok içime sindi.gittim tanıştım saçımı kestirdim fön falan denedim yani.kendimi rahat hissettim beni baya motive etti kullandığı ürünler falan her yönden süper.evet değer ama 100tl falan duyunca aptal yerine konmayalım diyorum:çok üzgünüm:
evet canım haklısın inşallah güzel olur bakalım..bide şöyle diyorlar ya sinir oluyorum:aman sanane yaaaa damat bey terlesin biraz senin gibi kız alıyo vercek tabiii...lmaz:kıyamam kuzum da aşkım fiyat falan takma senin içine sinsin yeter diyooopuyorumnanaktan
yoğunmusun şeker şafakta az kalmış cok özletme kendini
gününüz aydın olsun şekerler a.s.
canım şimdiden çok geçmiş olsunbana biraz moral verin haftaya salı ameliyat günüm
korkuyorum bilmiyorumkismile
ben anladım galiba bu sefer:)tanımadıgımzı ksııy ruyamızda bi biz görüyoruz dımı gürrüken, mesela senı gorsem
avvatarını gorup ruyamda senmı sanarımopuyorumnanaktan
ay nededım ben sacma oldu anladınızmı
bugün ilk kez geçmişi okuyup bitirdim ohh
pıtırcık pijamalarını güle güle kullan cnm
dreamlife siz netten mi sipariş vericeksiniz nikah şekerini ve davetiyeyi
davetiye olarak bilmem ama nikah şekerleri dışarıda çok pahallı alırsanız aldığınız sitenin adını banada verirmisin cnm
sonra düğünde bohçaya gelince benim bohça nişanda biraz kaynamıştı
alınmıştı ama gecelik terlik konulmamıştı onun yerine giyebileceğim kıyafetler alınmıştı
şimdi düğünde sandık istedim onun içine gecelik çamaşır eşorfman makyaj malz. istiyrm bakalım kısmet artık.
evet cnm yoğunum bu ara
yoğun olmasamda netim yok:sinifsinif:
işle vakit geçiriyom boshayallersmile
evet şafak azaldı
mehtapsa 29 :lepi:
temmuzun ortasında geliyodu,komutanıyla konuştu temmuz başı burda kısmetse opuyorumnanaktan
ay buna cok sevindim canim
gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?