sana bı resmımı koyuyum dıcem ama buyuk oluyo hehehe
ama senın gelın sacıysa bılemem cnm o bıraz daha pahalıdır
aynı yere gıderım sanırım ben yıne
yani öle tabiii.çok içime sindi.gittim tanıştım saçımı kestirdim fön falan denedim yani.kendimi rahat hissettim beni baya motive etti kullandığı ürünler falan her yönden süper.evet değer ama 100tl falan duyunca aptal yerine konmayalım diyorum:çok üzgünüm:
tanımadıgımzı ksııy ruyamızda bi biz görüyoruz dımı gürrüken, mesela senı gorsem
avvatarını gorup ruyamda senmı sanarımopuyorumnanaktan
ay nededım ben sacma oldu anladınızmı
:roflol:
hayır canım olurmu öyle şey heryerin fiyatı farklı benim saçım 2 kere yapıalcak bizim burda 150 denilirken ist da 250 lira fiyat veriyorlar içine sindiyse hiç problem yapma çünkü önemli şeyler maskara da edebilirler o yüzden ne güzel bakgitmiş denemişsinde
evet canım haklısın inşallah güzel olur bakalım..bide şöyle diyorlar ya sinir oluyorum:aman sanane yaaaa damat bey terlesin biraz senin gibi kız alıyo vercek tabiii...lmaz:kıyamam kuzum da aşkım fiyat falan takma senin içine sinsin yeter diyooopuyorumnanaktan
o lafa bende senir oluyorum olurmu yapar ikimizin parası biz artık aileyiz ha ondan cıkmış ha benden cıkmış gözüyle bakıyorum ben
iyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kaçtım
kızlar hepinize iyi akşamlar...yarın görüşmek üzere..
iyi aksamlar bende cıkıyorumkızlarrrrrrrrrrben kaçıyorum yarın görüşmek üzere
yani öle tabiii.çok içime sindi.gittim tanıştım saçımı kestirdim fön falan denedim yani.kendimi rahat hissettim beni baya motive etti kullandığı ürünler falan her yönden süper.evet değer ama 100tl falan duyunca aptal yerine konmayalım diyorum:çok üzgünüm:
evet canım haklısın inşallah güzel olur bakalım..bide şöyle diyorlar ya sinir oluyorum:aman sanane yaaaa damat bey terlesin biraz senin gibi kız alıyo vercek tabiii...lmaz:kıyamam kuzum da aşkım fiyat falan takma senin içine sinsin yeter diyooopuyorumnanaktan
mıdem yanıyo resmen yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?