Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eltıcın cım
ben dugune ıstedım bohca cunku cok sıkıstı nısan araya hemen hızlıca oldu o yuzden dugune bıraktım damatla bana dedım ama
kaynanam olmaz ablana babanada koyarız gonul alma dedı bende sız daha ıyı bılırsınız dedım

sana bı resmımı koyuyum dıcem ama buyuk oluyo hehehe

ama senın gelın sacıysa bılemem cnm o bıraz daha pahalıdır
aynı yere gıderım sanırım ben yıne

hmm evet olabilir canım..gelin başı diye abartıyorlar.benim nişanda saç makyaj(kryolan) manikür 200 idi...keşke düğünde de oraya gidebilsem ama nişanım eskişehirde olmuştu düğünüm gölcükte...

hayır canım olurmu öyle şey heryerin fiyatı farklı benim saçım 2 kere yapıalcak bizim burda 150 denilirken ist da 250 lira fiyat veriyorlar içine sindiyse hiç problem yapma çünkü önemli şeyler maskara da edebilirler o yüzden ne güzel bakgitmiş denemişsinde

evet canım haklısın inşallah güzel olur bakalım..bide şöyle diyorlar ya sinir oluyorum:aman sanane yaaaa damat bey terlesin biraz senin gibi kız alıyo vercek tabiii...lmaz:kıyamam kuzum da aşkım fiyat falan takma senin içine sinsin yeter diyooopuyorumnanaktan

o lafa bende senir oluyorum olurmu yapar ikimizin parası biz artık aileyiz ha ondan cıkmış ha benden cıkmış gözüyle bakıyorum ben

gülçin herşey çok güzel olacak hiç merak etme :1hug:

canim icine sindiyse o zaman ayri
ben sanki icine sinmemis gibi yazdigini algiladim
ondan baska yerlere bak dedim
ama istiyorsan orayi olay baska
sonucta bir kere gelin olucaksin

o lafa bende cok sinir oluyorum
sadece damat degil damadin aileside sonucta benim ikinci ailem olucak
neden illa onlara zarar verecek seyler istiyeyim?
cok sükür bana bir kötülükleri dokunmadi, karsilikli konusalark anlasiyour

mıdem yanıyo resmen yaaaaaaaaa

gecmis olsun canim..... niye ki

cikan herkese iyi aksamlarrrr

bugün ilk kez geçmişi okuyup bitirdim ohh
pıtırcık pijamalarını güle güle kullan cnm
dreamlife siz netten mi sipariş vericeksiniz nikah şekerini ve davetiyeyi
davetiye olarak bilmem ama nikah şekerleri dışarıda çok pahallı alırsanız aldığınız sitenin adını banada verirmisin cnm

sonra düğünde bohçaya gelince benim bohça nişanda biraz kaynamıştı
alınmıştı ama gecelik terlik konulmamıştı onun yerine giyebileceğim kıyafetler alınmıştı
şimdi düğünde sandık istedim onun içine gecelik çamaşır eşorfman makyaj malz. istiyrm bakalım kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…