Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime hosgeldın tatlım

esma hosbulduk canim

bende evime alismak isiyom
jüli sen annenlerde yalniz mi kaliyorsun canim yoksa esinle birlikte mi?

aimem canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür

sen nasılsın kaydirigubbakcemile2

iyiyim canim ya bir aylara düstüm heyecan basladi

aime cim canım saol teklifin için.jtosikcim tatlım yaptı bana takvim ama yapıştırdım çizelgeme olmadı bi türlü.uygun format diil diyip durdumafoldumben

hmmm

ekocin bu sekil yeniden dene

Son düzenleme:
sultan evet cnm. çalıştığımızyerde yaklaşık 500 kişi var
babalar ve ben aynı yerdeyiz
toplasan 10 tanesi karı koca olarak ancak çalışıyordur
ve bunların nerdeyse hepsi gelir.çoğunu çocukluktan tanıyorum
nişanlımın ve bnm arkdşlarımızın çoğu ortak aynı okulda okumamızdan dolayı.bi üniv farklı
babaların işi gereği diğer resmi daire,esnaf vs vs den çok fazla arkdşları var,olmazsa olmazlar yani
k.validemle anneminde çevrede geniş.. çok arkdşları var
eh kardeş sayısıda çok fazla... hala,amca,teyze yani..
inan belki 700 bile yetmeyecek
önümüzdeki yıl inş bu sayıyı sizlerle paylaşırım boshayallersmile

ay 2 saattir nişanlımla konuşuyorum.abartı değil tam 2 saat
9aydır içinde biriktirdiklerini döktü anlattı
ağlattı beni.. ama mutluluktan...opuyorumnanaktan
çok seviyorum çok

günaydıııın kızlaaarrr....ne güzel bir gün ve ben bu mesajımı takvimimle yazıyorum.jtosikcim aimecim teşekkürleerrrrzemuszemus

hayırlı ve güzel bir cuma günü olur inşallah hepimiz için.ben öğleden sonra eskişehire ailemin yanına gidiyoruumm...hafta sonu annecimle gezeriz bol bol..
burcu da şimdi ailesiyledir ne güzel.. jtosik süper anlatmışsın canım yaaa resimler falan azmine hayran kaldım veee kendimi çok öküz hissettim yaaaa:kedi:

kesinlikle katılıyorum :lepi:
dreamlife cnm çok güzel davetie ve şeker
çok cicilerr
cok saol bitanesi inş onlar olur daha bastırmadım
oleyyy oleyyyyy oleyyyyy
kazanmışımmmmmm

ne kazanmışsın :1closedeyes:

hemencıkbiter :)
700 banada cok gerçi bizimde 500 dü ama 550 olsa daha ıyı olurdu
ortak kişiyle 700 hakket cokmuş gerekli gereksiz herkzemı verdın nisanacaba
sultan 100tanede cok az be

gmail hotmail yada daha dogrusu msn gibi birsey canim. Bu uyuzlar ordan konusuyo alsanaalsanasmile
hahaha dıyorum

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

günaydın kızlarr

ya sinay sana sorayım 700 tane davetiye yaptırdınız ya ne kadar tuttu o kadar davetiye ya :uhm:
bneim beğendiğim birkaç model var ama çok pahalı onlar 1000 tane yaptırınca fiyatlar uçuyo
ekonomik bi model mi seçtin

nisan senin dediğine katılıyorum
ya bide şöle bişi var mesela benim annem çok girişkendir
apartmanda herkesle muhabbeti vardır en basitinden
mesela ben 1 yıl oldu daha bi komşumu tanımam
annem hemen kaynaşıverir annemlerin sitesinde 20 aile var
bunların hepsine kart verildi ve hepside geldi
hatta üst komşumuz gelini oğlu ve torununuda getirmiş
bizim apartmanda oturmuyolar ama annemle muhabbeti varmış kadının annem demiş kart veremiyorum ama arzu ederse gelsin die dil ucuyla buyur ettiği halde eşi ve çocuğuyla gelmiş kadın
annemin çevresi çok geniş sırf annemin liseden 20 ye yakın arkadaşı vardı ki bunların hepsinin evli ve çocuklu olduğunu düşünürsek eşiminde öyle her perşembe kurtlar vadisi izlemeye gittiği bi grup var birini bıraksa birini bırakamıyor hepsiyle çok samimi bizim nikahtan sonra tatlı adeti vardır sizlerde de var mı bilmiyorum damat erkek arkadaşlarını alıp tatlı yemeye götürür en fazla 5 yada 7 kişi olurlar benim eşim 28 kişiyle gitti tatlı yemeye herkes şaşırdı ama napıyım diyor hepsiyle çok samimiyim ona gelme buna gelme desem yüzlerine bakamazdım ki benim ilkokul arkadaşlarım geldiler 92 yılından beri tanıdığıım bilmiyorum ben elesem bile en fazla 100 kart elerdim ki onlarda görümcemin tarafı olurdu zaten 100 karttan da pek bişi olmazdı yine 650 kart dağıtılırdı kart vermediklerim bile gelmişler mesela çoğu facebookta arkadaşların profilindeki yazışmaları görüp tarihi yeri öğrenip gelmişler onlar hele tam sürpriz oldu çok gururlandırdılar bizi benim nikahımı 100 den fazla kişi ayakta izledi bir ara resmini ekliyim profilime hele ki düğün yapmamışız bile dedik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…