aime hosgeldın tatlım
jüli sen annenlerde yalniz mi kaliyorsun canim yoksa esinle birlikte mi?bende evime alismak isiyom
aimem canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür
sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
aime cim canım saol teklifin için.jtosikcim tatlım yaptı bana takvim ama yapıştırdım çizelgeme olmadı bi türlü.uygun format diil diyip durdumafoldumben
sullltaannnnnnn gmaile gelsene
günaydıııın kızlaaarrr....ne güzel bir gün ve ben bu mesajımı takvimimle yazıyorum.jtosikcim aimecim teşekkürleerrrrzemuszemus
kesinlikle katılıyorum :lepi:ohaaaaa :bbo: akannehir
ben anlamıyorum yaa nasıl 700 oluyo nisan, her ailenin en az 2 kişilik olduğunu varsayarsak bu durumda en az 1.500 kişilik mi düğün yapıyosunuz yaaaa sempatiksalakcinni
valla biz 100 tane bastırdık çünkü biçok kişi şehirdışından geldi telefonal bildirildi bazılarına mail atıldı.
Veee sadece annem babamın akrabası olması dışında hiçbir ilişkimin bulunmadığı benim için anlam ifade etmeyen insanları çağırmadık.
Düğünümüzde yaklaşık 350 kişi vardı ama 700 de olabilirdi bu rakam asla istemedim öyle olmasını. Sadece olması gerekenler vardı yoksa nerde çokluk orda vukuat oluyor zaten bir de çoluk çocuk tabii :tomato:
cok saol bitanesi inş onlar olur daha bastırmadımdreamlife cnm çok güzel davetie ve şeker
çok cicilerr
oleyyy oleyyyyy oleyyyyy
kazanmışımmmmmm
takvimin hayırlı olsun canım sonunda oldu yanş :)
teşekkür ederim canım...bu takvim gerçekleri suratıma çarptı,zamanı fark etmemi sağladı ve heyecanlandırdı beniiiidelikafadulden
ohaaaaa :bbo: akannehir
ben anlamıyorum yaa nasıl 700 oluyo nisan, her ailenin en az 2 kişilik olduğunu varsayarsak bu durumda en az 1.500 kişilik mi düğün yapıyosunuz yaaaa sempatiksalakcinni
valla biz 100 tane bastırdık çünkü biçok kişi şehirdışından geldi telefonal bildirildi bazılarına mail atıldı.
Veee sadece annem babamın akrabası olması dışında hiçbir ilişkimin bulunmadığı benim için anlam ifade etmeyen insanları çağırmadık.
Düğünümüzde yaklaşık 350 kişi vardı ama 700 de olabilirdi bu rakam asla istemedim öyle olmasını. Sadece olması gerekenler vardı yoksa nerde çokluk orda vukuat oluyor zaten bir de çoluk çocuk tabii :tomato:
hahaha dıyorum
gmail hotmail yada daha dogrusu msn gibi birsey canim. Bu uyuzlar ordan konusuyo alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?