biz 1000 tane nikah şekeri yaptırdık bana balayından geldiğimde annem verdi nikah şekerimi 3 tane onunda birini sultanıma gönderdim diğerinide başka bi arkadaşa verdim bnde 1 tane var şuan
günaydınn
çok yorgunum boshayallersmile
sağol esma
bizim düğünde kıyılcak zaten nikh o yüzden şeker hiç düşünmedim bile
ben davetiyeye ufak çaplı bi servet ödemek istemiyorum o yüzden ortada kaldım ya
çünkü en az 1000 davetiye basılcak en fazla 500 lira tutmalı
zaten düğün üstü maddi olarak sıkılıyo insan birde herkesin çöpe atıcağı şeye çok para vermek anlamsız geliyo bana
evet öle oluyor canım zamanı anlıyorsun görünce sende memleketinden uzağa gideceksin dimi
canım ben aslında 3 yıldır ayrıyım ailemden.ailem eskişehirde ben bursadayım,öğretmenim burda.nişanlım gölcüklü ve evlenince orda yaşıycaz.aslında alışmışsındır dersin belki ama hiiiiççç öle diiill.sanki baba evimden ilk kez çıkıcam gibi hissediyorum düşündükçe.mafoldumben
bende öyleyim dün akşam 8 den beri uyuyroum son haftalarda bitmek bilmek baş ağrılarım var ufff cok daraldım tatile gitsem uzatsam şöyle ayyaklarımı hamakta kitabımı okusam boshayallersmile
off ne güzel demisşin
aynen ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum tatile çıkmak istiyorum boshayallersmile
dün gece yarısına kadar bohçalarla uğrastık
havluları nevresimleri toplarladık
lifler patikler çoraplar bir araya getirdik bohçaladık kurdelelerini bağladık annemlerın oda çeyiz odası oldu ..
haftaya pazar eşyalarım gidiyor .. :s
birazdan eve gidicem bugün banyo dolabı takılıcak boshayallersmile
esma senin düğün resmini görmek istiyorum ben tabi müsaitsen yada göstermek istersen sempatiksalakcinni
evet katılıyorum canım sana ben mesela bende üni. yıllaımda ayı kaldım ama hiç ayrı kalmamışım gibi geliyo ama alışacaz canım
off ne güzel demisşin
aynen ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum tatile çıkmak istiyorum boshayallersmile
dün gece yarısına kadar bohçalarla uğrastık
havluları nevresimleri toplarladık
lifler patikler çoraplar bir araya getirdik bohçaladık kurdelelerini bağladık annemlerın oda çeyiz odası oldu ..
haftaya pazar eşyalarım gidiyor .. :s
birazdan eve gidicem bugün banyo dolabı takılıcak boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?