Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ya kafamda artık bir gelinlik modeli belirlesem diyoum bana yardımcı olurmusunuz bu konuda ya albümede eklemiştim bir ksç model bakmayan arkadaşlar bakarsa sevinirim ya off kafam çok karışık ya offf

biz 1000 tane nikah şekeri yaptırdık bana balayından geldiğimde annem verdi nikah şekerimi 3 tane onunda birini sultanıma gönderdim diğerinide başka bi arkadaşa verdim bnde 1 tane var şuan

biz 1000 tane nikah şekeri yaptırdık bana balayından geldiğimde annem verdi nikah şekerimi 3 tane onunda birini sultanıma gönderdim diğerinide başka bi arkadaşa verdim bnde 1 tane var şuan

aa bizim o iş tam bir fiyasko oldu malsefkafamçokkarıştı
600 tane yaptırdık
suatın akıllı arkdası yetmez cok dagıtma demısler ona nikah cok kalabıktı kısemye vermemıs eve geldık 350*-ye yakın duruyordu
herkez alamadık demsı yarısnı akynanama yarsını anneme verdım bendede vardı
kimi görsek dugunden sonra ya bi, şeker alamadık basındakı cocuk vermedi dediler

Son düzenleme:
sağol esma

bizim düğünde kıyılcak zaten nikh o yüzden şeker hiç düşünmedim bile
ben davetiyeye ufak çaplı bi servet ödemek istemiyorum o yüzden ortada kaldım ya
çünkü en az 1000 davetiye basılcak en fazla 500 lira tutmalı
zaten düğün üstü maddi olarak sıkılıyo insan birde herkesin çöpe atıcağı şeye çok para vermek anlamsız geliyo bana

bizimde en yakınlarımız o telaşla akıl edip alamamışlar
teyzem kuzenlerim falan hiç birinde şekerim yok :)

canım özel kampayalar var rakam yüksek olunca mesala geçen bi sitede 1000adet 250 diyordu dün bir matbayı aramıştım 1000 tane 100lira dedi merake tme uygun bişiyler bulursun

evet öle oluyor canım zamanı anlıyorsun görünce sende memleketinden uzağa gideceksin dimi

canım ben aslında 3 yıldır ayrıyım ailemden.ailem eskişehirde ben bursadayım,öğretmenim burda.nişanlım gölcüklü ve evlenince orda yaşıycaz.aslında alışmışsındır dersin belki ama hiiiiççç öle diiill.sanki baba evimden ilk kez çıkıcam gibi hissediyorum düşündükçe.mafoldumben

davetiye konusunda bende katılıyorum çok para vemek iyi deil herkes çöpe atıyor bende kendimden pay çıkartıyorum direk çöpe yada kuzenime veriyorum koleksiyon yapıyor bizim burda nalaştıgımız düğün salonu 100 adet davetiye veriyor ben bunu kendime özel yaptıracam arkadaşlarıma verecem artık geri klaanıda ist. yaptıracaz nianlımla beraber nasıl olur bilmiyorum

bizim eşimle ortak arkadaşımız matbaacı o bastı
para ödemeye gittik düğün hediyem olsun size dedi
düğün üstü ilaç gibi geldi çok sevindik
sonra çocuk bide nikahımıza gelip çeyrek taktı

evet katılıyorum canım sana ben mesela bende üni. yıllaımda ayı kaldım ama hiç ayrı kalmamışım gibi geliyo ama alışacaz canım

bende öyleyim dün akşam 8 den beri uyuyroum son haftalarda bitmek bilmek baş ağrılarım var ufff cok daraldım tatile gitsem uzatsam şöyle ayyaklarımı hamakta kitabımı okusam boshayallersmile

off ne güzel demisşin
aynen ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum tatile çıkmak istiyorum boshayallersmile
dün gece yarısına kadar bohçalarla uğrastık
havluları nevresimleri toplarladık
lifler patikler çoraplar bir araya getirdik bohçaladık kurdelelerini bağladık annemlerın oda çeyiz odası oldu ..
haftaya pazar eşyalarım gidiyor .. :s
birazdan eve gidicem bugün banyo dolabı takılıcak boshayallersmile

esma senin düğün resmini görmek istiyorum ben tabi müsaitsen yada göstermek istersen sempatiksalakcinni

erva tam 1 ayın kalmış senin kızlar bohçaya ne koyuyonuz sizler

evet katılıyorum canım sana ben mesela bende üni. yıllaımda ayı kaldım ama hiç ayrı kalmamışım gibi geliyo ama alışacaz canım

aynen canım bana da öyle geliyor

heyecan dorukta desene bende yavaş yavaş başlıcam kolilemeye

biz düğün üstü çok dört ayak üstüne düştük
82 ekran LCD alacaktık taksitle ödeyecektik bi baktık bi alışveriş merkezinin çekilişinden 106 ekran plazma çıkıvermiş:))
sonra ben halılarımı royalden beğendim hepsini ayarladım eşim akşam gidip ilk taksitini verecekti o tatlı yedirdiği arkadaşları kredi kartı vermişler eline git çektir biz kendi aramızda pay eder öderiz düğün hediyemiz olsun demişler halılarda o şekil çıktı aradan hemde hepsi istediğim model ve marka oldu
sonra ben baza ve deri başlık istedim eşim sıkışmayalım düğünden sonra alırız dedi o da mobilyaların geldiği gün yanlışlıkla getirip kurmuşlar geride gönderemedik sonra mobilyacı hadi deri başlık hediyemiz olsun götürmeyelim bazayıda en son taksite yazarız dedi o sırada evde eşimin dayı oğlu vardı yardıma gelmişti bazada benden olsun dedi ayak üstü çıkardı parasını verdi :))))
mutfak köşemimi kara kara düşünüodum nasıl alsam die hesap falan yapıodum
ofisteki arkadaşım iş hanından avukat arkadaşlara söylemiş böle böle köşe istio kendince hesap yapıo die iş çıkışı seni bi yere götürcez die alıp köşe takımı seçtirdiler bana :)))
sonra kayınpederim vefat ettiği için evini boşalttılar tv sini eşim almış 2 yıl önce öyle olunca eve getirdi mutfağa koyduk mutfağada tv alma işinden yırttık
laptop alalım dedik taksitle o da eşimin eski patronu evine gittiğimizde cebimize 1000 lira sıkıştırdı o şekil halloldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…